| Nuamnumesrry a întrebat:

Imi place de o fata care a fost si colega mea de banca. Ne spuneam orice si ne intelegeam foarte bine. Cum as putea sa ies cu ea si ce as putea sa ii zic? As vrea sa pastram legatura si dupa ce mergem la liceu. Ce as putea sa fac? Ar fi ok sa o sarut daca iesim (mie imi place de ea)? Cum as putea sa o sarut adica ce sa facem ca sa pot sa o sarut

5 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Esti cam disperat daca vrei sa o saruti desi nici nu ti-a zis ca te place. Iesi cu ea si pastreaza legatura vorbind des cu ea. Dupa ceva timp ii poti spune ca o placi iar daca si ea te place, poti sa iesi cu ea sa o saruti si sa deveniti iubiti. Nu trebuie sa grabesti lucrurile si sa pari un nebun disperat pentru ca fetele fug de astfel de persoane, plus ca fac si misto cu prietenele. Bafta!

| Annastassia a răspuns:

Ai putea simplu, sa-i spui daca nu vrae sa iasa cu tine la plimbare in parc, in primul weekend.
Chestia cu sarutatul, mai aman-o un pic, pana la a doua sau a treia intalnire, ca sunteti micuti si s-ar putea sa o sperie asta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ii propui sa iesiti la o plimbare cu biciclete sau role si pe urma inainte de a o conduce acasa sa mergeti sa consumati o prajitura si un pahar cu suc, sau o portie dubla de inghetata pe o terasa sau o cofetarie. Trebuie doar sa ai curajul necesar. Nimic mai mult. Bafta. Succes!

| anamaria82726 a răspuns:

Eu zic sa actionezi repede pana nu poerdeti legatura. Mereu dupa clasa a 8 a pierdem legaturi si ne pare rau. Pur si simplu trebuie sa ii dai mesaje prietenesti si veti iesi.
Cat despre sarut, trebuie sa stii sigur ca vrea si ea. Din moment ce va cunoasteti de atat timp, este posibil sa nu isi imagineze ca tu o placi. Mai intai poti sa ii dai niste semne si sa fii mai apropiat de ea. Ca sa iti dai seama daca vrea si ea ce vrei tu si daca te place.

| iKaiju a răspuns:

Cum vrei, decat sa incercii sa faci cum spun altii mai bine faci cum crezi, eu de exemplu daca imi place de o fata i zic direct, nu inteleg de ce as sta sa imi placa de o fata mai mult cand nici nu stiu daca ma place inapoi.