| Diana2400 a întrebat:

Hey! De curând mi-am făcut un nou prieten, îl plac mult și sunt happy când sunt cu el.
El mi-a bătut niște apropouri despre intimitate și relatii sexuale, iar eu mi-as dori sa fac pasul acesta, nu chiar acum, dar în curând, însă imi este extrem de teama ca poate dezbracata nu ma va mai plăcea. Am cateva complexe fizice si imi e teama sa nu îl dezamăgesc, pentru ca ma îmbrac în haine care ma avantajează, și atunci defectele nu se observa. În afara de asta îmi sta gandul numai la faptul ca eu nu am experienta în ale sexului. Am avut o relație de 2 ani cu un băiat și nu pot sa zic ca știu mare lucru. Imi e teama sa nu fie ciudat și sa fie dezamăgit, pentru ca el are experienta mai multa și arata și foarte bine fiind sportiv, iar eu doar ce am slăbit și pielea mea nu are pic de tonus.
Credeti ca ar trebui sa vorbesc cu el despre asta? Chiar îmi e teama de intimitate, dacă e ciudat sigur o sa se strice între noi relația.

4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Daca nu e superficial, te va placea oricum. Senzatia mea este ca vei fi un numar pentru el, palmares, cucerire si in niciun caz dragoste. Grija mare.

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mai cresti un pic, fiindca asemenea probleme sunt specifice fetitelor si sincer, chiar nu recomand sexul la varsta asta.

| darrio2007 a răspuns:

Nu cred ca il va deranja prea tare. Numai sa nu te lase cu buza umflata dupa ce te culci cu el.

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita si cu constiinta livera daca nu ai face sex deloc inainte de casatorie.