| MissGoddess a întrebat:

Întrebare pentru băieți.
In primul rand, nu știu dacă am ales bine categoria, dar in fine.
Contează înălțimea unei fete într-o relație sau băieții se uita la alte trasaturi?
De exemplu: pentru băieții de 1, 80-1, 85m, dacă vedeți o fată misto, frumoasa,atrăgătoare, cu un caracter uimitor, dar ea e scunda( zicem 1, 50-1, 55) o evitați din cauza aceasta sau nu?
Doresc opinia voastră...

Răspuns Câştigător
| saresipiper a răspuns:

Ideea nu e ca baietii te-ar evita din cauza acestui criteriu - înălțimea, ci ca ati arata ca stan si bran unul langa altul..ai scris ca vrei sa atragi parteneri de 1.80-85 in conditiile in care ai 150-55. Trebuie in primul rand ca tu sa te gandesti la cum v-ati simti unul langa altul, pentru ca comentarii din partea tuturor negresit vor exista.
Daca pe tine nu te deranjează ce zice lumea, va trebui sa nu il deranjeze nici pe el si mai ales sa nu fie influentabil! Pt ca prietenii lui, familia etc se vor lega involuntar de acest aspect (ca tu esti mica de inaltime).
Cel mai bine, ca sa eviti genul asta de situatii jenante ar fi sa ai un partener la 1.70-75. Dar... poate dragostea va fi mare, poate vei gasi un tip la 2 metri care te va iubi enorm si nu va asculta de parerea celorlalti. Ce sa zic, depinde foarte mult de el si ce fel de sentimente esti capabila sa trezesti in dansul!

8 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Dacă răspund doar după părerea clar ca nu mă deranjează acest criteriu deoarece ma uit după persoana și nu neapărat după fizic.
Sunt avantaje multe sa fi scunda și dezavantaje sa fii înaltă.
Contează mult sa crezi în tine și sa îți scoți punctele tari ale tale în evidenta.
Cei care își doresc o relație mai mult decât o imagine, nu va ezita sa te cunoască.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Dar tu ce înăltime ai?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu esti fată sau băiat? Ce varsta ai? Multumesc.

| Plato a răspuns:

Nu, nu o evit din cauza asta.

| YourKitty10 a răspuns:

Daca e mai scunda nu e problema. Daca e mai inalta decat mine sau cat mine nu imi place. Eu prefer fetele scunde.

Răspuns utilizator avertizat
| christine99 a răspuns:

Pentru un baiat de 1, 80 sa ia o fata de 1, 50 mi se pare o diferenta exagerata de inaltime, e incomfortabil. Stiu un cuplu asa care s-au despartit, el trebuia sa se aplece destul de tare ca sa o sarute, aratau naspa impreuna.