anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hmmm... buna, TPU! este o intrebare mai ciudata si poate nepotrivita dar am si eu o problema, mai bine zis "frica" si as dori, daca se poate, sa ma ajutati happy. Deci... mi. e "frica" sa ma sarut, cu limba, adica nu am mai facut asta niciodata si nu vreau sa gresesc si nici nu stiu cum se face laughing) ati putea explica si mie, mai pe intelesul tuturor, ce trebuie sa fac? sau daca nu se poate, sa imi dati niste sfaturi ca sa nu imi fie frica, adica nici nu mai stiu daca o pot numi "frica", de fapt nici eu nu mai stiu; ma "bântuie" acest gând de mult timp şi aş vrea sa scap de el! va rog, help me! Mulţumesc!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil nu ai varsta necesara pentru asa ceva. Crede-ma, cand vei ajunge la varsta respectiva, frica iti va trece si va veni de la sine. Daca incerci sa fortezi lucrurile si sa ai primul sarut inainte de momentul potrivit, va fi o mare dezamagire si ar fi pacat, fiindca primul sarut este ceva de care iti aduci aminte toata viata, cu placere sau dezamagire, in functie de cum a fost.

| Anonimul230 a răspuns:

Da-mi idu-l tau pe privat si vorbimwinkingdespre intrebare nimci altceva, dupa aia imi dai ignore:*

anonim_4396
| Anonim explică:

Sarutul e ceva natural. Ai tu impresia ca nu stii cum sta treaba, dar de fapt iti sta in instinct. Inca de cand o mama isi alapteaza copilul, acesta pentru a se hrani "mimeaza un fel de sarut" un timpul alaptarii. (daca intelegi ce vreau sa zic)

Totul e natural, dar pentru linistea ta am cautat cate ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=kdPKBpiNyGw
Succes.

| IceScream a răspuns:

Si mie mi.a intamplat la fel cand eram mai mica si pur si simplu o sa te apuce "nebuneala" si o sa.l saruti fara sa.ti daiseama ca nu ai mai facut.o niciodata...