In mod normal ar trebui sa vrea sa faceti sex.
Numai sa nu vrea din nou sa se joace cu tine.
E bine totusi sa fii pregatit cu niste cauciucuri.
Ati fi mult mai fericiți si cu conștiința liberă dacă ați alege sa respectati planul Creatorului si ati face sex numai după căsătorie. Cine face altfel nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui si apoi va mirati de ce nu iese bine.
Nu se stie. Mangaieri mai avansate probabil ca vrea. Tu nu o presa, nu ai de ce sa te grabesti.
Și adică tu urmărești doar sex cu ea, sa înțeleg?
Daca te-a lăsat să-i faci ce i-ai făcut, cel mai probabil că da.
Dar vezi că sexul nu întreține o relație ci e doar unul dintre principalii piloni într-o relație!
Așa că dacă doar sex ii poți oferi...
Esti nascut in '80 si locuiesti cu parintii?
Asta explica de ce intrebi pe TPU ce-ar vrea tipa.
Pai de aia vine la tine, ca a aflat deja unde stai.
Sa ai protectie si lubrifiant la indemana.
Tu fă-ți un dus preventiv, îmbracă-te lejer, și așteaptă cuminte. Daca ați ajuns la tipul asta de intimități, eu zic ca e pregătită să te primească înăuntru. Nu uitati de prezervative și da și tu un update de cum a decurs seara.
Cheers
Nu voiam să știu ce faci tu cu ea, mai bine o țineai pentru tine. Dacă te gândești doar la sex, să faci cu ea, s-ar putea să rămâi cu mâna dreaptă la un moment dat.
eu zic sa fi sadic.
O chemi la tine, pune-i un film si nu faci absolut nimic cu ea la prima vizita. Cedezi, doar daca face ea prima miscare. Daca nu, cumintel 100%. Vei avea timp sa ii "rupi fasul" cu alta ocazie