| 5ummerRain a întrebat:

Întrebare pentru fete. Voi cum ați simțit ca este potrivit să vă începeți viața sexuală?

Răspuns Câştigător
| Anonim2136493 a răspuns:

O întrebare pe care am citit-o zâmbind.

Întotdeauna am fost reticientă când a venit vorba de începerea vieții sexuale, mereu puneam în față doar riscurile (care nu există dacă știi să te protejezi corect) și nu mă gândeam că este ceva normal făcut din dragoste.

Pentru mine, momentul potrivit a fost dupa 1 an jumătate de relație cu un băiat extrem de iubitor, care nu m-a forțat nici o clipă să fac asta, deși să fim serioși că își dorea. Când i-am zis ca sunt pregătită nici nu îi venea să creadă rolling on the floor

Cum am știut că sunt pregătită?
Am simtit asta mai mult fizic decât moral, să spun așa. Adică pur și simplu corpul meu nu se mai mulțumea doar cu atingeri, oral etc. rolling on the floor

Sfatul meu este să nu faci niciodată acest pas dacă nu îți dorești cu adevărat, pentru că vei regreta în cazul în care vă veți despărți. Dacă el impune condiții de genul,, daca nu o faci cu mine, imi gasesc pe alta care o va face'' inseamna ca nu e baiatul potrivit pentru tine.

4 răspunsuri:
| deeeaqq a răspuns:

O începi când crezi tu că ești pregătită, nu când îți spunem noi...

| Hecate a răspuns:

N-am mai avut ocazia sa simt asta

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Asta depinde de tine. Acest lucru îl faci când esti pregătită, și când știi si riscurile pe care le poti întâmpina în urmă sexului (sarcini nedorite, boli, etc). Orice ar fi, simte-te bine! happy Sănătate!

| Ciuby07 a răspuns:

Stiu ca nu sunt fata (doooh) dar as dori sa imi dau cu parerea aici pentru ca observ niste raspunsuri la misto pana acum.

Multe fete sunt de obicei "fortate" de cercul de prieteni, baieti mai mari sau alte motive toxice ca sa isi inceapa viata sexuala prea devreme sau cu persoane nepotrivite.

Cel mai bine este sa petreci un timp cu cineva facand lucruri care sa va aduca impreuna, sa vezi ce fel de persoana e sub mai multe circumstante si eventual (nu spun perioada in zile/saptamani/luni) o sa realizezi tu singura daca persoana cealalta este sau nu potrivita pentru pasul asta.

Gandeste-te ca in principiu, pasul asta atat pentru fete dar si pentru baieti (desi nu toti recunosc asta pentru ca le-ar fi rusine) reprezinta un aspect care te poate marca in viitor. Ce inseamna asta? Inseamna ca prima persoana cu care vei face sex ti se poate "lipi" de "suflet" astfel incat vei trece cu vederea multe defecte doar ca sa fii cu ea dupa faptul in sine.

Daca iti acorzi timp inainte de actul sexual sa cunosti bine persoana cealalta si sa observi ca intr-adevar nu vei avea surprize neplacute cand are parte de momente dificile in viata lui/ei cum ar fi sa devina abuziv fata de tine ca sa se descarce de nervi/suparare etc, atunci cred ca ai putea sa faci pasul respectiv.