| JelLy_3370 a întrebat:

FUNDITA(Vreau niste sfaturi)Imi place de un tip Jonas e in clasa cu mine(eu de 4 luni nu mai locuiesc in romania)Are un var(Kristoffer)care este iubitul celei mai bune prietene de acolo(Caroline). Sa trec direct la subiect! Jonas face uneori niste faze pe care eu una nu le inteleg.si multi imi tot vorbesc despre el.De ex(intr. o zi am mers la mall cu alte 3 clase din scoala)Acolo cand am mers sa mancam, Kristoffer zicea de 2 de acolo ca se potrivesc. Iar Caroline a zis ca si eu cu Jonas ne potrivimstraight faceApoi si Alexander(unu din a 8)face"da, tu cu Jonas faceti. #!*%"Eu i-am dat una peste cap si Jonas a zis sa-i mai dau una din partea lui.Robin(tot din a 8)statea langa mine, imi punea mana pe umar, nu ma lasa sa mananc, imi baga degetele in burta, se stramba in spatele meu.Si Jonas cand facea ceva mai ciudat striga"Robin!"Si tot el mi-a zis ca se stramba.Si la scoala face ca"nebunu"O data s-a dat cu capu de usa, si dupa sa intors, m-a vazut ca l-am observat a zambit si a plecat.Alta data a trecut pe langa mine si a tipat "ce faci?"Era cu ta.su in masina si eu pe jos, si m-a vazut si a inceput sa-mi faca din mana ca disperatu.Si o profa imi tot vbeste despre el.Alexander o data mi-a luat fesul si el imediat a sarit si mi la luat.La orele de sport la fel, se baga in fata mea, zambeste, face pe nebunul.si Caroline la observat. El cu Kristoffer stau mereu langa noi2. O data cand am fost sa mancam la o masa, au stat cu noi.Si din greseala am scapat suc pe fata de masa, si el m-a vazut si mi. a zis ca si el a facut la fellaughingSi mi. a aratat. Voi ce credeti?(si asta nu ar fi tot ce imi face!)

14 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Ca Alexander ar face orice sa iti atraga atentia, ca te place, ca te adora! Deci tu trebuie sa il apreciezi asa cum este cam zurbagiu dar plin de viata! Care vad ca te face sa te simti bine, ca daca nu ar fi ii simti prezenta! Tu nu tot asa vezi situatia?

| superdorex a răspuns:

Am mai citit odata era vorba de Jonas!laughing wow, da ai dreptate sigur te place, orice ai face el e in preajma ta! Te fereste, iti ia apararea, tot! Deci te place! Tu ce zici iti place de el?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Geo15_2125 a răspuns:

Eu cred ca Jonas te place, se vede asta din comportamentul lui, incearca sa vorbesti mai mult cu el si poate veti fi impreuna... succes :*:*