| George0666 a întrebat:

Hey
Am 18 ani și sunt urât

Sunt slab, sunt mic de înaltime, am172cm,ochi negri și păr închis la culoare

Nu am avut niciodată o iubita

Prietenii mei au încercat să mă ajute dar nu am putut eu sa fac nimic

Sunt timid nu pot vorbi cu fetele,nu pot nici sa mă uit în ochii lor

Nu știu dacă mi se trage din copilărie dar tata a murit și mama se comporta urat, mă bătea, mă înjura

Daca tot am pus întrebarea o sa mai adaug una dar înainte de toate vreau sa spun niste chestii

Deci legat de ce am spus mai sus

1.Cum pot să nu mai am frica de fete,sa nu mai fiu timid,sa nu mai fiu așa, ce să schimb la mine? Nu arat bine, așa m-am născut nu știu ce as putea face

2. Legat de relații intime,când stau și mă gândesc la așa ceva parcă mă simt aiurea, mi-ar fi rușine să fiu dezbrăcat în fața unei femei, nu m-aș simți de loc okk

Mă puteți ajuta va rog cu sfaturi.ce să fac.

M-aș bucura dacă ați răspunde și la întrebarea 2.

19 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Gândește-te în primul rând că sunt oamenii ca și noi și ele au sentimente, suflet, stări. Nu are nici o relevanță ce înălțime ai tu, fi decent, să nu te comporți ca un dubios, să nu pari disperat, adică sp nu te gândești cum vezi o femeie, gata faci sex cu ea, că asta le va speria. Trebuie să o cunoști o perioadă, că s-ar putea să nu îți placă ție de ea, când vei vedea că nu aveți nimic în comun sau că nu se comportă cum trebuie, dar trebuie să ai prietene fete, să știi, dacă vrei să îți crești șansele. Prin asta când o fată te refuză, o întrebi dacă vrea să rămâneți măcar prieteni, dacă vrea mai ieșiți din când în când, și așa posibil vei mai cunoaște și pe altcineva, cine știe cum sare iepurele, dacă nu vrea, te retragi și nu o mai cauți, la un moment s-ar putea, să își dea ea seama că a greșit față de tine și să te caute ea, dacă nu, să știi că nu ai pierdut nimic.

| Kiran a răspuns:

1. Sunt oameni ca si tine, majoritatea suntem mai "uratei" in copilarie, dupa 25, cand structura osoasa / musculatura ta ajunge la maturitate, atunci poti spune sau nu ca esti / nu "urat".

2. Pai nu te gandi ca nu ai corpul perfect si posibil ca acelei femei sa nu ii placa ceea ce vede si sa te critice pe baza asta, fie incerti sa nu iti pese, fie lucrezi la corp.

Mai pe scurt ai timp inca cativa ani pana sa ajungi la maturitate si sa treaca corpul tau prin toate ciclurile de evolutie, tot ce poti face acum este sa il antrenezi fizic si sa iti pregatesti mintea pentru ceea ce te asteapta in discutiile sociale.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Asa te-a lasat Dumnezeu. Tu ai grija de ce ti-a dat El: ai grija de corpul tau, ai grija ce mananci, cum te imbraci.

Poti lucra la musculatura (nu e musai sa mergi la sala, poti face exercitii si acasa - flotari de ex, alergatul nu costa nimic).

Exerseaza vorbitul. Schimba si tu 2-3 vorbe cu fetele pe care le cunosti. Nu te mai gandi cum sa le duci acasa, gandeste-te ca sunt si ele oameni, cu insecuritatile lor.
Creeaza legaturi la nivel emotional, asta te va ajuta sa iti faci o iubita. Cand vei fi cu persoana iubita, ai sa vezi cum se schimba totul.

| George0666 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu m-am gândit niciodată să le duc acasă, nu m-am gândit niciodată la sex

Eu nici măcar să sărut una de sex nu mai zic

Dar chiar daca tot ai adus ideea...de întrebarea a doua ce poți să spui?

Am notat-o cu,, 2. " În întrebarea mea

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru George0666):

Ti-am raspuns in ultimul alineat.

| RAY a răspuns:

Fii serios eu am 35 de ani și nu am avut real nici o iubită și tu ai doar 35 de ani,deși nu consider că ești urat,și nu e bine sa gândești negativ,tu trebuie sa te iubești, dacă tu te urăști cum sa te iubească cineva? Trebuie să comunici real, să eviți virtualul cat de mult poți, du-te la sala și fa sport, fetele sunt destule

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Doar 18 ani

| George0666 explică (pentru RAY):

Ai ceva planuri pe viitor?

Faci ceva din ce mi-ai recomandat? Vreau să știu dacă ești pe drumul cel bun ca sa ascult de sfaturile tale

Gen funcționează aceste chestii?

Sau nu te mai intereseaza relațiile pe viitor?

| RAY a răspuns (pentru George0666):

De o luna manc sănătos, fac sport zilnic, lucrez că technician IT deși am parte de comunicare și nu prea mai stau pe internet, in Romania nu vad nimic pozitiv de viitor

Bro mă inspiri prin vorbele tale

Cred că o să mă apuc și eu să-mi schimb viața

Am multe săli de sport în zona

Legat de relații, ai de gând de acum să-ți faci? Sau în următorii ani? Sau vrei doar sa te concentrezi pe cariera și pe planurile tale?

Îmi poți da un sfat? Cu ce să încep când vine vorba de o schimbare în viața?

Răspuns utilizator avertizat

Fii atent la început de carieră mi am propus să știu absolut totul teoretic și practic despre laptop, calculator, imprimanta,servere,acum mai am de învățat să repar telefoane,console,securitate, cibernetică, ideea e sa faci ceea ce îți place, eu eram de mic obsedat de electronice, mergeam la un domn sa vad cum repara tv alb negru, trebuie sa descoperi ceea ce îți place e foarte important asta

Mi as dori sa am pe cineva, dar trebuie sa slăbesc, contează și asta

Să slăbești?

Scuze că întreb dar cate kg ai și ce înaltime?

Eu la 172cm am 62kg..sunt foarte slab

Mai sus ai spus ceva legat de Romania, că nu este viitor aici

Mă gândeam și eu să plec în afara peste 1-2 ani

Am văzut ceva legat de Germania pe la întrebatile tale

Ai de gând să revii înapoi și să-ti faci viața cu o românca sau pe acolo prin Germania?

Știi te întreb pentru că vreau să știu ce gândire au acele femei din afara. daca sunt că româncele

| George0666 explică (pentru Gambler92):

Tu ești singur la 35 de ani?

Care ar fi cauza?

Eu am la 1, 60, 89kg, atunci fa culturism că e un start foarte bun, nu am stat in Germania doar o luna desi nu pot să mă exprim, dar vreau sa plec

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Acum in prezent trebuie să slăbești că sincer nu vad daca o fata ar accepta un gras, la ani tai aveam 55 kg