anonim_4396
| Anonim întreabă:

I-am spus prietenului meu, mai in gluma mai in serios, ca vreau un bebe! Nu stiu, asa am simtit sa-i zic. Ador copiii! I-am zis-o prin sms de vreo 3 ori, dar in zile diferite. Eu chiar nu ma gandeam la prostii, la sex sau chestii de genul(mentionez ca inca nu am facut-o deloc cu el, sunt virgina si suntem de 3 luni si ceva impreuna), eu chiar visam cam cum ar fi sa am un bebe >8-. Si nu stiu, acum stau si ma gandesc sa nu fi interpretat el altceva, sa nu fi interpretat ca-i cer in mod indirect sa se culce cu minestraight face eu nu m-am gandit la asta.Visam strict in alta parte, visam la gandul de a fi mama. Si el imi zicea mie ca vrea si el sa avem gemeni si nu stiu ce. Dar poate zicea si el asa pentru ca i-am zis eu ca-mi doresc un bebe. Pe mine ma framanta gandul sa nu fi inteles el si ca-i cer altceva. Voi ce credeti? Nu stiu, poate am fost copila la faza asta, dar repet, asta am simtit sa-i zic.

5 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Eu zic ca a inteles in sensul bun ca vrei sa ai un bebe. asta ai simtit dar sa stii ca este o responsabilitatea mare un copil. eu zic ca baietii sunt mai iresponsabili ei fug de responsabilitati deci eu zic ca a fi mama trebuie sa fi matura psihic. a fi mama nu-i o joaca.

| BDorin a răspuns:

Si noi vrem un bebe, dar am decis sa mai asteptam putin timp, deoarece suntem recent casatoriti. si poate un bebe ar fi prea devreme pentru noi

| BDorin a răspuns:

Parerea mea : mai asteapta, la 18 ani nu e vreme de copii, si nici pe criza asta rolling on the floor

| goodbyee a răspuns (pentru BDorin):

@BDorin, dar din ceea ce i-am zis eu, el poate interpreta ca bat apropouri sa ma culc cu el? Pt ca am vazut ca mi-ai mai raspuns si la intrebarile anterioare pe care le puneam legate de "El" si ai vazut ca am tot zis ca se incalzeste repede. laughing

| goodbyee a răspuns:

Si inca ceva: am spus "mai in gluma, mai in serios" deoarece am vrut sa vad si reactia lui la intrebarea mea, dar serios ca-mi doresc f mult un copil.dar sunt constienta ca nu e varsta potrivita.