| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey doamnelor, cum ați reacționa daca soțul dumneavoastră va pune sa faceți împreună cu el credit la banca pe 30 de ani ca sa le cumpărați parinților lui apartament?

9 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Cum vrei tu sa faci credit, si sa platesti rate pe apartamentul altuia? Si cum le transmiti parintior apartamentul? Prin vanzare falsa? Un astfel de credit se face cu apartamentul garantie, credit ipotecar, nu il poti instraina. Astfel de lucruri se fac frecvent, dar parintii il folosesc doar, apartamentul este bun comun al cuplului care il plateste. De ce nu ar face asta, daca isi pot permite?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Greșit! Credit pentru încă un apartament, pentru că va fi tot pe numele nostru.

| Miruna333 a răspuns:

In nicio viata, nu sunt parintii mei

| iulia0514 a răspuns:

Da as fi de acord cu condiția sa fie totul pe numele nostru în caz ca mai are alți frați! Și el ar proceda la fel dacă ar fi vorba de părinți mei!

| TheGentleman a răspuns:

Bă frate, nu știu ce să spun, dar eu unul nu aș putea fi într-o astfel de relație. Consider că fiecare partener trebuie, mai întâi, să aibă propriul bun, propria locuință. Dacă nu funcționează relația sau se întâmplă ceva cu vreunul dintre parteneri, fiecare își ia jucăriile și pleacă.

Nu ca acum, cu scandal, circ și violență.

Personal nu m-aș simți bine să știu că cineva depinde de mine sau că depind eu de un partener.

| eliancodrut a răspuns:

A pune la general problema e ceva aiuristic. Doar in functie de situatia data poti sa-ti exprimi o parere. Dar nu ma mira intrebarea, deoarece tu esti virgin si la minte, dupa intrebarile pe care le pui, in conformitate cu numele.

| GeorgeTopirceanu619 a răspuns:

Nu ma identific drept femeie, dar daca m-as identifica una, probabil l-as refuza deoarece sa puna osu la munca dai naibi de bosorogi!

| Milionel a răspuns:

L-aș părăsi, slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Milionel):

Nu știi niciodată ce situații îți pune viața in față.
Există incendii, inundații, jocuri de noroc, escroci etc. I se poate întâmpla oricui
Și atunci Iași pe bieții oameni în drum, îți parasesti soțul?