| Ochisorul a întrebat:

In mod normal sunt matura. Dar cand vine vorba de relatii fac pasiuni din astea nebune. Relatiile mele au fost scurte ca m-am plictisit repede. Se duce repede nebunia. Dar cand ma apuca... fac lucruri aiurea si sufar ca un caine.
Cum sa ma maturizez? Si cum aflu de ce sunt asa?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai noroc ca in RO nu sant legile ca in occident altfel la primul copil scos din femeie erai obligat sa platesti pensie alimentara si sa pleci in chirie + bani de credit ipotecar sa platesti pana face 30 de ani. Atunci ziceai ce bune sant relatiile de scurta durata, dar pana acolo nu stim daca tara noastra ajunge sau nu. Treptat vin imigrantii la noi si ei pot fi un obstacol pentru a gasi o femeie pentru ca multe se vor orienta la ei sau la africani stii de ce. Viata trebuie traita cu cap sa stii sa te descurci singur in orice situatie si sa nu depinzi de o femeie in viata. Cand vrei sex gasesti dar siguranta financiara si sufleteasca e mai importanta decat dezamagirea care o poti trage dupa un esec

| mgtow a răspuns:

Fiind femeie sa ai un pistol la tine in caz ca dai de un tip care vrea sa dea in tine

| Jassmina a răspuns:

Ai o singura sansa: inveti din greseli si eviti sa le repeti, ca sa nu mai suferi.

| LoveSleep a răspuns:

Parca nu mai e la fel de când nu-ți mai răspunzi la întrebări.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Păi suferi numai când te "sacrifici" pentru cineva care nu merită.
Este exact ca și cum cineva fura ceva de la tine, ești nervoasa că ți-a furat ceva, cine îți oferă totul pe tava și încă prea mult te plictisești. Până la urmă așa e natura umană.

Părerea mea este sa iei o pauza de la relații cel puțin un an. Sa scapi de toate bagajele emoționale. După sa știi cu exactitate ce vrei. Sa te cunoști pe tine. Care îți sunt principiile și să nu te mai lași folosita de nimeni.

| 86wally83 a răspuns:

Heei!

Prin dezvoltare personala bineinteles

In mod firesc recomandat ar fi sa incepi sa faci terapie, dar cum in terapie depinde poate mai mult de 90% de noi, trebuie sa incepi sa te informezi mai mult despre viata, existenta, ratiune, moralitate, sens si tot ceea ce tine de noi ca oameni

Si doar asa ajungi sa te maturizezi si sa te dezvolti personal

Ar mai fi si pasiunile, empatia fata de ceilalti

Sa iti creezi anumite valori doar pentru tine

Incepe prin a urmari oameni care te inspira, poti face asta pe Youtube pentru inceput

Iti recomand cu mare drag vlogurile lui Levi Elekes, mi-am gasit toate raspunsurile acolo si m-am schimbat mult in sens benefic pentru mine

Mult succes!

| meinteil a răspuns:

Asa sunteti voi mereu nu va convine nimic stai singura.

| Anon31241212 a răspuns:

Fix asa eram si eu inainte. E din cauza ca nu ai intalnit persoana potrivita, crede-ma. Te inteleg perfect. Totul mi se parea lame la un moment dat. Iti trebuie o persoana la fel de activa si nebuna ca tine. Nu te mai gandi. Asta vine in timp. In plus e normal sa experimentezi. Asa o sa stii ce vrei si o sa te maturizezi.

| andrei69andrei a răspuns:

Trecand prin diferite situatii, inveti din ele, si te maturizezi in timp. apropo, ce varsta ai? cam de la 25 de ani creierul uman e dezvoltat complet si oamenii incep sa fie mai maturi. daca ai 20, e normal sa te plictisesti repede si sa incerci diferite chestii.

| Ochisorul explică:

Ce greseli? Nu aleg ce sa simt si nu mai gandesc rational cand ma apuca pasiunea.

| Ochisorul explică:

Tu esti Curiosul2?