| IoanaMaria12345678910 a întrebat:

Hello! Avem cazuri pe aici de fete care au fugit de acasa la iubiții lor? Sau care doresc sa o facă? Aștept poveștile voastre

5 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Au fost, dar s-au potolit cand au vazut ca legea le punea iubitii direct in puscarie, pentru 3-5 ani.
Ma refer doar la minore, ca majorele pot pleca de acasa, cand vor.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Asta ar echivala cu zgariatul pe vene din dragoste. E in top 3 motive pentru care sa te faci de rahat in cartier/scoala/comunitate. Iar idioteniile astea te urmaresc toata viata, indiferent daca te mai maturizezi, sau nu.

| ShelbyGT a răspuns:

Pana la 18 ani stai cu ai tai după ești libera sa fugi cu oricine.

| anamaria82726 a răspuns:

Eu personal, nu. Dar stiu cazuri. Adica prietena mea cea mai buna se saturase de restrictiile parintilor ei si s-a mutat la iubitul ei la 17 ani. Pana la urma ei s-au certat si dupa o luna s-a mutat inapoi acasa.
Cel mai probabil este si cazul tau. Ma refer la faza cu parintii. Chiar daca ei nu prea te lasa sa te vezi cu el sau sa iesi in general, o fac pentru binele tau. Poate au avut si ei experiente neplacute la varsta ta si incearca sa te protejeze de astfel de intamplari sau dezamagiri. Daca ti se pare ca te tin prea ca in cusca, incearca sa vorbesti cu ei deschis despre asta. Ca sa ajungeti la un comun acord si sa nu se supere nimeni. Nu cred ca vrei ca pe viitor sa te indepartezi de ei sau sa ajungeti sa nu mai vorbiti deloc. Pe parinti nu ii avem toata viata si doar cand ii pierdem ne dam seama cat de mult i-am iubit.
Daca esti majora, este decizia ta pana la urma. Te poti muta la el si fara sa ai acordul lor. Dar daca ei iti spun ca nu prea sunt de acord cu asta, puteti sa va sfatuiti si sa mai astepti putin.

| IoanaMaria12345678910 explică (pentru anamaria82726):

Ideea e ca am incarcat sa vb cu ei, însă degeaba. țipau la mine și ziceau ca mi am luat lumea in cap..de văzut cu el ma acoperă mama ca tata nu stie, iar despre îndepărtarea de ei..niciodată nu am fost apropiați! Cu tata nici nu prea vorbesc (nu pentru ca suntem certați, doar pentru ca nu am ce.