Fii sincera si spune-i ca nu mai simti nimic pentru el si vrei sa va despartiti.
Pentru ca orice i-ai spune,tot il vei rani, asa ca fa-o cat mai repede, nu-l lasa sa creada ca sunteti impreuna de pomana.
Dupa care, dedica-te relatiei pe care ai inceput-o acum, in asa fel incat sa dureze!
E troll.Adica hai sa zicem ca e posibil sa iubesti de-o saptamana,si sa iubesti din nou pe altu`, asa-n viteza asta,dar chiar asa sa dai si peste baiatu` perfect? Si daca ala e baiatu` perfect,eu ce mai sunt? Adica poa` sa fie mai multi?
Serios vorbind – daca il are de-o saptamana, si nu s-au mai ``intalnit de ceva vreme``, si a scazut iubirea brusc, ce te faci daca asta noul pleaca intr-o delegatie-ceva, pentru vreo 4-5 zile? Se termina iar?
Bine, nu intr-o delegatie neaparat, dar poate e elev si se duce si el pe-afara la o olimpiada sau un concurs.Si vine de-acolo cu medalia de aur,diplome si toate alea, si in aeroport il asteapta doar bunica, maica-sa si matusa…
Pai atunci de ce sa te mai spetesti sa inveti carte?
Eu zic ca asta descurajeaza si invatamantu`, intr-un fel.
Adica nu institutia, invatatu` vreau sa zic.
Atunci te mai miri de ce ajungem analfabeti si mergem la vot si punem degetu`…
Si nu face nimeni nimic pentru noi.Sa faca si ei autostrazi, si s-avem autobuze bune, sa mergem si noi din oras in oras intr-un sfert de ceas, sa ne vedem si noi iubitii cand ne e dor.
De-aia ne despartim, si dureaza relatiile astea o saptamana…
Ce m-am enervat!
Da,e troll, dar nu cu noi, ci cu propria ei viata...
Cum scoţi un gălbenuş dintr-un ou fără să spargi oul?
Nu prea cred că l-ai putea răni atât de rău din moment ce sunteţi împreună doar de o săptămână.
La ce ti-o trebuit ala daca dupa o saptamana il lesi//foarte ciudat cum iubesti tu intr-o saptamana iubesti pe altcineva peste o saptamana vei iubi pe al treilea/tu nu meriti sa ai pe cineva.
Spune-i ca "distanta v-a despartit" ori spune-i direct ca sunt mari sanse ca nici el sa nu mai simta la fel. Insa NU II SPUNE CA L-AI LASAT PENTRU ALT CINEVA. Dupa ce v-ati despartit spune-i ca l-ai gasit pe noul iubit dupa o zi de la despartire. SUCCES
Puff...matematica asta... Pai ii zici simplu ca din cauza distantei ceea ce simteai pentru el s-a cam risipit. Ia-o mai sentimental si fa-l sa creada ca tu chiar ai tinut la el chiar daca nu e asa. Dar cum a zis si @Fakiru70 nu-I spune ca l-ai lasat pentru altcineva ca o sa fac scandal si s-ar putea sa se lase cu injurii si chiar bataie intre cei doi.
Sper ca ti-a fost de ajutor si Succes!
anonim_4396 întreabă: