| noink a întrebat:

Hello TPU! Nu stiu daca am avut orgasm vreodata... am dubii, mereu exista un apogeu al satisfacerii in care uit de mine si imi bate inima teribil si ma infierbant si simt placere de nivel superior sa zic, dar nu stiu daca e orgasm sau e doar "calea spre orgasm" si ar trebui in momentul ala sa insist mai mult; gen daca simt acea treapta de placere sa nu ii spun partenerului sa se opreasca, si sa continuam. Dar faza e ca e scurcicuitant de placut si nu pot continua dupa, trebuie sa ne oprim. Cu toate astea cred ca nu acesta e orgasmul. Cat de intens il simtiti voi? nu mi se pare ca se aseamana cu ce este descris pe siteuri...Imi puteti descrie voi fetelor cum simtiti orgasmul?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Acceseaza urmatoarele articole, fiindca s-ar putea sa te ajute : http://citynews.ro/lifestyle-12/producerea-orgasmului-feminin-51042; http://www.romaniatv.net/......64984.html

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-o sa te ajute descrierile altcuiva.
Dar poti afla singura: masturbeaza-te pana simti o placere care te face sa nu mai vrei sa continui. Acela e orgasmul

| nebunu_5532 a răspuns:

Orgasmul apare in momentul maxim al excitarii si se manifesta printr-o stare euforică de nedescris si foarte intensa. Dupa ce trece orgasmul simți ca sa eliberat toată energia sexuală acumulata in timpul excitarii.

| mihai69 a răspuns:

Ca o paranteză la cele spuse deja - există posibilitatea să fii multiorgasmică (adică să nu fii nevoită să te oprești după ce simți orgasmul, ci să poți continua și să ai o serie de orgasme la scurtă distanță în timp unul de celălalt).
Dar asta doar tu singură poți afla, cel mai simplu prin masturbare până te urci ca musca pe pereți de plăcere.
Succes și spor la treabă!