| Ianiss44 a întrebat:

Hey TPU, cat de gelos ar trebui sa fiu, voi cat de gelosi sunteti?
De ex eu nu imi las iubita afara, daca e ea doar singura fata si restul baietii ( doar in cazul prietenilor buni).
2. Nu o las sa fie pupata / sa pupe altii baietii pe obraz chiar daca sunt prieteni.
Sunt prea exagerat?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Esti, mai bine stai singur decat sa o ti asa, exista femeie artificiala care nu iese afara si asculta numai de tine.

| Adry05 a răspuns:

Nu mi se pare ca esti exagerat dar totusi ar trebui sa ajungeti sa aveti incredere unu in altul pana in punctu in care sa stii ca-i afara cu atatia baieti si totusi nu face nimic. Pana la urma poate oricand sa se duca in vreo tabara sau la vreun workshop si sa fie singura fata intre baieti, si atunci ce faci?

| Emazio a răspuns:

Nu iti lasi iubita, o deții, e copilul tau sau cum ți-ai dat dreptul sa interzici ceva cuiva?

Daca te deranjează ceva comunici cu ea, si in consecință ea de buna voie nu o sa facă. Tare proasta e daca e cu unul care "nu o lasa chestii". Nu iti face problemelor, o sa fie unul care o sa o lase si atunci poate o sa iti regandesti atitudinea.

O relatie sunt doua persoane care de buna voie vor sa isi petreaca timpul cu cealaltă, asta nu iti da dreptul sa impui reguli de urmat partenerului tau...

Si te mai si crezi marele smecher, daca vrea te inseala fara sa te prinzi, cu toti prietenii tai care o supraveghează...

| RoCkKiD a răspuns:

Da, este.

Probabil in cotisorul tau de lume e cool sa o controlezi ca arati cat de mascul esti dar in realitate sau esti prea tanar sau ai alte carente de educatie. Nimeni si nimic nu-ti da dreptul sa ii interzici ceva, daca nu-ti convine cu cine sta afara sau ca isi pupa prietenii cauta-ti alta.

| Annastassia a răspuns:

Eu as aplica legi pe care sa le respecati amandoi!
Tu nu ai ce cauata afara, fara ea, asa cum nici ea nu are voie fara tine. Ceea ce impui altora trebuei in primul rand sa respecti tu!
Comportamentul tau pare de om obsedat, nu unul normal, prin atata control si manipualre.
Acest comportament nu este total anormal nesanatos.
Probabil ca ai gasit vreo proasta pe care sa o manipulezi in halul asta, daca sta cu tine si executa ce ii ceri.
Regulile trebuiesc facute si respectate pentru amandoi, ca sa nu sufere niciunul.
Daca ii impui sa nu iasa singura afara, atunci nici tu nu ai voie singur afara.
Daca ii impui sa nu fie pupat de baieti, atunci nici tu nu ai voie sa fii pupat de fete, nici macar de prietenele prietenilor ti, care se pot da la tine.
Deci, orice regula creezi si o vrei sa fie respecatat, gandeste-te de 100 de ori, daca tu esti dispus sa o respecti.

| Andreeush a răspuns:

Eu zic că exagerezi un pic, dacă ești prea gelos o să o îndepărtezi.

| Plato a răspuns:

Aia cu pupatul pe obraz e exagerata. Adica... toata lumea se pupa asa pe obraz, e o forma de salut, te referi la alea gen "mwah-mwah", pe ambele parti, nu? Ei, alea-s normale.
Cu restul nu esti exagerat, daca nu-i place, sa plece.

| Clint a răspuns:

Nu esti prea exagerat, esti prea prost.
Dacã te inseala poate s-o faca si farã sa-i interzici tu. Dacã te vede atât de posesiv are sigur are motive mai bine intemeiate s-o faca.

Plus poate fi smechera, ea nu te inseala când te astepti tu. O face când vorbeste cu tine si iti spune "ca e cu prietenele "; "e cu familia" minciuni din astea de nici nu Iti dai seama. Stai flex.

| Ianiss44 explică (pentru Clint):

Nu ma lua cu asta, eu te am intrebat doar daca ti se pare exagerat si daca ar trebui sa o las ce am zis mai sus cu baietii afar si pupatul. Ea nu ma poatee minti pe mine, liceul ei fiind plin de tovarasi de ai mei, pana si in clasa ei am pe cineva care poate sa mi zica mereu, sau o pot suna si sa-i zic sa mi dea camera cand e pe afara.

| Clint a răspuns (pentru Ianiss44):

Da mi se pare exagerat.prea exagerat. Si când doarme nu te-ai gandit sa-i ceri sau pui camera? Din simplu motiv pentru care NU ai cum s-o prinzi daca chiar vrea sa faca ceva si e tipa desteapta.
Geloziile tale sunt duse la extrem.

| Emma30555 a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu a interzice ceva într o relație. Regulile nescrise trebuie sa vina din partea voastră nu ca impune unul ceva, celuilalt. Interdicțiile nu au valoare într un cuplu. În orice caz nu e bine sa fii gelos, în ceea ce ai scris mai sus nu mi se pare exagerat ca și pretenție doar ca ar trebui sa vina din partea ei sa țină de principiile ei, nu sa i impui tu. Pe de alta parte dacă ea este o fire mai sociabila ar putea fi exagerat pentru ea

| Hecate a răspuns:

Ești norocos ca ai găsit o tâmpită care sta după tine.
Sunt foarte geloasa.

| Dalmore1996 a răspuns:

Nu sunt deloc geloasa. Nu iti lasi iubita afara? E cainele tau? Esti un idiot si sper sa se pise pe tine cat mai curand.

Răspuns utilizator avertizat