|

Hey,am o intrebare.Acum o luna si jumatate iubitul meu mi-a mangaiat gen organul genital si mi-e frica ca raman insarcinata.Gen mi-e ca poate avea degetele cu sperma pentru ca inainte sa se intample ceva,s-a dus la baie si mna,mi-e ca poate a ejaculat pe ele(degetele nu pareau ude sau altceva).Dar nu s-a dus direct la organul genital, si-a mai pus degetele gen pe mine, pe pat etc.Mentionez ca nu le-a bagat in vagin deloc.Asta s-a intamplat cu o zi inainte sa-mi vina ciclul.Acum intarzie mult si mi-e frica ca poate sunt insarcinata.Nu simt alte simptome ale sarcinii(greata de dimineata,sensibilitatea sanilor, sensibilitate la miros si gust, etc)Credeti ca poate am ramas insarcinata? Am 14 ani.

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Indiferent de varsta si de cunostintele pe care le ai in aceasta problema, fiindca esti in momentul in care curand iti vei incepe viata sexuala, ar trebui sa fii deja corect informata in privinta procesului prin care se produce procreerea. CONCEPTIA, adica procesul prin care i-a nastere si se formeaza o noua forma de viata, reprezinta un proces destul de complicat care se poate realiza numai/doar daca se produce :
-- intalnirea dintre un SPERMATOZOID provenit din sperma care a ajuns in vaginul femeii la terminarea unui act/joc sexual,
-- cu un OVUL viabil existent in uterul femeii intr-un anumit moment foarte precis din cadrul ciclului menstrual si intr-un rastimp foarte scurt de cel mult 24 de ore.
Reiese ca ''intalnirea'' dintre OVULUL VIABIL si SPERMATOZOID, in mod obligatoriu trebuie sa se produca FIX la momentul si locul potrivit. In consecinta procesul concetiei poate fi descries astfel :
''Pentru a se concepe un copil, sperma trebuie sa fie ejaculata in vaginul femeii, cat mai aproape de cervix (colul uterin), adica cat mai apoape de intrarea in uter. Intre vagin si uter exista un canal prin intermediul caruia se realizata legatura dintre cele 2 organe. In mod normal in cea mai mare parte a ciclului menstrual legatura este intrerupta, fiindca canalul din cervix este inchis, blocat de catre un dop/baraj, care este format din mucusul cervical infertil cu o constitutie densa, vascoasa, lipicioasa care are rolul de a impiedica si a NU permite ca spermatozoizii (bacterii, microbi, virusi, etc) sa treaca din vagin in uter. Legatura dintre vagin si uter este eliberata/deblocata doar pe parcursul celor 5-6 zile ale perioadei fertile a ciclului menstrual.
Pe perioada acestor cateva zile, mucusul cervical devine FERTIL adica din ce in ce mai fluid si astfel acesta ''topeste/dizolva'' dopul existent si deblocheaza trecerea dintre vagin si uter. Acest proces de deblocare a trecerii prin canalul existent in cervix, se produce pe perioada celor 5-7 zile situate inaintea...2011 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca n-a ajuns nimic in vagin, nu ai cum sa fii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Gen atunci când gen dorești să îți exprimi sau gen sa pui o întrebare nu mai pui gen cuvântul "gen". Nu ai nimic, atât timp cat nu a pătruns în vagin cu degetele.
Nu se spune spermat se spune ejaculat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa intre adanc in vagin pentru a ramane insarcinata, a si mda, crezi ca nu s-a spalat si el pe maini dupa ce si a facut treaba? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce ne intrebi pe noi daca ai 14 ani? Tu ar trebui sa stii normal. Apropo bucurati-va de copil laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Imi explica si mie cineva cum dracu poti rămâne însărcinată daca a zis xa e virgină
Unele femei se chinuie sa aiba un bebe si ea sa l fara doar cu o atingere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca nu ai de ce sa te panichezi daca ar fi atât de simplu sa luam sperma am gasi si pe capacul de la WC

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci pentru ca o femeie sa ramana insarcinata, trebuie ca o cantitate generoasa de sparmatozoizi (sperma) sa fie eliberata cat mai adanc in vagin, te stresezi degeaba, nu ai nimic, poate e doar e decalare, chill

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează