| CoanaMizta a întrebat:

Întrebare pentru băieți!
Am ieșit cu cineva cam o lună și ceva, apoi după ce am făcut sex de câteva ori nu ma mai căutat. Cam de o lună e pauză, dar mă derutează ca a dat mesaj de ziua mea, îmi vede poveștile pe Instagram și îmi mai dă și câte o inimă la ele. De ce face lucrurile astea dacă nu îl mai interesez?

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Isi pastreaza o portita deschisa pentru o eventuala perioada de "seceta sexuala". Cand ii va frige buza dupa pasarica si nu va avea cu cine sa si-o traga, va deveni brusc interesat de persoana ta.

| CoanaMizta explică (pentru wildthing):

Deci trag concluzia ca de fapt nu i-a plăcut de mine, nu a simțit nimic, și acum și a lăsat o portiță deschisă în caz de ceva …

| wildthing a răspuns (pentru CoanaMizta):

A existat o oarecare atractie, ceva gen "in lipsa de altceva, merge si asta"...cu siguranta a vrut doar sex si nu te-a considerat niciodata indeajuns de buna pentru a-i fi iubita. Dupa ce i-ai dat ceea ce a vrut, i-a trecut "pofta".

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si nu crezi ca el stie cel mai bine de ce se poarta asa? De ce ai impresia ca am sti noi? Cu siguranta ceva la deranjat la tine si îi este jenă sa iti spună ca sa nu te simti tu prost, ce varsta ai? Dar el? Si unde v ati cunoscut voi? El are familie sau a fost casatorit vreodata si acum este divortat? Daca ai numarul lui suna l si invita l undeva in oras sa discutati si sa lămuriti lucrurile sa iti spuna odata pentru totdeauna te mai vrea alaturi de el sau nu ca sa stii ce ai de facut.

| ania a răspuns:

Ai fi mult mai fericita daca ai alege sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex fara casatorie. Sexul fără căsătorie face sa scda atractia si dori ta de a trece mai departe, a cauta ceva nou.
Mai da semnale ca daca nu găsește ceva nou, sa aiba o rezerva.

| mihai69 a răspuns:

Ca să mai poată „apela" la tine când nu găsește sx în altă parte.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pui intrebarea gresita.
Ar trebui sa te preocupe cum ii inchizi usa definitiv acestui vampir.

| CoanaMizta explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Cred ca o sa ii închid ușa frumos când mă va căuta. Acum îl las așa să nu creadă cumva ca sunt afectata happy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru CoanaMizta):

Inseamna ca inca joci in piesa lui: "să nu creadă cumva ca sunt afectata"
Pt acest gen de indivizi, nu exista incheiere. Va reveni de fiecare data ca si cum nu s-a intamplat nimic, uneori si peste ani.
De aceea zic ca ar fi bine sa zidesti si usa si fereastra.
Dar tu faci cum crezi. Uneori oamenii au nevoie sa invete din propria experienta. Important e sa inveti. happy

| StoicAnalysis a răspuns:

Te pastreaza pentru posibile aventuri atunci cand e pe "uscat". Nu am procedat asa niciodata, insa pot empatiza cu conceptul. Noi barbatii avem o dorinta puternica cand suntem excitati sau cand suntem pe pauza o perioada mai lunga de timp. Iar dupa ce ni se satisface dorinta, ne revenim la normal si dorinta dispare. Asta doar pentru fetele pentru care nu simtim nimic profund.
Insa pentru o fata de care ne-am indragostit si ne face mereu placere sa stam in preajma ei, indiferent de ce simtim, nu avem problema asta.

Deci asta inseamna ca baiatul respectiv nu e interesat de persoana ta. Ci e interesat de ceea ce ii poti tu oferi cand duce el lipsa.

| Kiran a răspuns:

Poate te considera o prietena cu beneficii pentru ca exclud ideea ca te place si e sfios pentru ca ati avut deja momente personale, daca te iubea iti spunea sau iti arata

| CoanaMizta explică (pentru Kiran):

Păi cred ca nu ma mai considera nici cu beneficii dacă nu mi-a scris decât mesaj de ziua mea. Doar mă derutează

| Mag33 a răspuns:

Chestiile ce se obtin usor isi pierd din valoare. Coboara Doamne pe pamant.

| Bobbi1234 a răspuns:

Sigur nu vrea nimic mai mult de sex.