anonim_4396
| Anonim întreabă:

În urma sufocării la nașterii am un handicap locomotor gradul întâi. La cea mai mică idee despre sex și orice legat de aceasta, am erecție, dacă nu am spasme. Cineva mi-a spus că sunt virgin. Câteodată caut să văd ce îmi place, cum ar fi burtici de graviduțe pentru erecție. Până unde e normal și unde e nebunie?

7 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Absolut normal. E si varsta de vina.

| sofisis a răspuns:

Pai virgin esti daca nu ai facut sex. Sunt barbati care au fetishuri cu burtile gravidelor. Nu ai fi nici primul, nici ultimul.

| Plato a răspuns:

Asta cu burta gravidelor nu e ceva nou, mai exista barbati cu acelasi fetish. Avand in vedere cate fetisuri sunt in zilele noastre... greu sa zici cand devine nebunie. Cat timp nu iti tai chestii, e ok, cred. happy
Esti virgin, normal, daca n-ai facut sex. Oral / anal nu se pun drept dezvirginari, teoretic.

| mastadont a răspuns:

Dacă nu ai avut contacte sexuale atunci ești virgin.
Pentru a-ți satisface nevoile îți sugerez să strângi bani și să mergi în Olanda, acolo au case de toleranță legale, deci riscul e foarte mic să iei o boală, și, în plus, o să te trateze ca pe un om normal indiferent de problemele tale de ordin fizic. Acest lucru te va ajuta să nu mai fi virgin precum și să-ți descoperi fanteziile și fetishurile.

| girada79 a răspuns (pentru mastadont):

Nici vorbă, pentru că ortodoxia e viața mea. Aș dori să aflu ce procese se produc în creierul meu și dacă e mai puternic ca la bărbații sănătoși. Aș mai dori să aflu dacă și cum s-ar schimba situația dacă aș avea acte. Am auzit că ar fi mai ușor.

| simpluone a răspuns:

In sex nu exista normalitate sau nebunie. Pentru ca in momentul ala ratiunea e destul de inhibata preluand latura instinctuala a omului. Depinde de la om la om unii sunt mai animale decat altii. Fetishuri sunt extrem de variate dar la un virgin e cam devreme de vorbit despre isi au radacina in trecutul psihologic al fiecaruia! Procesele in creier sunt complexe si nu total cunoscute! Este posibil ca perceptia ta sa fie mai puternica! Nu inteleg despre ce acte vorbesti? Iar daca vrei sa experimentezi sunt convins ca poti gasi si in Romania o prostituata dornica sa te ajute! Sunt cateva cu un grad de prietenie ridicata si nu o sa-ti para rau ca le-ai platit! Protectia e obligatorie bineinteles!

| girada79 a răspuns:

Acte sexuale. Am auzit că dacă aș avea contacte sexuale stările s-ar reduce. De plătit nici nu mă gândesc, pentru că am principe creștine.