| RaAlexandra a întrebat:

Imi doresc o relație serioasa însă mereu simt nevoia de ceva nou, cred că monotonia se instala prea devreme. Cum vă intretineti voi relațiile?

8 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Esti foarte superficiala, de aceea se instaleaza monotonia.
O relatie se intretine cu pasiune, rabdare si dragoste si poate dura o vesnicie, daca tii cont de cele 3 reguli.

| caruflorin a răspuns:

Hei! Relațiile serioase nu se pot clădi cu oricine. E musai să existe conexiune si chimie între cei doi "protagoniști". Iar lucrul ăsta nu se întâmplă în fiecare zi. Apoi e necesar să aibă lucuri in comun, dar și lucruri diferite care să "condimenteze" relația. Și totodată, să aibă amândoi dorința de a se dezvolta, de a deveni o cât mai bună versiune a lor. Un lucru foarte important ar fi sa fie din libertate, nu din nevoie și atașament, de obicei se încheie destul de repede o relație de genul acesta, din fericire și spun din fericire pentru că nu e o relație sănătoasă una din nevoie, atașament si dependență.
Deci până găsești pe acel cineva special poate dura un timp si cred foarte mult că acea conexiune si chimie există, iar relația se creează în timp. Succes!

| RowseRj a răspuns:

Nu ești neapărat superficială. Poate ai o orientare diferită te-ai gândit? Sau pur și simplu nu ai găsit persoana potrivită. Sau ai trecut printr-o relație care a lăsat urme și de atunci ți-ai pierdut interesul sexual și în dragoste pe lungă durată

| Clint a răspuns:

Nu are rost sa te bagi într-o relație serioasa, câtă vreme simți nevoia de ceva nou.
Că sunt multe astfel de "relații serioase". Care tipa sau tipul încă mai încearca sau se lasă purtat/a de val pe timpul relatiei(asta cel puțin pe mine mă face să mă gândesc de doua ori înainte de a intra într-una). Așa mult mai bine experiemntezi cat vrei până găsești persoana potrivită.

Unele persoane pur și simplu nu sunt făcute pentru a avea o relație monogamă, așa că nu e nimic greșit să ai mai multi parteneri de o data.
Atât timp cât nu deranjează pe nici unul.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Relatia serioasa intotdeauna implica monotonie, daca vrei mereu ceva nou aventuriile sunt alegerea perfecta, iesi cu un timp maxim 1 sapt sau 2 apoi schimbi, va distrati faceti nebunii calatoriti sex fara obligati

| YourKitty10 a răspuns:

Destul de greu sa ții o relație. Nu va potriviți.

| Ofiintă a răspuns:

Nu are sens ce spui tu.
O persoană care se satură relativ repede si este intr-o continuă căutare de ceva nou Nu ar avea cum să își dorească ceva serios.
Nu este o critică, fiecare iși trăieste viata cum considera de cuviintă, fie că vrea un partener sau chiar mai mulți. Cu toate acestea, afirmatia ta tot nu are sens.

| Adry05 a răspuns:

N-ai găsit persoana potrivită