| Darja111 a întrebat:

Îmi puteți spune cât de sigure sunt prezervativele si care sunt sansele sa se rupa in timpul actului? Relatii sexuale am zilnic dar cateva zile in urma ma cam durea burta iar astazi m-a înțepat foarte tare. Precizez ca prietenul meu cand simte ca e gata nu dă drumul in mine chiar daca folosim prezervativ. El spune sa nu ma ingrijorez dar mie îmi este puțin teamă.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Riscul de sarcina la prezervativul folosit corect e 1% adica daca nu se rupe, nu stiu cat de mare e riscul de rupere, cred ca mult mai mic, noi am patit de 2 ori.Noi am cazut la partea cu 1% in cazul fiului meu mai mic de 3 ani, sotul meu glumea ca trebuia sa- i chemam de nasi pe cei de la durex.Ai fi mai fericita daca ai resoecta principiile Creatorului din Biblie si nu ai face sex fara casatorie.Impptriva mustrarilor de contiinta nu exista prezervative.Cand esti casatorir o sarcina neorogramata nu e o catastrofa asa de mare.Desi am fost foarte trista cand am aflat de ultima saecina acum ne topim toata familia de dragul lui.Sexul in cadatorie fara mustrari de constiinta dupa cand stii ca ai alaturi un barbat care isi asuma sa fie tatal copiilor chiar si neprogramati e cel mai implinitor.

Răspuns utilizator avertizat
| vasile2222 a răspuns:

E foarte bine ca nu isi da drumul in tine.

Nu sunt sanse mari sa se rupa. Mai verificati din cand in cand. Dupa mine, principala cauza a unei posibile ruperi e lipsa lubrifierii.

| Anuskaa a răspuns:

Se pot rupe daca nu se foloseste marimea potrivita, sa verificati dupa fiecare act prezervativul daca e rupt sau nu.

| orailibrail a răspuns:

99%sigure.
Nu a ramas nimeni insarcinata, folosind rezervativ!

| CristianPetre2002 a răspuns:

Sunt f sigure atata timp cat le pui corespunzator si pe marimea potrivita