Nu mai fi naiva! Si nu te mai autosugestiona cum ca il iubesti! Daca vrei sa il uiti,nu trebuie sa te mai gandesti la el! Nici sa te mai uiti pe profilul lui de facebook,nimic. Sti vorba aia ochii nevazuti se uita! Incearca sa faci cu totul altceva,gaseste-ti o preocupatie, iesi pe afara cu prietenele, gaseste-ti pe altcineva.Pana la urma cui pe cui se scoate! Asa ca ar trebui sa iti gasesti un baiat care sa iti ceara el prietenia pe facebook,nu tu lui! Ma refer sa nu mai tragi tu de ei, lasa-i pe ei sa faca primul pas, sa fie inebuniti dupa tine! Nu mai fi naiva! Si ar trebui sa inveti din ceva din chestia asta, altadata sa nu iti mai faci atatea izulii si sperante dinainte! Timpul le rezolva pe toate! Fi putin mai increzatoare si incearca sa treci peste si sa ti-l scoti usor usor din suflet.Nu exista nu pot, ci numai nu vreau. Bafta multa :*:*:*:*
Multumesc :* Acum, am crescut. A mai trecut un an, si vreau sa iti spun prieteneste ca l-am uitat.
Ceea ce descrii tu foarte frumos sunt de fapt trasaturile dragostei pure, dar platonice! Cu timpul, sufletul tau de fetita (asa cum frumos spui) se va maturiza si va intelege ca dragostea e pentru doi, ca daruiesti si primesti!
Ti-ai dorit ceea ce nu poti avea si ai pierdut mult timp visand la baiatul imposibil si totusi ai uitat ceva sentimentele prietenei tale daca u ai fi fost cu el. ai fost putin egoista
Nici ea nu s-ar gandi, pe pariu. Cel putin eu il iubesc, ea il considera doar asa...frumos si dragut!
Nu ar fi dragut sa ai o relatie adevarata in care si pers de langa tine sa te iubeasca? traim din vise, dar nu e sanatos sa traim din ele caci realitatea ne va distruge si ne va rani daca nu suntem realisti si nu-i dam importanta.
Stiu.dar mereu ma indragostesc de persoane interzise.
Nu conteaza cum cosidera ea deloc. Ai ratat sperai intr-un lucru despre care nu stiai nimic. Prima data trebuia sa incerci si dupa aia sa speri asta o regula sa nu uiti. si eu era cand speram nu incercam si cand incercam ratam. deci cu capu in sus du-te in fata maideparte si uita de el o sa vina altu da prima data sa incerci mereu si dupa aia sa faci vise
Nu trebuie sa urasti faptul ca il iubesti si ca te-a respins pentru ca tu ai gresit cu 2 lucruri: 1.ai tradat-o pe prietena ta si 2. nu poti sa intrebi asa pur si simplu un baiat daca vrea sa fie cu tine...trebuie mai intai sa ma cunoasteti. incearca sa treci peste asta pentru ca in viata vei mai fi dezamagita de multe ori dar viata merge mai departe. bafta!
Heii multumesc pentru incurajari, dar eu nu l-am cerut ca iubit.i-am cerut prietenia in sensul.cum sa-ti spun... asa cum se cere prietenia pe facebook. nu!? nu as fi indraznit sa ii cer asa, pur si smplu iubirea lui.si.mai penibil.pe un site de socializare. sper ca te-am lamurit cu ceva. meci pentru raspuns. >
Ai primit ceea ce meritai daca prietena ta ti l-a aratat ar fi trebuit sa pastrezi distanta, nue frumos, nu esti o prietena adevarata si nu conteaza ca ea doar il considera dragut si asta inseamna ca tot avea sentimente pentru el, nu e frumos sa stii.
Alecsjrr întreabă: