| anonimaa a întrebat:

Hey TPU:*:* nu sunt foarte veche pe aici dar mereu am avut o intrebare si am primit cele mai cool raspunsuri.acum o alta dilema.
eu se poate spune ca iubesc un baiat si el pe mine dar nu suntem impreuna pentru ca nu vreau eu (mereu ne comportam ca si cum am fi iubiti) doar ca eu am facut o greseala si am pierdut totul//
De mai multe ori nu ma puteam abtine si ma dadeam la alti baieti in fata lui si m-a iertat de fiecare data dar acum cred ca este chiar sfarsitul

M-am tinut de mana si de gat cu unul din prietenii sai si recunosc ca nu trebuia sa fac asta dar m-a luat valu' si am profitat de situatie
Chiar imi pare rau si acum ca l-am pierdut realizez cat il iubesc.sigh nu prea stiu ce sa fac eu sunt foarte orgolioasa si de fel nu imi cer scuze de la nimeni dar as fi dispusa sa ma duc la el si sa-i cer iertare. pe de alta parte verisoara mea mi-a zis ca daca ma iubeste va veni el la mine dar cred ca deja a venit de prea multe ori el primul cu scuzele

CEVA IDEI? chiar vreau sa-mi raspundeti daca ati trecut prin asa ceva sau daca aveti experientawinking

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Tu ai greşit, tu să cauţi iertarea.

| Bacemi a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la el tu. Cauta-l si spune-i ca vrei sa vorbiti. Fii sincera si spune-i ce ne-ai spus si noua. Sunt sigur ca te va ierta dar trebuie sa te schimbi. Incearca sa faci tu pasul spre o relatie.

| kaya a răspuns:

Spune-i ca il iubesti si roga-l sa iti mai dea o sansa, daca o va face fa in asa fel incat sa nu ii mai gresesti si nu il mai dezamagi daca iti mai da o sansa. Daca te iubeste poate te va ierta, vorbeste si du-te la el tu de data asta, si pe viitor fii mai atenta.Mult succes

| Octavutzu a răspuns:

Ideia este ca daca el te iubeste si tu astept sa vina el la tine asta se poate intampla doar 1%. Ca urmare daca il iubesti asa cum spui fa tu pasul si nu lasa o alta fata sa il faca inaintea ta. Cereti scuze. A dar sa lasi orgoliul acasa ca nu ajuta la nimic.( experienta proprie )

| Carlaaa a răspuns:

Asa se intampla mereu. Tu astepti sa vina el, el asteapta sa vii tu. Si ce iese? conflictul intre 2 orgolii care se dau cap in cap, pana la un moment dat in care fiecare renunta.
Recunosc ca am facut si eu o chestie de genu' asta. Si am patit la fel ca tine, pur si simplu m-am dus la el, i-am explicat ca acum am ajuns la vorba,, nu stii sa pretuiesti ceva pana nu pierzi ", sperand din tot sufletul ca nu imi va zice,, e prea tarziu acum ".
Si nu a fost asa, m-a iertat zicandu-mi,, te iert si de data asta, dar la prima revenire la vechile obiceiuri, s-a terminat tot, desi te iubesc ".
Si m-am schimbat, si i-am aratat ca il iubesc si tot a fost bine. Nu am mai calcat stramb si de acum 5 luni, tot este bine!
Te rog, nu lasa orgoliul sa distruga o relatie! Pentru ca stiu cat de mult doare sentimentul acela ca te-ai duce sa-i sari in brate, da' te trage in spate orgoliul, te prinde de mana si iti zambeste fals. Orgoliul a distrus multe.
Ai grija de tine!
In speranta ca ti-am fost de ajutor, Kaylie.

| innulea a răspuns:

Eu sunt convinsa. ca el acum te asteapta si numara secundele ca tu sa te duci, nu numaidecit sa-ti ceri iertare, dar sa-l cuprinzi la pieptul tau, si iti garantez va fi 100 % fericit...
bine ca nu e unul din ala [sa te trimita, etc.] iar tu nu-l rata, mai bun no sa gasesti!

| wanda a răspuns:

Du'te tu la el macar de data asta!

daca ar face el acest gest te'ai duce tot tu sa ii "ceri scuze"?

pentru ce sa isi ceara el scuze?
ca nu te'a lasat sa te si saruti cu el?laughing

| hhhh a răspuns:

Ai prefera sa il pierzi decat sa iti lasi orgoliul la o parte si sa zici 3 cuvinte "imi pare rau" sau ceva de genu

cred ca asta zice tot

gandeste`te

| Irina07 a răspuns:

Mai bine cere tu scuze pentru ca aici e chiar vina ta daca il iubestifati kuraj si cere-i iertare cared ca ii va fi placut sa vada ca tzii la el ))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un baiat pe care il plac si cred ca si el ma place, mereu ma tine in brate, de mana.si acum o saptamana m-a sarutat si eu i-am raspuns, fapt ce a dus la un sir de vreo 5 saruturi+ imbratisari.La scoala insa si cand ne intalnim, noi nici nu ne salutam, doar cand suntem singuri el este asa dragastos.Nu stiu ce sa cred, amandoi suntem orgoliosi,. dar el este asa genu care se ataseaza de toate fetele,(poate un pic genul :macho", dar asta e doar o masca cred...As vrea sa fiu cu el, caci tin la el mult, dar nu am de gand sa ma rog de ellaughing ce conteaza asa de tare sa ai prieten? poti fi fericita si singurahappy

| adela17 a răspuns:

Pai e ok sa ia orgoliu dar gandeste-te ca si el il are pe al lui p care se pare ca la calcat de multe ori venind sasi ceara el scuze asa ca, daca chiar il iubesti, mergi la el si cereti scuze, iubirea merita sacrificii mai ales de astea marunte.

succes! sper sa iei decizia corecta!