| 34212423 a întrebat:

Hello!

Cum se comporta o fata atunci cand te place, dar interactiunea are loc doar online?
Stiu ca multe fete nu iti arata din prima asta, dar problema este ca nu stiu cat de mult sa trag de aceea conversatie sau cat timp sa vorbesc cu ea pentru a imi da seama daca ii place sa vorbeasca cu mine sau nu. De exemplu cu initierea conversatiei. Nu am o problema sa o caut eu la inceput, gen sa incept eu primele 3-4 conversatii, dar apoi daca ea nu initiaza niciodata inseamna ca nu e interesata? Sau ce elemente ma mai pot ajuta sa imi dau seama daca e sau nu?

6 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu exista tipar dupa care fetele sa se comporte intr-un fel, dar faptul ca-ti raspunde la mesaje si vorbeste cu tine, ar putea fi un semn clar ca te place, fiindca altfel te-ar ignora sau bloca.
faca fata nu initiaza niciodata conversatia este pentru ca: este posibil timida, este posibil plictisita, ori nu are chef sa lungeasca discutia.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Măi omule. ieși din casă și înțâlnește-te u fete vii în carne și oase. Pe Internet iei țeapă cu tot cu interpretări.

| Xchop43 a răspuns:

Și pe internet și în viața reală e aceeași treabă. Dacă nu ești vreun șmecher cu fițe și dur niciuna nu va fi interesată de tine.

| danaieladaniela a răspuns:

Sincer ti-o spun.
Daca ea nu te cauta, sigur nu este interesata.

| leolord669 a răspuns:

Pe internet poate fi greu sa iti dai seama, nu iti pierde timpul, vei realiza asta intr-o zi, e greu sa intretii o relatie sanatoase doar prin mesaje, macar apel