| Liada a întrebat:

Help.am miine examen.si nu reusesc sa retin toata informatia. ce pot face ca sa memorizez texte mai usor si eficient?

Răspuns Câştigător
| DmnProfesoara a răspuns:

Multi ti-ar spune sa iei niste pastile de la farmacie, exemplu :MemoPlus.Nu incerca asta! Sunt niste panarame, care dimineata iti da niste dureri insuportabile de cap.

Eu de obicei cand invatam pentru teza, citeam de mai multe ori lectiile, dupa care (pe un alt caiet) copiam informatiile principale. Le coloram cu markerul, le incercuiam, trageam linii.

E o metoda superr buna, si multi oameni de stiinta o recomanda.Creierul tau este retine mai bine informatiile daca sti niste "trucuri".
Succes!:*

5 răspunsuri:
| aLina_8828 a răspuns:

Ia Memo+ big grin
o sa inveti mult mai usor
happy
bafta
big grin

smug

| SperanteSpulberate a răspuns:

Scoate din acele texte, ce-i mai important, fa-i rezumatul, dar este la farmacie ceva tableta/medicament ca sa te ajute la invatat, asa am auzit! Sper ca te-am ajutat.Succes la examen, numai note mari!
Bafta si Craciun Fericit!

| lime_3980 a răspuns:

Pentru concentrare ajuta foarte mult sucul de lamaie... combinal cu putina apa si beal!

| cryssa a răspuns:

Lecitina:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu memorizezi ci memorezi din cate stiu...

poti sa inveti mai usor in functie de tipul de memorie mai dezvoltata(vizuala, auditiva...)...si incearca sa faci sa para interesant ceea ce inveti.succesbig grin