anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi doresc socrul.
Simt o atracție și o tensiune între mine și socrul meu de 60 de ani.
Eu am 28, și cred că și el simte asta. Uneori îl surprind privind subtil la mine, mai ales la sâni, fără ca altcineva să observe. Am început să mă aranjez special pentru a-i atrage atenția și să creez momente de contact „întâmplător", cum ar fi atingerea mâinilor sau a spatelui, și se pare că nu se ferește de ele. Tricourile decoltate fac ca privirea lui să rămână inevitabil asupra mea.
Ne privim des unul pe altul; ultima oară când am plecat de la ei, m-a privit direct în ochi 4-5 secunde, de-obicei nu face așa, nici eu nu am ferit-o până nu a întors el capul. Cred că și el e conștient de tensiunea dintre noi. Dar ne purtăm ambii normal. Vreau să creez ocazii să rămânem doar noi doi mai mult timp.
Mă interesează să știu dacă altcineva a trecut printr-o situație similară sau a avut o apropiere intimă cu socrul/socra sa.
! Nu caut sfaturi morale, doar experiențe reale și sincere!

49 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pe el il inteleg. La varsta lui vrea si el o prospătură.
Pe tine nu te inteleg.
Daca nu esti vreun troll.

| Alexandraa97 a răspuns (pentru darrio2007):

Curiozitatea și atracția pentru ceea ce e interzis fac parte din natura umană. Asta e realitatea, vrei să o accepți sau nu.

| darrio2007 a răspuns (pentru Alexandraa97):

O fi cum spui dar de la curiozitate, până la faptă, calea nu este prea lungă, in cazul dat.
Asta inseamnă că nu ai prea multe sentimente pentru soțul tău.

| Alexandraa97 a răspuns (pentru darrio2007):

Îl iubesc pe soțul meu

| darrio2007 a răspuns (pentru Alexandraa97):

Bineânțeles!

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Alexandraa97):

Daca iti iubesti sotul nu iti fugea mintea la socru

| Alexandraa97 a răspuns (pentru just4ubr2015):

Iubirea pentru partenerul tău poate coexista cu dorința sau interesul față de o altă persoană.

| ania a răspuns:

Cum te-ai simti sa gasesti un jurnal al soțului in care sa scrie ce atractie sexuala reala si sincera simte fata de mama ta?
Nu le putem avea pe toate, si materializarea atractiilor imorale si o constiinta ușoară, libera, aprobatoare.

| Alexandraa97 a răspuns (pentru ania):

Normal că nu mi-ar plăcea, dar asta nu înseamnă că realitatea încetează să existe doar pentru că ne incomodează.

| ania a răspuns:

'"Fugiți de curvie! Orice alt păcat pe care-l face omul este un pacat comis in afara trupului, dat cine curveste păcătuiește împotriva trupului sau" 1 Codinteni 7 - 18
Cat despre necredincioșii, ucigași, curvari închinători la idoli si toți mincinoșii, partea lor este iazul cu foc si pucioasa "Apocalipsa 21-8

| just4ubr2015 a răspuns (pentru ania):

Minciuni gogonate dumnezeu iarta inclusiv curvia si altele cel mai grav pacat e barfa fata de altii si inchinarea la moaste

| Violleta2022 a răspuns:

"Nu caut sfaturi morale, doar experiențe reale și sincere!"
cauta-le pe site-urile imorale unde lumea povesteste asemenea picanterii, ca aici este un forum decent, plin de copilasi care numai inteleg nimic din relatiile normale si cele imorale.

Un sfat sanatos pentru tine: divorteaza de sotul tau daca nu te mai atrage si nici satisface sexul si dupa aia arunca-te la ce barbat vrei tu, dar nu-ti bate joc de sotul tau, care pare a fi un om normal si cu bun simt.

| Alexandraa97 a răspuns (pentru Violleta2022):

Știu că ceea ce simțim poate părea complicat sau controversat, dar e fascinant cât de mult pot spune privirile și gesturile, fără niciun cuvânt. Sunt curioasă dacă și alții au simțit asta fără să o transforme imediat în morală.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandraa97):

Sigur ca simt si altii, toti aia care isi inseala partnerul/partenera simt asa, tocmai pentru ca nu simt iubire si nici respect pentru sotul/sotia de acasa, de aia sunt interesati de aventuri si satisfactii sexuale trecatoare.
Fi cinstita macar si divorteaza daca tot nu te mai intereseaza amaratul ala de acasa, redandu-i libertatea sa gaseasca si el o femeie care sa-l iubeasca si sa-l respecte asa cum merita, daca tu nu esti capabila.

| lpavel a răspuns:

Serios? Pai socrul e considerat ca si tatal vitreg! Ce parere are sotul despre asta? laughing Hai ca socrul treaca/mearga, e barbat, poate nevasta-sa nu-i mai ofera sex demult, cine stie... dar tu? Nici tu nu primesti sex de la sotul tau? sau nu inteleg care e problema la tine... Daca continui asa sigur veti ajunge la tavaleala, ce ar zice sotul cand va afla ca te-ai culcat cu tatal lui? Crede-ma, va fi dezgustat de tine si nu te va mai atinge niciodata! Acum ia acest sfat cum vrei, morala sau un sfat prietenesc!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru lpavel):

Lpavel avea postări mai demult de genul că soțul nu dorește să facă sex cu ea. (Cine știe poate e neatrăgătoare, poate e sedentara cu 300kg -fara sa fie vorba de body shaming). Dacă s-a plâns în atâtea postări de faptul că soțul nu face sex cu ea, a ajuns sa accepte orice. Nu mă interesează și chiar nu suntem curioși daca vrei povesti fără morală. Nimeni nu îți face morală, ești liberă să faci ce dorești. Noi ne expunem părerea pentru că avem acest drept. Și eu personal sunt scârbit, dezgustat că mai există asemenea caractere. Ca norocul ca nu este generalizat. Mă întreb cum se va sfârși povestea aceasta (pentru că orice inceput are și un sfârșit). Cu un titlu mare la breaking news? Femeie aruncata de la balcon de soț după ce a surprins-o in timpul unui quickie cu propriul socru? Vai de noi

| Alexandraa97 a răspuns (pentru lpavel):

Știu că din afară poate părea șocant, dar eu am vorbit despre o atracție reală, nu despre o decizie deja luată. Tocmai de asta am și scris aici, să aflu dacă există și alte persoane care au trecut prin tensiuni similare. Nu am cerut judecăți morale, pentru că nu am pretins niciodată că situația e „normală". Voiam doar experiențe, nu predici.

| Alexandraa97 a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Tracția dintre două persoane nu are legătură directă cu kilogramele, ci cu chimia și contextul. Dacă nu ai trecut printr-o situație asemănătoare, e perfect în regulă, dar asta nu justifică atacurile personale.

| Alexandraa97 a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Dacă reacția e doar de scârbă, nu înseamnă că răspunzi la ce am întrebat eu. Eu nu am întrebat dacă vi se pare moral, ci dacă cineva a trăit ceva similar. Reacția ta arată mai mult propria repulsie, nu experiență personală. E ok să nu vrei să răspunzi, dar nu e corect să transformi discuția într-un atac la caracterul meu.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru Alexandraa97):

Duduie, probabil informația ajunge mai greu la matale. Nimeni nu a făcut nicăieri nici un atac la persoana ta. Nu mă interesezi câtuși de puțin. Nici pe mine, nici pe alții. Nu mă interesează dacă ești grasa sau slabă, urâtă sau frumoasă, ignoranța sau deșteaptă. Alegerile îți definesc caracterul. Și, fără să divorțezi, sa îți înșeli propriul soț cu care ai un copil cu socrul...este josnic ieftin și nediscutabil. Nu mă interesează ce faci. Fa ce crezi. Cum îți așterni așa dormi. Sa nu crezi că ești atât de importantă sau povestea ta este atât de importantă încât să îți dau eu sau alții atenție. Toate bune.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Ah, uitasem. Scârbă? Dragostea dintre doua persoane chiar și cu o diferență notabilă nu îmi provoacă scârbă, ci mai degrabă admirație. Scârbă îmi provoacă persoanele alunecoase, care înșeală pe la spate. Divorțează, spune-i socrului să divorțeze și vaya con Dios, dar nu așa. Oricum bine nu se va termina. Așteptăm breaking news care va apărea negreșit. Domnia și prostia se plătesc.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Te consideri un animal? Daca nu, incearca sa fii rationala si sa rupi orice legatura cu el. Ai barbat acasa. E extrem de penibila pozitia in care esti si foarte nedreapta fata de sotul tau pentru care ar trebui sa ai un minim de respect, ca nu l-ai luat de prost, l-ai luat de partener. Real si sincer, ai o gandire devianta si numai un psiholog te poate ajuta. Un om normal nu se gandeste cum sa intretina si mai mult atractia, care ok, poate veni de nicaieri, dar e datoria TA, ca tu ti-ai luat un angajament fata de un alt om, sa-ti protejezi relatia de asa dezastru, care poate rani, chiar traumatiza. Repet, ai barbat acasa. Pe fiu-su. Si ai ratiune, nu esti un animal. Trezeste-te ca nu esti intr-o telenovela. Sau macar desparte-te de el si pe urma poti sa-ti iei luli de bosorog in gura pana nu mai poti.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru supadeceapa):

Sa nu judecam sensibiloasa "doamna". Doar imagineaza-ti că pe lângă că își distruge căsnicia și distruge relația dintre părinții soțului, cât și relația lor cu acesta, poate mai rămâne borțoasă. Atunci sa te tii: daca are un copil cu soțul și un altul cu socrul...copiii sunt frați dar în același timp copilul cu socrul ei și frate cu soțul... Ajungi sa îți fii propriul bunic. Sper că soțul sa o de-a afara. Cu asemenea specimene nu merita sa îți bați capul.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Ce te așteptai cucoana. Sa îți dăm toți dreptate, sa îți spunem că e bine sa te ...cu socrul, cu taica-tu? Ce mai urma? Un incest? Ești bolnavă și devianta.

| Alexandraa97 a răspuns (pentru supadeceapa):

Observ că nu ai răspuns deloc la întrebare, ci ai reacționat emoțional și ai transformat discuția într-un rechizitoriu personal, doar ca să pari moral superior. Eu am deschis un subiect despre atracție și experiențe, nu despre lecții de etică. Dacă nu poți rămâne la tema inițială, atunci comentariul tău nu are relevanță aici.

| supadeceapa a răspuns (pentru Alexandraa97):

Aici nu esti intr-un grup de fetisisti, esti pe un site public, unde poate sa-ti comenteze oricine, orice laughing
Pentru fetisuri ai Reddit, Facebook, si alte site-uri de cazuti in cap. Succes la cautari!

| supadeceapa a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Cred ca e fosta userita Rosalia si nu exista niciun socru laughing e doar o alta fantezie de-a ei. Mai ok decat aia cu popi in latex, tho.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai si cu sotul cum ramane? Soacra ta ce parere va avea? laughing
Eu inteleg ca ai fantezii din astea mai extreme, dar ar fi bine sa ramana doar fantezii adanc ingropate si uitate acolo laughing.

Hai totusi sa intram in scenariul tau ca sa vezi ca chestia asta iti va distruge viata, atat pe a ta cat si pe a celor din jurul tau.

Te vezi cu socrul, sunteti singuri, intrati in vorba si ajungeti intr-un final sa te culci cu el.
Apoi dupa un timp, adevarul se va afla. Oricat de mult ai ascunde chestia asta, mai devreme sau mai tarziu, se va afla. Atunci ce vei face? Sotul tau se va desparti de tine si te va face albie de porci. Socrul tau cel mai probabil il va durea la banana. S-a distrat cu tine si te lasa de izbeliste. Soacra ta te va bate cel mai sigur si te va face albie de porci.
Rudele si prietenii tai te vor renega si batjocori.
Vei ramane in amintirea tuturor ca ultima panarama.

In concluzie, chiar crezi ca merita sa-ti indeplinesti fantezia?

| Alexandraa97 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Wow)) scenariul tău e ca un film de groază, aproape că am simțit cum țipă toată familia :-D
Da, dacă s-ar întâmpla ceva real și s-ar afla, ar fi urat ai dreptate.
Dar nu caut asta. Cel mai probabil mă opresc la joacă și să-l ațâț puțin. Privirile, tensiunea și micile gesturi sunt tot ce-mi doresc. Sexul în sine? Probabil nu ajungem acolo.Totuși, recunosc că aș fi curioasă să văd ce poate… dacă înțelegi ce vreau să spun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar sotul tau stie? Cu el ai discutat problema? De ce ai accepta un moș de 60 de ani, soacra ta ce zice? Stie ce poamă are acasa? Adica pe socrul tau, tu nu iti iubesti sotul sau de ce flirtezi cu moșul? Un babalîc

| Alexandraa97 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce să îi zic soțului? Ca să-i stric somnul degeaba? Nu tot ce simți sau observi trebuie transformat în ședință de familie.
Cât despre ‘un moș de 60 de ani’… unii la 30 par mai bătrâni decât la buletin, iar alții la 60 au mai multă viață și magnetism decât băiețașii care știu doar să dea cu like?
Și partea cu soacra ce zice e genială? chiar crezi că eu mă raportez la viața mea după ce ar comenta soacra

| ValentinMihai78 a răspuns:

În primul rând, ceea ce descrii aici, era o blasfemie în urmă cu vreo 200 de ani, o normalitate în o societate atee sau politeistă.
În al doilea rând, se te gândești la consecințele unei relații sexuale între rude și ești pregătită să fi alungată din casă definitiv și să ți se pună eticheta de Curvă? În occident, nu se stresează nimeni cu astfel de situații, dar în România unde femicidul și violența domestică e normalitate, unde suntem o țară misoginistă, crezi că vei fi "aplaudată" pentru fapta ta? Eu zic să te îmbraci și să nu te mai "dezbraci" pe sfert în fața socrului, căci veți fi prinși în fapt și nu aș dori să ajungi la UPU după o bătaie serioasă de la soacră, chiar de la soț!

| Alexandraa97 a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Mulțumesc pentru lecția de istorie, morală și politică într-un singur comentariu. Mai lipsea doar și prognoza meteo ca să fie complet

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru Alexandraa97):

"Prognoza meteo", este de fapt un compendiu a tot ce am scris, un rezumat! Adică, urmează vreme rece, cu precipitații și o furtună, care se poate transforma în uragan!

Bine, atunci aștept și rubrica horoscop de la tine, să știu dacă îmi merge bine în dragoste săptămâna asta))

Desigur! Horoscopul arată foarte bine, din punct de vedere al dragostei!
Dar, e o vorbă românească: "între două nu te plouă, dar nici bine"! Deci, trebuie să iei o decizie curajoasă în privința viitorului tău amoros!
Chiar Isus Hristos a spus că nu este nimeni vrednic să își judece aproapele, că fiecare avem păcatele noastre, nu doar cu fapta, dar și cu gândurile noastre, cu vorbele noastre aruncate aiurea!
Nu te judec, nu îți dau sfaturi, îți spun doar atât: gândește-te bine de tot la ce vei face, la consecințe, dar mai ales la viitorul căsniciei tale, mai ales dacă sunt copii la mijloc!

Știu că moral nu e etic și nici nu e ok, dar mărturisesc că tocmai ideea interzisului creează tensiunea și excitarea. Nu vreau o relație cu socrul meu și nici ceva concret; ceea ce mă atrage este jocul subtil, privirile și energia dintre noi, nu actul sexual în sine. Nimeni nu va afla și eu încerc să respect limitele reale ale situației în contextul meu happy

Mi-am dat seama, de aceea ți-am scris!

| just4ubr2015 a răspuns:

Si eu te doresc pe tine ce sa faci cu tataia ala la 60 ani sau ii canti prohodul...revinoti draga mea cauta pe unul pana in 45 ani care sa iti ofere ceva nu ala care e cu un picior in groapa

| just4ubr2015 a răspuns:

Si eu te doresc mai mult cum te doreste socrul ce poti sa faci cu un mos la 60 ani tu ai nevoie de cineva tanar care sa te faca fericita lasa mortaciunile deoparte.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Elaz78 a răspuns:

Cunosc un caz copii. o doamne.
o fosta prietenă ce mi povestea totul mai putin chestia asta, am aflat după de ce au fost efectiv renegați de părinți.
între ei (socru -noră) chiar s-a întâmplat ceva mai mult, s-a aflat cumva…
socrul din c. n a scos-o, au început bătăi și jigniri din partea soțului, un calvar.
au fost despărțiți o perioadă până când soțul a avut un avc și s au împăcat dar și azi este desconsiderata de toată familia.
nu te sfătuiesc. ai grijă

| bicusutea a răspuns:

Daca vrei sa ai parte de un moment tandru cu socrul tau cere i ajutor cand ai o problema la masina. Daca nu ai taie cu un flex cablul de abreiaj si atunci va puteti baga amandoi sub capota, loc ferit de ochii sotului, acolo puteti sa faceti pasiune intergalactica si puteti sa votati impruna masiv cu Clin Ghiorghecu

| Alexandraa97 a răspuns:

Poate nu am fost destul de clară de la început. Eu nu vreau o relație cu socrul meu și nici ceva concret între noi. Ceea ce mă atrage nu e ideea de a fi împreună, ci tocmai faptul că e un ‘interzis’. E interesant când observ că mă privește, când aleg intenționat să las mai mult la vedere, când există tensiunea aia fără cuvinte. Știu foarte bine că nu e ok și că eu nu mi-aș dori ca soțul să facă la fel cu altcineva. Nici măcar nu știu dacă mi-aș dori vreodată sex cu el, ceea ce mă intrigă și mă excită e jocul în sine, privirile și energia dintre noi, care uneori sunt mai intense decât actul sexual propriu zis.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Alexandraa97):

Adica practic, n-ai ce face acasa. Singura ta misiune pe pamant este sa-i provoci mosului pofte si sa-l chinui sexual?

"Jocul in sine"... Femeie, singurul joc pe care trebuie sa-l ai este cu barbatul tau. Nu cu tatal lui sau cu altii. Daca iti face placere chestia asta fara rost, atunci nu mai are rost sa-ti intemeiezi o familie. Stai mai bine burlacita si umbla din floare in floare pentru experiente de genul.

Ce rost are sa dormi cu sotul tau in pat, si tu sa te gandesti la tasu?

Nu ma intelege gresit. Eu inteleg unde bati. Stiu ca ti se pare "interesant" si "psihologic" lucrul asta. Dar sa nu uitam ca si hitler avea idei tabu, si uite unde l-a adus.
Ideea e ca fiecare are in mintea lui o pata neagra/fantezie care incearca sa incolteasca si sa prinda radacini in mintea sa. Insa trebuie sa ne dam seama, logic, ca ele trebuiesc adanc ingropate si uitate acolo. Daca simti ca ideea in sine e una foarte puternic inradacinata in mintea ta, recomand o vizita la un psiholog.

| Alexandraa97 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Haha, mi-a plăcut comparația cu Hitler, dar hai să fim serioși, nu e chiar așa dramatic.
Da, e doar o curiozitate, o tensiune subtilă care mă intrigă, nu o misiune de viață. Uneori creierul nostru se joacă cu fantezii care nu sunt menite să devină realitate, doar ne fac să observăm oamenii și situațiile mai atent.
Nu cred că asta anulează iubirea sau atenția pentru partenerul meu, doar că uneori mintea are propriile ei jocuri, și da, mă distrează să le explorez.

| 67negrobio67 a răspuns:

La inceput ma gadila, dar acum nu mai e asa (am 7 ani)

| Costway69 a răspuns:

Da eu, cu soacra mea, ți-aș da mai multe detalii dar mă raportează lumea