|

Hei TPU... eu am auzit de la o prietena ca un anume baiat crede ca sunt draguta (dar si eu cred asta despre el)... ma rog am vorbit cu el de cateva ori pe fb si acum cateva zile cand trecea pe langa mine zambea si ma intreba de vorba dar vad ca de la un timp a cam inceput sa ma ignore :\?

Oare de ce ma evita?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hei buna dimineata, domnisoara.Nu trebuie sa te rogi de acest baiat, baiatul din totdeauna se roaga de fata.El cumpara un bilet la film sau o prajitura si tot el trebuie sa dea o floare.Eu am facut scoala la oras si am cunoscut fete destule, dar nu s-a rugat nici una de mine sa vorbesc cu ea decat daca nu incepeam eu.Mama duminica imi dadea bani si cand veneam acasa ii spuneam cum am fost la cofetarie si am mers cu fata frumos in parc civilizat si atunci ma lauda si imi spunea `fb daca te-ai purtat frumos cu ea`.Sau de ziua femeei cumparam martisoare la fete si aveam emotii sa vedem daca ne pupa pe obraz.Era altfel atunci, nu se auzea sa ignorezi fetele ca in ziua de azi.Indraznesc sa iti dau o parere si sa iti spun ca ar fi fb sa arati la acel baiat ca te doare undeva.Imi cer scuze pentru acest cuvant.Sarut mana, domnisoara.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sau nu are curaj sa faca mai multe, sau s-a trezit ca ii place alta fata.
Fii putin atenta cui ii da mai multa atentie acum si vei intelege.
Si nu fi dezamagita, daca te place cu adevarat, va reveni la tine, cand iti place cineva nu te poti vindeca prea usor.
happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

I-a trecut, a aparut altcineva mai interesant(a).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

El nu ti-a spus direct ca te place si nici tu nu i-ai marturisit sentimentele. Poate nu stie ce simti pentru el. Daca tu nu ai raspuns cand a incercat sa stea de vorba cu tine a inceput sa fie mai rezervat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O fi avand si el pe ale lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează