| xSqueeze a întrebat:

Imi zice cineva de ce ejaculez repede adica in decurs de 2 3 minute eu ejaculez si nu stiu de ce? Ce ar trebui sa fac? Va rog seriozitate

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cine iti zice? Faianta din baie?

| Jassmina a răspuns:

Ar trebuii sa eviti masturbarea ca sa nu mai ejaculezi atat de repede, fiindca vei avea mai tarziu probleme cand vei ajunge sa faci sex cu o fata, ori te scapi pe tine in primele secunde ori nu reusesti sa-l scoli.
Toate acestea se datoreaza masturbarii excesive!

| xSqueeze explică (pentru Jassmina):

Din contra e la mine daca nu ma masturbez mult timp si o fac dupa ejaculez repede

| Jassmina a răspuns (pentru xSqueeze):

Eu ti-am spus ce spun studiile medicale: ca masturbarea excesiva DUCE la probleme erectile si ejaculatorii.
Tu poti sa crezi ce vrei sis a suferi cat poti, dar va veni o vreme cand te vei convinge singur ca masturbarae excesiva nu te ajuta deloc, dimpotriva.
Tu esti unul din aia care nu crede, pana nu i se intampla lui.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru ca orice baiat tanar/adolescent sa fie capabil sa intretina acte sexuale suficient de lungi incat sa reusesca sa-si satisfaca d.p.d.v. sexual partenera de sex, are nevoie de un singur lucru insa unul care este ESENTIAL, si se numeste : EXPERIENTA SEXUALA.
Aceasta se obtine/dobandeste in timp, uneori fiind necesari chiar si 2-3 ani. De asemenea o conditie inportanta este cea privitoare la existenta unei partenere pe cat posibil UNICE care sa stie CE si CUM se intampla la inceput in cazul baietilor lipsiti de experienta si mai ales sa aiba rabdarea si intelegerea necesara si sa-l incurajeze ca totul se va rezolva insa numai... in timp.
Este indicat de asemenea sa ai o prietena/iubita UNICA cu care sa poti avea cat mai des posibilitatea sa intretii reprize de PETTING, sau PRELUDIU care sa fie cat mai lung inainte de intretinerea fiecarui act sexual.
Doar procedand asa, starea de excitatie intensa se va diminua din ce in ce mai mult in timp si incet incet actele sexuale se vor lungi putin cate putin.
NU exista nicio alta posibilitate reala de a obtine EXPERIENTA SEXUALA NECESARA. Multa sanatate!

| Ardamax69 a răspuns:

Sa nu mai faci