| Baiat0014 a întrebat:

Hei TPU, vreau sa spun că am 14 ani și mă simt oarecum,,singur",iar din povesti,filme, etc lucrurile auzite și văzute legate de relații simt că aș vrea să am pe cineva cu care as putea vorbi și să nu mă mai simt singur, va rog răspunsuri serioase

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Altii se simt singuri o viata intreaga si au ocupatie, alternative. Viata nu e ca in filme, multe fete te va lasa cu gust amar, mai tarziu focalizeazate pe asta acum e devreme

| Annastassia a răspuns:

Pentru acest lucru trebuie doar sa iesi din casa si sa cauti compania prietenilor, colegilor de scoala, a vecinilor, sau rudelor cu care te simti bine.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eeehe... Aia e cam cea mai mare fantezie a noastra. Sa gasim o femeie pe care sa o pretuim, sa stam de vorba cu ea, sa nu ne batem joc, etc. Din pacate, nu prea se gasesc.
Daca vrei una pe care sa o pui cum vrei, sa faci ce si cum vrei cu ea, sa te comporti ca un taran... Sunt multe care intra in joc.
Dar chestiile astea mai copilaresti, sunt prea mult pentru ele.

| ShelbyGT a răspuns:

Fă-ți prieteni sau o prietena și nu te vei mai simți singur.

| Wizard99 a răspuns:

Realitatea nu este asa cum vezi tu în filme. Apoi când începi să cunoști fetele și să le vezi figurile și aerele și tupeul, te scârbești. Greu găsești persoana cu care să ai aceleași interese și preocupări. Și niciodată sa nu accepți o persoană în preajma ta doar din simplul motiv ca tu te simți singur. Trebuie să vă și înțelegeți, sa existe iubire, lucruri în comun.

| S8N a răspuns:

Femeia cu care poti vorbi si in care te poti increde emotional este denumita "unicorn", pentru ca este asa de rara incat barbatii cred ca nu exista.

Fetele sunt bune la multe chestii intr-o relatie, dar suportul emotional absolut nu este unul dintre aceste lucruri.
Daca te simti singur si vrei sa vorbesti despre problemele tale, vorbeste cu un prieten in care ai incredere, sau da-mi un DM si putem vorbi, poate iti pot da un sfat sau ceva.

| denisaromina25 a răspuns:

Știu. îți înțeleg situația.
Eu sunt la fel de singura..am putini prieteni care chiar îmi sunt alături și relațiile nu s de mine.
Vei găsi tu pe cineva. La fel cum o voi face și eu și alții care nu sunt fericiți..care sunt singuri etc.
Trebuie sa aștepți.:*