| missdeea28 a întrebat:

Imi place de un baiat dar el este mai mare decat mine cu 2 ani... mi-e rusine sa ii zic ca imi place de el...se sa fac?thinking

Răspuns Câştigător
| Gabry a răspuns:

Mai intai poartate natural, de parca nu ai fi indragostita de el.Fi amabila, draguta si zambeste ( nu zambi fortat ). Incet, incet ii va placea comportamentul tau.
Cand observi ca se uita la tine, nu te ascunde, da-i de inteles ca l-ai vazut si zambeste-i! Apoi te uiti si tu la el, intrati putin cate putin in vorba pana ajungeti sa va spuneti sentimentele (care deja se cunosteau).
Cate putin, cate putin si uite rezultatul! Incearca, la mine a mers!

5 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Ia lasa rusinea sa tine capul sus, de parca in fata ta ar sta nu un baiat simplu, ci o personalitate vestita in toata lumea. Fii naturala la fel cum a zis @Gabry, si spune-i ce ai de zis, asa numai sa o faci pas cu pas, succese!

| valy a răspuns:

Stii vorba aia...cu rusinea mori de foame...mergi si spune-i ca il placi...nu mai sta fara sa faci nimic... poate il mai place vreo fata si iti fura baiatu...asa ca good luck

| georgiana a răspuns:

Buna! du-te la el, incearca sa vorbesti cu el, sa faceti diferite lucruri impreuna... dragostea nu are varsta!:->.

kratos
| kratos a răspuns:

Sa nu-ti mai fie rusine si sa-i zici in fata ca ai sentimente pentru el. Altfel nu prea ai cum ca sa nu pici tu prost.

| Alina_5575 a răspuns:

De ce sa iti fie rusine eu am o relatie cu un baiat mai mare cu 5 ani decat mine si suntem impreuna de 5 luni si nu ne-am certat niciodata deocamdata...
Trebuie sa ai incredere in tine si sa ii spui cea ce simti altfel nu ai ce sa faci.

succes kiss