Atunci imediat? dupa ce s-a intamplat? m-am simtit goala...parca imi lipsea ceva din vagin.si in rest nu am simtit prea multe pentru ca nu l-am iubit de acel baiat. presupun ca e important sa-l iubesti ca sa te simti implinita. Din partea mea a fost pura curiozitate. Si ma simteam uneori prost cand faceam dragoste cu el si vedeam cat de mult suflet pune el iar eu ma gandeam ca abia asteptam sa termine
PS: am fost cu el 2 ani
Ufff...eu nu mºam simtit prea implinita. Parca imi parea rau... Poate pentru ca nu am iubit acea persoana. Desi am avut o relatie de 3 ani.
Imediat dupa act mergeam in toate partile si eram super ametita
Dar totul e bine cand se termina cu bine
A durut la inceput, dar dupa cateva zile n-am mai avut nimic. Daca iubesti e un sentiment inexplicabil.De 4 ani fac dragoste cu primul si singurul baiat si de fiecare data parca ne iubim si mai mult.
In afara ca mergeam pe strada de parca aveam un bat intre picioare si cracanata de ziceai ca trece sageata albastra printre cracii mei, nimic neobisnuit .
Care v-a sa zica te-ai hotarat sa faci pasul? sau ai facut-o deja?
hmm... ce sa-ti spun... psihic, nu prea bine!
fizic, nu s-a intamplat nimic, adica o mica durere imediat dupa ce s-a intamplat dar apoi a trecut si m-am simtit la fel ca-nainte.
Ma durut la inceput si dupa m-am simtit putin ametita(asta s-a intamplat fizic)...psihic nu prea bine... oarecum regretam cu toate ca il iubeam foarte mult dar cu timpu m-am obsnuit si a fost foarte bine:*
Nu am făcut-o încă
Consider că mai este timp.
Deocamdată nu sunt nici majoră
Şi cred că am tot timpul înainte.
anonim_4396 întreabă:
ingerasha ^^___^^ întreabă:
Reveenton întreabă: