| pestecancioc a întrebat:

Helo TPU,
Numele meu este Eduard si am 13 ani. De fiecare data cand ma masturbez si ejaculez, instant imi vine sa merg la baie (treaba mare, de cele mai multe ori diaree). Acum nu e problema, pentru ca pot s-o fac la veceu si daca imi vine, atunci, am buda sub mine. Poate ati spune ca mananc cu cateva ore si fix dupa ce ma masturbez si imi vine fix in acel moment, dar nu e asa. Chiar de fiecare data cand ejaculez, poc, vreau sa merg la buda. Problema o sa fie peste cativa ani, cand o sa fac dragoste cu cineva, iar cand ejaculez, sigur va fi 'nu-i momentu-acum'. Ce sa fac? doar nu vreau sa ma 'eliberez' in pat de fata cu acea persoana. Daca nu o sa fie baie acolo?
Va rog dati-mi o solutie! Nu vreau raspunsuri de genul 'mars la teme'. Asta e o problema serioasa care o sa ma afecteze in viitor.

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu stiu, mai. Exista un sindrom POIS, dar este extrem, extrem de rar. https://en.wikipedia.org/wiki/Postorgasmic_illness_syndrome

Daca nu se rezolva mergi la medic.

| FreddieM a răspuns:

Mergi la baie prima sa incepi ..lucrul manual''.

| Justme79 a răspuns:

Copilul ești încă mic mai sau poate ca nu dar mi se pare prea devreme să te masturbezi când tu încă nu ți ai început viața sexuală nu sunt în măsura să îți dau vreun sfat dar până nu mergi la un specialist sau sa încerci să ai o relație sexuala cu o fata nu poți ști ce se va întâmpla oricum sper să nu fie ceva foarte grav toate cele bune iți doresc happy

| doctorandus a răspuns (pentru Justme79):

Sunt o sumedenie de oameni care se masturbeaza de mai multe ori pe zi si n-au nicio boala.

http://www.youtube.com/watch?v=IQFCeES8UQc

Traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:

"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."

"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."

"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate reduce depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."

http://www.healthofchildren.com/M/Masturbation.html

Autor: Ken R. Wells. Aceste puncte de vedere sunt confirmate in Jacqueline L. Longe, ed (7 iunie 2011). „Masturbation". The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence. 4 (ed. Second). Detroit, Mich.: Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3. OCLC 712621295 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). „Masturbation". Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology. Boston, MA: Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7. OCLC 913623298.

De asemenea Ollendick si Schroeder numesc miturile despre masturbare si tratamentele carora le-au dat nastere "una din cele mai negre pagini din istoria religiei si medicinii".

| Justme79 a răspuns (pentru doctorandus):

Corect dar am zis in cazul că este prea micuț și mi sa părut ciudat că la 13 anii se masturbează eu la vârsta lui habar nu aveam de așa ceva că sa numai vorbesc de altele in fine numai contează important este ca el sa fie bine happy