anonim_4396
| Anonim întreabă:

Întrebare pentru fete : " Ai nevoie de programare, dacă mergi la un medic ginecolog? " Vă mulţumesc tuturor celor ce răspundeţi la această întrebare.

Răspuns Câştigător
| Julia89 a răspuns:

Da mai ales la particular,iar la spital de stat poti sa te duci si fara programare dar daca sunt persoanae in fata ta care au programare trebuie sa astepti, cel mai bine e sa te duci de dimineata, daca esti inca studenta sau la scoala poti sa iei trimitere de la medicul de familie pentru ginecologie sa scrie pe trimitere si nu platesti consultatia dar daca vrei sa fie dragut sau draguzta doctorul/doctora cu tine sa te duci cu ceva un pacht de cafea sau... diverse. numai bine

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă mergi la un cabinet particular/clinică particulară, da. În situația în care mergi la unul de stat ai nevoie doar de trimitere de la medicul de familie pentru a nu plăti consultația, în rest nimic.
Pa, pa.

| IloveME a răspuns:

Normal asa ar fi, dar eu odata cand am fost a trebuit sa astept in jur d o ora si m-a luat si fara programare.mai trebuia sa-mi fac un control si a doua oara am fost cu programare.cred ca depinde d cate programari are in ziua respectiva.

| nikol1 a răspuns:

La particular da, nu stiu in spital.dar daca vrei sa te duci la ginecolog alege unu particular, deoarece la spital se duc tot felul de femei, tiganici si poti lua vreun virus.ma bine previ decat sa tratezi

| nicoleta1987 a răspuns:

Din cate stiu eu, daca te duci la un cabinet particular nu ai nevoie de programare insa trebuie sa platesti consultatia. Daca te duci la cabinet de stat trebuie sa iti faci programare.