| Anonime23e4 a întrebat:

Intrebare despre inceperea vietii sexuale.

Salut TPU, am si eu niste intrebari pentru cei care si-au inceput viata sexuala pentru ca preconizez ca in curand o sa mi-o incep si eu dar am niste probleme. Mai exact o problema cu mirosul penisului, eu ma spal sa zicem odata la 23-24-25 de ore, iar deja dupa primele 15-16 ore penisul incepe sa miroasa, dar nu se simte miros sau ceva, doar daca pun eu mana acolo, ca asa nu am nicio problema. Am cautat undeva si am vazut ca e recomandat sa te speli de 2 ori pe zi, no amu daca ma prinde dezvirginarea nespalat de 15-16 ore? Prezervativul pe langa protectie, e folosit special si pentru a ameliora acel miros? Raspunsuri serioase daca puteti. Penisul nu are un miros asa urat, dar na nu stiu cum o sa reactioneze o fata sau ceva. Plus ca 100% o sa fiu emotionat si transpirat prima data.

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Penisul miroase doar daca este nespalat corespunzator.
Probabil ca nu-l speli corect cu apa calda si sapun si nu-i cureti smegma deja inchegata din faldurile penisului, fiindca altfel nu se explica de ce ar mirosii.
Invata sa faci acest lucru foarte serios, daca nu vrei sa fuga fetele de tine, fiindca un penis nespalat este dezgustator, iar inainte de sex, trebuie musai spalat, ca nu esti pe camp, sa nu ai apa si sapun.
Nu uita sa speli si testiculelesi anusul, odata cu spalarea oenisului, ca toata produc secretii si toate miros.
Chilotul se schimba dupa spalare!

| batranulintelept77 a răspuns:

"Te prinde dezvirginarea", zici că sărăcuțul de tine te joci ceva pe PC și deodată vine dezvirginarea pe la spate neanunțată și te înșfacă.

Crede-mă dacă o rogi frumos pe doamna dezviriginare te așteaptă să faci un duș. Și da, să te speli de 2 ori pe zi este recomandat.

| AliGab a răspuns:

Mai baiete, lasa dezvirginarea pe cand oi fi mai mare. Legat de igiena este ok sa te speli o data pe zi, sau de 2 ori la nevoie (de ex in timpul verii sau cand ai un efort fizic mai intens). Un miros specific trebuie sa existe in zona intima. Nu trebuie sa dai cu nu stiu ce sprayuri deordorante sau sa freci cu "peria de sarma"

| SkyWalker23 a răspuns:

Penisul miroase, din cauza faptului că în cele 15-16 ore, faci multe lucruri.
În primul rând transpiri, în al doilea rând urinezi etc.
Caută boxeri subțiri, să aibă un procent cât mai mare de bumbac (absoarbe mult mai bine transpirația), și să nu fie foarte strânși; în al doilea rând poartă niște pantaloni lejeri din materiale superioare. Evită elastanul și alte derivate sintetice.
Iar pentru a evita orice neplăcere, fă un duș înainte.

| Lizuca1234 a răspuns:

Asculta de oamenii care iti spun sa te speli. altfel, nici o fata nu se va atinge de tine. sau. poate doar una la fel de nespalata ca si tine.