| Ale5184 a întrebat:

Hello. Sunt prietena cu un tip si in sfarsit am iesit cu el in oras. Ca prieteni (normal). Prima data a fost foarte ciudat. Am ras, ne am simtit bine, dar s-a simtit si o oarecare tensiune. Am iesit si a doua oara. Din punctul meu de vedere, a fost minunat. A avut tendinte sa se apropie de mine dar nu a dus nimic pana la capat. Se uita lung la mine dar atat.Si a treia oara a fost la fel. Am plecat cu impresia ca se poate mai mult decat o prietenie. Dupa o luna, a imceput sa raspunda mai greu si simt ca raspunde ciudat. Noi eram prieteni de mult timp si cred ca stie ca eu il plac. Problema este ca nu l-am suparat cu nimic si nu inteleg de ce s-a racit asa. Va rog, puteti sa imi spuneti ce sa fac? Cum sa abordez problema?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate crede că nu-l placi și e dezamăgit. Încearcă să fii mai evidentă un pic cu intențiile tale și vezi dacă se schimbă ceva

| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa devii mai ''calda'' si mai ''lipicioasa''. Este posibil sa fi manifestat o atitudine care ar fi dat impresia de a fi inabordabila si asta l-a determinat sa devina mai ''rece'' fata de tine. Incearca sa ai cu el o discutie cat se poate de directa, obiectiva si fara ocolisuri despre viitorul relatiei existente intre voi. Succes!

| Andreeush a răspuns:

Spune-i că îți place de el și vezi ce îți răspunde.

| MihaiDxx a răspuns:

Fato, spune-i ce simti, fii directa, asta apreciaza cel mai mult un baiat. De obicei, noi, baietii, ne inchidem in noi din cauza timiditatii pe care unii o poseda. Chiar daca a auzit ca tu il placi din diferite surse, prefera sa i-o spui tu. Cel mai probabil crede ca tu nu il placi si asta l-a impins sa fie mai rece. Sau se poate sa mai fie inca o varianta, si aceea sa nu simta acelasi lucru pentru tine si s-a "plictisit" de conversatiile astea. Cel mai bine ii spui ce simti direct, iar indiferent daca exista reciprocitate in sentimente, tu sa nu fi trista deoarece ai avut coloana vertebrala sa ii spui. De preferat sa o faci fata in fata, haide sa lasam sentimentele astea online de-o parte si sa incepem sa fim din nou oameni, ce zici?

| RichardParker a răspuns:

Nu e nicio rusine in a-ti marturisi sentimentele mai direct fata de el. E cea mai simpla metoda.