anonim_4396
| Anonim întreabă:

Întrebarea adresata celor care afirma că "toate" femeile refuza un băiat/bărbat simplu și muncitor in favoarea unui "Chad".

De ce refuza ele pe acel tip simplu dar muncitor in favoarea unui Chad?
Ce argumente aduceți voi cei care susțineți asta?

Răspuns Câştigător
| Cypru13 a răspuns:

Foarte simplu. Femeile nu vor un barbat care e foarte usor de obtinut si care le face pe plac tot timpul
Femeile vor un barbat care reprezinta o provocare, pentru care trebuie sa munceasca pentru el ca sa l obtina, sa i obtina atentia
Asa sunt construite femeile, nu e vina nimanui in ecuatia asta.

62 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mai jos este un verset biblic,vezi tu cu toti am vrea sa avem ceea mai frumoasa femeie,barbat,ceea mai frumoasa masina,ceea mai scumpa casa,mancare non stop fara sa ne ingrasam, electronice scumpe,calatorii in toata univers, dar nu ne putem permite, mintea umana este condusa de dorinte, de dopamina, reactii chimice, sa fim sinceri cu toti am vrea multe dar sa fim realisti totusi

Deşertăciunea deşertăciunilor, zice Ecclesiastul, deşertăciunea deşertăciunilor, toate sunt deşertăciuni!
3. Ce folos are omul din toată truda lui cu care se trudeşte sub soare?
4. Un neam trece şi altul vine, dar pământul rămâne totdeauna!
5. Soarele răsare, soarele apune şi zoreşte către locul lui ca să răsară iarăşi.
6. Vântul suflă către miazăzi, vântul se întoarce către miazănoapte şi, făcând roate-roate, el trece neîncetat prin cercurile sale.
7. Toate fluviile curg în mare, dar marea nu se umple, căci ele se întorc din nou la locul din care au plecat.
8. Toate lucrurile se zbuciumă mai mult decât poate omul să o spună: ochiul nu se satură de câte vede şi urechea nu se umple de câte aude.
9. Ceea ce a mai fost, aceea va mai fi, şi ceea ce s-a întâmplat se va mai petrece, căci nu este nimic nou sub soare.
10. Dacă este vreun lucru despre care să se spună: "Iată ceva nou!" aceasta a fost în vremurile străvechi, de dinaintea noastră.
11. Nu ne aducem aminte despre cei ce au fost înainte, şi tot aşa despre cei ce vor veni pe urmă; nici o pomenire nu va fi la urmaşii lor.
12. Eu Ecclesiastul am fost regele lui Israel în Ierusalim.
13. Şi m-am sârguit în inima mea să cercetez şi să iau aminte cu înţelepciune la tot ceea ce se petrece sub cer. Acesta este un chin cumplit pe care Dumnezeu l-a dat fiilor oamenilor, ca să se chinuiască întru el.
14. M-am uitat cu luare aminte la toate lucrările care se fac sub soare şi iată: totul este deşertăciune şi vânare de vânt.
15. Ceea ce este strâmb nu se poate îndrepta şi ceea ce lipseşte nu se poate număra.
16. Grăit-am în inima mea: Cu adevărat am adunat şi am strâns înţelepciune - mai mult decât toţi cei care au fost înaintea mea în Ierusalim căci inima mea a avut cu belşug înţelepciune şi ştiind.
17. Şi mi-am silit inima ca să pătrund înţelepciunea şi ştiinţa, nebunia şi prostia, dar am înţeles că şi aceasta este vânare de vânt,
18. Că unde este multă înţelepciune este şi multă amărăciune, şi cel ce îşi înmulţeşte ştiinţa îşi sporeşte suferinţa.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că vor sex, dar nu ceva simplu.

| Hyperion7 a răspuns:

Eu unul asta am observat de mai multe ori chestia asta.
Pai având în vedere că noi oamenii "alegem" cu ochii, automat că orice om, indiferent de sex, caută să-și ia un partener cat mai frumos din punct de vedere fizic.
Chestia asta se numește atracție fizică, iar daca cel care e muncitor nu este atractiv, alegerea este evidentă.
Însă nu zice nimeni că un Chad ar fi mai superior din alte puncte de vedere, însă așa e viața.Nu toti putem arata bine, din lene, indiferenta sau poate narcisism, așa că nu toți meritam viața unui chad.
De aici și frustrările unora in ceea ce privește acesta problema.Cel puțin eu așa consider.

| DracuIa a răspuns:

Nu am prea auzit de acest termen "Chad".
Ce reprezinta mai exact?
Vreo Monalisa cu 6 brate?
Johnny Sins in tinerete?
Henry Cavill romanesc?
O fii barbatul perfect te pomeni, asta vor femeile mai nou?

| Anonim explică (pentru DracuIa):

Chad este frumos, nu ca tine un ciudat creep si ratat. Daca tu nu te duci la munca este pentru ca esti lenes. Daca chad nu se duce la munca este pentru ca nu vrea sa fie sclavul societatii bravo lui. Daca tu ai incredere in tine este pentru ca esti arogant si inganfat. Daca chad este confident este pentru ca asa trebuie sa se comporte un barbat adevarat. Pe tine te paraseste iubita pentru ca nu i-ai cumparat cadouri cel putin o data pe saptamana. Pe chad nu il paraseste niciodata indifernt daca o inseala si nu ii pasa de ia, pentru ca chad este special. De fiecare data cand vezi pe vreuna ca boceste pe aici sa stii ca plange dupa chad, nu dupa unul ca tine / mine. Sau cand se vaita de singuratate cu txte de genul " nici un barbat nu ma vrea" ele nu se refera la barbati normali ci la chad. Cel mai amuzant mi-se pare cand vad in irl femeinla 30+ care se vaita de singuratate si da vina pe barbati ca sunt niste nenorociti. Cand aveau 20' ish rupeau cluburile si barurile, radeau de orice barbat care nu le indeplinea standardele lor de printese. Acum sunt grase si nasoale si nu intleg de ce barbatii prefera femei tinere si fit in locul lor. Sunt aceleasi femei care si-au batut joc de baietii buni. Ce nu stiau ele este ca roata se intoarce. laughing

| blackann a răspuns:

Cine este chad?

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru blackann):

Aoleuuu. Oluam de la inceput! Chiar NU ai reusit sa intelegi? S-a explicat acest aspect destul de clar in celelalte conversatii. Adevarat ca unii au scris interminabile scrisori de dragoste, din care greu exotragi esenta!
Iar aici nu se discuta despre,, CINE este,, acel Chad ..ci despre ceea ce raprezinta si poate oferi acesta, in materie de amor carnal! >)

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru Voinescu_Catalin_):

Corectura >,, EXTRAGI,,... nu exotragi. Ce cuvant anemic am inventat! >P

| blackann a răspuns (pentru Voinescu_Catalin_):

Si de ce crezi ca am citit celalalte conversatii?
ori raspunzi, ori nu te mai bagi degeaba!

| anonim3248 a răspuns:

Denumirea de chad a apărut pe site scris de cineva și toți cred că femeile vor tipul de bărbat cum a spus cineva.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Este eronat că lumea crede că bărbații frumoși pot avea orice femeie.

| Anonim explică (pentru anonim3248):

Ooo, ba da! Daca sunt ca aia din poze, este mai mult decat suficient. Desigur nu pentru TOATE, mai exista si femei cu principii, dar pentru 80% cam asa sta treaba. Si pana la urma bravo lor ca sunt femei puternice si independentehappy

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este așa cum spui de bărbatul chad.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici o femeie nu bagă în seamă bărbați frumoși doar că sunt frumoși.

| Anonim explică (pentru anonim3248):

"Femeile sunt toate cu facultate si frumoase" daaaa, cu siguranta! Nici nu exista muncitoare la mega, croitorii, statii de peco, cofetarii, linii de asamblare, mcdonalds, kfc, salubritate, industria alimentara, agricultura etc. Toate femeile au joburi ft bine platite si sunt ceo'uri la multi nationale. Foarte bune argumentele tale, in nici un magazin nu mai exista vanzatoare, sunt doar vanzatori barbati care aia sunt niste prosti oricum. Iar pe strada, vai sunt numai femei frumoase. Toate! Eu n-am vazut niciodata o femeie grasa sau mai putin atractiva. Toate sunt super frumoase. De vina sunt barbatii misogini si rautaciosi care sunt atat de nesimtiti incat au si ei standarde si opinii. Stay strong siss, girls power 4life laughing laughing laughing

| Anonim explică (pentru anonim3248):

Bine,rosalia, sunt de acord cu tine. Te pup olteanco laughing

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici măcar gestionară din depozit cu vopsele sau vânzătoare din magazin nu bagă în seamă bărbați frumoși doar că sunt ei frumoși.

| Anonim explică (pentru anonim3248):

Pai scuza-ma, dar nu exista gestinare de depozit. Pt ca toate femeile au facultate si joburi de high class...

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt Rosalia.

| Anonim explică (pentru anonim3248):

Casa de piatra!

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se uită femeile cum crezi tu la bărbații frumoși doar că sunt frumoși și atât.

| Anonim explică (pentru anonim3248):

Probabil pe termen lung, da iti dau dreptate! Ca pana la urma cat de proasta ar fi femeia respectiva, nu poate accepta la nesfarsit un pierde vara sau un om abuziv. Dar pe termen scurt, da, este suficient. Am vazut poza cu dumneavoastra, tot respectul, dar acum sunt alte generatii. Eu va cred ca in trecut femeile nu erau atat de superficiale, ca le puteai cucerii cu o personalitate placuta sau gesturi romantice. Dar acum in 2023, lumea arata cu totul si cu totul altfel. Si ma repet a mia oara. Eu nu zic ca toate sunt la fel, dar foarte multe vor doar chad only.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim_4396):

Un bărbat frumos merge după femei cu altul tot frumos ca el.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce e cu Chad dude ce înseamnă? Că eu engleza nu o mai știu bine, ce zice in clipul ce l-ai postat aici despre Chad? Daca nu ești sociabil poți fi și Brad Pitt daca nu ai personalitate obții maxim o partida doua de sex, contează să fii carismatic și serios sa ai haz sa fii impunător nu submisiv cum sunt unii frumoși la figura dar mămăligi zici că sunt mai mult femei decât bărbații și nici nu le pot proteja că la bătaie sunt pantaloni scurți nici prieteni bazati multi nu ai. Daca ai un loc de muncă decent te îmbraci bine ești curat, ești sociabil și resorctat de cei din jur, de societate atunci fetele sunt atrase și dacă arăți de 7 chiar 6.5, dar poți fi far frumos și fata să nu aibă ce discuta cu tine că nu ai șarmul ăla nu ai personalitate, nu emiti masculinitate, putere acum depinde nu e o regulă dar pe rețele de socializare am văzut că ăștia care sunt păpuși la fata sunt pămpălăi evident nu toți dar cu precădere fata de cei care erau mai puțin frumoși, adică aia foarte frumoși aveau probleme de comunicare erau tăcuți, plictisitori ce sa facă o femeie cu unu de asta? Contează să fii masculin, independent, matur sa ai papagal sa ai acolo ceva și fapte nu doar papagal vorbe siropoase și laude și fapte 0 dar nu e sufient sa fii frumos ca bărbat trebuie sa fii și inteligent, sa nu ai probleme psihice sunt multe de luat in calcul. Eu ce am sesizat este că oamenii care sunt văzuți bine in societate de vecini in zona sunt văzuți bine și de femei și cei care sunt văzuti/percepuți prost de societate,vecini,cei din zona lui și cele alăturate nu sunt văzuți bine de femei,trebuie sa ai și realizări și o conduită cat de cat ok in societate în taină nu contează. Eu la fata înainte arătam ca un fotomodel cand eram mai slab ogramada se uitau la mine se dadeau la mine și pe strada dar nu aveam vrăjeală eram tăcut și timid,plictisitor nu m-a ajutat prea mult în viață aspectul fizic deși eram mai frumos decât foarte multi băieți de vârsta mea,doar când era în trend Yahoo Messenger eram în forță după m-am stins,și acum dacă aș fi mai sociabil și nu as avea depresie și anxietate as putea face ravagii daca as slăbi dar sunt tăcut,asta m-am costat mult în viață,m-a tras mult în jos daca eram sociabil ogramada de femei le babardeam dar nu a fost sa fie așa e personalitatea mea,deci trebuie sa fii destept și sociabil sa ai haz nu e destul să fii frumos,și la femei nu prea le plac bărbații sensibili,papusei ci cei mai masculini cu fizionomie/trăsături a fetei
mai masculina,dar în general daca ești văzut prost de oamenii din zona de societate de multi oameni ești văzut și de ele că imediat afla informații despre tine daca te place și dacă aia le spune ceva rău despre tine denigrator care sa te discrediteze ele nu te mai plac,deco contează și cum te vede lumea daca te respecta sau au un dispreț față de tine asta am observat eu făcând niste analize că un bărbat daca e văzut prost de toți oamenii nici fetele nu îl doresc poate sa fie și top model international. Și când îți merge bine sunt multi care te bârfesc îți pun bete in roate care nu te suporta și ele ca idioatele apleacă urechea că nici multe dintre ele nu sunt destepte sunt ușor de influențat,înduplecat daca se găsește un șmecher sa te denigreze! O fata și dacă e parașuta e protejată un băiat daca nu muncește e parazit sau are probleme psihice,comportamentale,e ratat imediat e sifonat și marginalizat!
Contează să muncești din ce vad altfel ești văzut ca un criminal în serie in societate și să fii sociabil,fara probleme la mansarda că cu un om sănătos își perpetuează specia fiindca emite că e descurcăreț,independent,că are putere,că e inteligent că poate oferi protecție,stabilitate emoțională și financiară!
Deci, spune-mi mai multe ce înseamnă un bărbat Chad că dacă nu ești sociabil și descurcăreț,nu ar nici o realizare poți să fii rupt din soare,mai ales sa ai probleme psihice chiar daca ești cuminte,liniștit în societate devii marginalizat, stigmatizat!
Eu pe TPU puțini am văzut care sa nu aibă probleme psihice e normal să ne respingă femeile daca noi avem atâtea insecurități, complexe ele te simt imediat, și nici timizii nu le place, pudicii deși sunt fete foarte puține care adora bărbații sensibili, vulnerabili dar astea sunt foarte puține nici nu prea ies din casa sunt izolate, introvertite

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim3248):

Exact,degeaba e frumos daca e timid,rușinos sau tăcut sau nu are încredere în el,daca se duce singur poate sa combine daca e șmecher,Alpha,sociabil,destept și deține arta seducției,a conversației,un bărbat în zilele noastre trebuie să dețină multe calități că sa aibă atracție la femei nu sa fie doar frumos,daca e pampalau,pudic și fără personalitate nu are șanse decat daca e bogat,se va profita de el daca nu are calități de Alpha de banii lui sau daca nu e inteligent măcar! Eu arătam in urma cu câțiva ani foarte bine la fata cel puțin eram papusa și nu m-a ajutat în viață că eram tăcut,timid retras deși mai combinam și eu gagici când depresia nu era gravă eram altfel dar tăcut am fost mereu că așa e personalitatea mea,la femei le plac bărbații sociabili nu tăcuți că un om tăcut la nesfârșit nu emite că e interesant și misterios ci că e timid,are insecurități,nu are abilități de comunicare,sociale chiar e prost asta emite,deci contează să fii masculin sa ai un job decent sa te îmbraci bine sa fi sociabil ( e obligatoriu) și să nu fii prost sa fii inteligent,pe când o fata daca e proasta dar frumoasa oricum are cereri și daca are probleme psihice sau e săracă la bărbați e mult mai complicat,un bărbat trebuie sa fie și tată și mamă și bogat și destept și psiholog și duhovnic și protector multifuncțional că să păstreze o femeie mult timp langa el,femeia oferă doar gaura că multe sunt proaste,fara personalitate,plictisitoare dar tot au cereri că sunt frumoase. Bărbații care nu sunt timizi și fătălăi merg după femei,bărbații care sunt vânători și dețin arta seducției,au încredere în ei,au ADN acela ce ii ajută să cucerească femei,că unii degeaba sunt frumoși daca au un ADN inferior și au multe probleme cu stima de sine și multe complexe și frustrări,trebuie sa fii bine cu tine daca nu ești bine cu tine ceilalți te simt și te evită,nu te baga in seama,când ești bine cu tine emiti asta se vede și pe chipul tău și atragi foarte multa lume că ești pozitiv,emani viața,vitalitate,vibe bun că ești dornic de socializare! Degeaba merg amândoi că dacă sunt prosti sau timizi, pampalai se întorc singuri acasă, depinde de la caz la caz de la individ la individ, nu toți sunt făcuți sa cucerească o femeie nu le permite ADN-ul, a preluat un ADN inferior din linia genetica la agățat femei nu e un bun vânător

| Anonim explică (pentru 4evergentleman):

Este ultima data cand vb pe subiectul asta, mi-s-a luat si mie, sincer+ ca mi-am pus in cap toate feministele cu dublu standard al lor. Bun, sa incepem.
Ai avut vreodata in liceu, facultate, servici, cartier, anturaj, vreun barbat care inebuneste toate femeile?! Cu siguranta ca da! Si stiu si raspunsul tau: " frate ala are personalitate si stie arta seductiei si este amuzant" total gresit! Ala este frumos! Este frumos si atat! Sa iti explic si care este mentalitatea femeilor vs barbatilor. Un barbat destept nu o sa isi faca niciodat o relatie cu o femeie doar pentru ca este frumoasa. Ba din contra as spune, el o sa isi faca o relatie cu o femeie chiar putin atractiva, dar care este loiala, modesta, moralăsi feminina.pe restul de pocnitori o sa le foloseasca fix pentru sex si atat. Insa femeile gandesc total diferit! Ele pun frumusetea, aspectul fizic in capul cerintelor, ai doar frumusetea. De aia fetele sunt dispuse sa faca orice, oricum si oricand pentru un chad, dar pentru un avrege ca tine nu dau nici un scuipat, ba din contra daca un baiat normal ca tine le baga in seama, acestea se simt jignite pentru ca ele se considera prea frumoase si prea speciale pentru unu ca tine. Acum, din cauza la woke culture, miscarea feminista si brain washul din media, orice femeie cat ar fi ia de urâta si de grasa ( no ofence, dar cum exista barbati urati, asa exista si femei urate), se crede frumoasa si top model, deci prin urmare ea merita un barbat frumos si foto model. Singurul lucru pe care il poti face tu ca normie, este sa acumulezi bani multi si status social pentru a putea concura cu chad. Dar daca o sa ai toate astea, de ce ai mai investi intr-o femeie avrege pe care oricum zeci de barbati a regulato pe gratis. Si atunci vei deveni un barbat de succes si single. Vei prefera sa platesti pentru sex, la escorte de lux decat sa te implici emotional cu o fata care sti ca te-ar fi respins cu siguranta daca nu aveai statusul social. Si mi-se pare normal, tine de respectul fata de tine insuti. Tot ce vezi la tv si social media, si toate legile care se dau sunt facute exclusiv in favoarea femilor si asta poti sa o vezi chiar pe pielea ta. Ai spus ca ai 30 de ani si nu te duci la munca. Iti garantez ca intreaga societate te vede ca pe un ratat. In acelasi timp, cu aiguranta exista mii de femei in aceiasi situatie ca si tine. 30 de ani si nu lucreaza nicaieri. Diferenta dintre voi este ca tu esti considerat un ratat, iar ele sunt considerate niste victime care trebuiesc ajutate doar pentru ca au un vagin intre picioare. Asta a fost doar un exemplu, din zeci de alte exemple. Chad ( barbatul frumos si inalt) este tratat cu compasiune si bunatate de femei doar pentru ca este "draguț", "frumi", "atractiv". Chiar daca chad este ultimul jeg de om, lui i-se poate ierta orice, in schimb tu orice sacrificiu, oricat de politicos si frumos te-ai comporta, tot un creep, ciudat si misogin ramai. Imi pare rau, dar asa functioneaza lumea, nu este vina mea, nu sunt ideiile mele, este realitatea irefutabila. Ca nu vrem noi sa recunoastem ( in special femeile) asta-i partea a doua. As vrea sa precizez a mia oara ca exista cazuri si cazuri, si ca nu consider ca ce am scris aici se aplica tuturor femeilor, dar se aplica unui nr considerabil de femei. Sunt de acord ca exista si femei bune cu moralitate si principii, care nu pot fi cumparate cu un six pacs si status social sau resurse. Sper ca te-am lamurit, si imi cer scuze fata de toate grasele, urâtele, celor fara scoala care nici nu se duc la munca. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, doar ca asta-i realitatea. Exista barbati lenesi, urati, grasi, slabanogi, la fel exista si femei grase, lenese, urate sau slabanoage. Si nu-i nimic rau in asta, dar asta-i realitatea. Stiu ca pare ciudat dar viata nu este aia pe care o vedeti voi in emisiuni de tot rahatul cum ar fi: casa dragostei, insula iubirii, bravo ai stil, telenovele in care totul se termina cu o nunta, unde fata se marita cu barbatul ala frumos, puternic si bogat. Treziti-va!

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim_4396):

Am destui in familie care nu sunt frumoși la fata dar care sunt mașini de făcut sex, ți-am zis și eu am fost frumos și nu m-am ajutat în viață că nu aveam vrăjeală eram timid și retras,ogramada de fete se uitau la mine unele s-au și băgat în seamă cu mine peste tot și la ce folos că eram frumos? Că nu eram sociabil și nici papagal nu aveam personalitate,deci nu sunt de acord cu tine, nu e suficient sa fii frumos trebuie sa ai abilități sociale, de comunicare altfel ești mort sa fii vorbăreț, îndrăzneț, masculin impunător cu atitudine. Am in familie de ăștia și crede-mă ca eu sunt de 100 de ori mai frumos decât ei dar tot ei îmi i-au fata că sunt șmecheri nu sunt timizi sau tăcuți sunt foarte foarte tupeiști și că sa vezi au doar câteva clase nu au nici liceul nici facultatea nici vocabular bogat, elevat dat îți agata orice gagica nu ai nici o șansă cu ei sa agăți o gagica, ăștia sunt frumoși de ies din porumb și se rahatesc pe strada așa de frumoși sunt, daca arătau că niște fotomodeli mai ziceam dar unii chiar sunt de 7 maxim 7.5 dar atunci când dorm laughing, majoritatea de 6.5 sunt și rup norma la agățat! Deci eu nu sunt de acord cu tine nu e suficient sa fii frumos am fost eu și nu m-a ajutat deloc în viață că sunt tăcut nu s făcut pentru entartaiment,bine eu am depresie de foarte multi ani daca scap de depresie și anxietate pot sa îmi depășesc cu mult condiția că nu sunt pampalau că unii virgini eu și la bătaie sunt al dracu daca vreau numai că aleg sa fiu un om bun, educat! Totul consta in a fi sociabil daca nu ești nu că nu o sa te placa femeile dar nici familia nu te place toți fug de tine laughing
Ți-aș pune o poza cu ruda e făcut arata masculin dar nu e frumos la fata și rupe la femei, la fata nu e deloc frumos, fotomodel și că ăștia am destui in familie care rup la femei desi multi ( nu toți) sunt cocalari!
Un barbat daca e văzut ca un ratat că nu muncește nu prea îl ia nimeni o femeie daca nu muncește și e văzută la fel tot are cereri de la sexul opus, poate sa fie și proasta sau cu probleme psihice că tot are cereri de la sexul opus laughing crede-mă că e 100% real ce spun! O femeie își va găsi mereu pe cineva daca arata bine,un bărbat trebuie să aibă multe calități că sa intemeieze o familie! Eu știu ce vorbesc că am umblat și cu șmecheri și cu oameni cuminți, educați și cu oameni de toate genurile când nu aveam depresie grea și am văzut cum stau lucrurile. O femeie de exemplu și dacă ajunge internată la nebuni își va găsi daca e frumoasa sau arata bine un bărbat daca intra acolo și nu se schimbă singur o sa moara, asta e societatea, și nu, nu sunt misogin nu am.nimic cu femeile chiar se băgau multe cu mine in seama cand eram mai ok psihic și din cauza aroganței nici nu le băgăm în seamă,eu am pierdut mult în viață că am avut și impresii,figuri, aroganta nu doar că eram tăcut, aveam o atractie extraordinara la fete când eram mai slab dar degeaba că timiditatea și faptul că am fost mai tăcut mi-a distrus viața, mai bine daca eram urat dar sociabil și nu retras și îmi era mult mai bine, eram mai câștigat! Am avut momente bune până sa agravat rău depresia și acum am și anxietate horror

| Anonim explică (pentru 4evergentleman):

Din pura curiozitate, ai putea sa imi spui, cum arata o zi normala din viata ta?

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim_4396):

In ultimă vreme am jucat la păcănele,am stat izolat de la depresie nu prea am ieșit decât la cazinouri,viața mea nu a fost așa mereu,eu am și ieșit la agățat,cluburi,discoteci,parcuri și nu m-a ajutat că am fost frumos am pierdut extrem de multe în viață din cauza că am fost timid și tăcut pe deasupra uneori când aveam prea multa confidenta în mine nu îmi ajungea nici o femeie la nas se băgau multe cu mine in seama pe stradă și eu nici nu le băgăm în seamă,ori arata incredibil de bine ori nici nu îmi întorceam capul după ele,dar mi se păreau și primitive că se băgau așa aiurea în seamă cu mine mai ales că eu am o părere proasta despre romani și țigani greu de tot mă impresionează un OM din națiile astea! Eu îți spun adevărul boss,in schimb la bătaie nu acceptam sa fiu umilit de nimeni,nu mă lăsam calcat în picioare de nimeni nu conta cine e,acum e cam greu cu anxietatea acum m-am autoeducat și urăsc cel mai mult bătaia,cocalarii și maneliștii,dar am fost și eu smecheras până mi-am găsit nașul de câteva ori laughing
Eu și pe tiktok am văzut de ăștia care chiar sunt frumoși și nu știau să vorbească deloc cu o fata,pur și simplu nu avea papagal nu era interesant deși sunt frumoși care sunt cuceritori dar eu mă refer la ăștia care nu au abilități sociale, ce sa vb tipele alea cu el/ei că nu aveau ce vb cu el/ei. Ști ce spuneau? E frumos și atât! Nu le impresiona cu nimic și ăla chiar arata ca un Chad cum ii numești tu dar degeaba că nu îl ajută papagalul așa ca le plictisea și nu făcea nimic, nu am văzut doar un caz ci mai multe.
Eu mi-am expus problemele nu mi jena nu mă dau pe aici ceea ce nu sunt! Un bărbat frumos care nu are personalitate și e tăcut sau prost o sa obțină doar o partida de sex, maxim doua, nimic altceva! Și sunt ogramada frumoși și prosti sau nebuni sau fara personalitate! Eu am umblat și prin tari străine așa cu anxietate care pe majoritatea v-ar baga la 2 m sub pământ eu am avut tupeu și m-am dus singur prin tari străine și m-am descurcat dar pe atunci nu aveam depresie serioasa,de când am depresie serioasa m-am izolat dar am momente când ies din zona de confort dar în ultimă vreme zona de confort au fost păcănele! Sa băgat uns cu mine in seama la un cazinou dar sa băgat că a văzut că băgăm multi bani așa probabil mă găsea interesant pe mine nu mă interesa eu mă gândeam numai sa scot bani sa ii recuperez,și nici fizic nu mă impresiona. Daca nu muncesc și nu am prieteni boss cum crezi că arată? Ce vreau eu sa îți aduc la cunoștință e că viața mea nu era mereu așa,inainte nu stăteam o zi in casa mereu eram cu prietenii în oraș,zona,daca eram ca inainte nu stăteam cred deloc pe aici că văd că puțini sunt normali pe aici nu poți să discuți normal cu cineva,prea putini!
E simplu man,la fete le plac băieții șmecheri și descurcăreți, independenți și sociabili, inteligenti care sa le aducă resurse sa le facă toate poftele deși mai sunt și femei valoroase care acepta relație și cu unul sarac dar mă refer la femei care sunt mature și vad și alte calități, virtuți într-un OM decât banii.
Eu nu vreau să mă contrazic cu voi eu am exemple în familie care nu sunt frumoși dar rup la femei, arata bine dar nu sunt frumoși sunt doua lucruri diferite!

| Anonim explică (pentru 4evergentleman):

Hmm. Iar ai bagat la aparate crying de ce nu incerci alt hobby, nu stiu.Sa te dai cu bicla, sa strangi gandaci, gaming. Orice fratele meu, dar nu pacanele! O sa te distrugi singur, tu cu mana ta! Poate ca ar trebui sa te internezi la un santoriu, sau ceva de genul. Inca nu este totul pierdut, inca iti poti recupera viata din gunoi. Daca nu mai ai parinti, ai putea sa iti vinzi apartamentul si sa te muti in alt oras, sa o iei de la capat. Ai spus ca stai in Timisoara, un oras destul de mare, nu poti sa te duci la biserici de penticostali/baptisti, ca sa cunosti fete?! Ca alea nu sunt lesinate dupa bani si aspect fizic. Iti doresc bafta si sanatate, Doamne ajuta!

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu am probleme cu aspectul fizic deși nu mai arat nici pe departe ca înainte dar nici urat nu sunt,in schimb DA am probleme cu money! Serioase! Da,as prefera o fata cuminte în detrimentul unei parașute,dar în ziua de azi greu mai găsești un om valoros,o fata cu principii,cu integrate morală,sa nu fie desfrânată sau să vadă la tine și altceva înafara de smardoiala,șmechereala sa vada bunătatea aia,că ai un suflet curat,pur că ești un OM bun,empatic, iubăreț, bun foarte multe nu le mai găsesc ca pe o virtute ci că pe o vulnerabilitate, defect, ceva respingator, eu de aia nu le băgăm în seamă că nu îmi plac coardele mie îmi plac oamenii cu bun simt, educați cu cei 7 ani de acasă,cu respect,de aia m-am izolat că trăiesc într-o societate de cocalari și de tâmpiți care nu mai știu ce e ăla bun simt și respect,că puteam sa am prieteni de ăștia depravați sau needucați dar prefer sa stau singur sa fiu solitar decât să mai am oameni de astia in jurul meu,am avut destul și am văzut multi de ce sunt capabili,e un blestem să fii un om bun,civilizat cinstit și să nu fii ipocrit in zilele noastre nu îți găsești liniștea sufletească oamenii potriviți,nu zic că sunt ușa de biserica că și eu am momente mele dar e tragic sa fii diferit nu îți găsești locul tau într-o lume plină de ipocriți și parșivi,de javre și cocalari! Și răutatea și prostia oamenilor m-a izolat falsitatea nu doar depresia!
Că sa supraviețuiești într-o lume de asta trebuie sa fii fals,viclean,pervers și eu nu pot să mă prefac sa joc teatru sa fiu ca restul. E plina lumea de psihopați și sociopați ăștia supraviețuiesc și în cele mai crunte medii
Da,m-a nenorocit,am cazut și mai rău în depresie nu mai îmi arde de nimic,asta e cu mana mea mi-am făcut-o,acum cu moralul sunt la pământ dar sunt realist nu totul consta in a fi frumos nu e suficient,trebuie sa ai multe calități sa tii o femeie langa tine sa te iubească.
Am și spus într-un răspuns și o mai spun când nu ești bine cu tine însuți respingi pe toată lumea te simte lumea se vede in ochii tai pe chipul tău RESPINGERE când în schimb ești bine cu tine lumea observa și îi atragi așa funcționează legea asta,acest fenomen,poți să ai miliarde și să nu fii bine cu tine însuți sa nu îți găsești echilibrul in viață pacea interioara. Daca ești bine cu tine lumea imediat observa și se bagă ei cu tine in seama te abordează ei,contează să fii pozitiv,la mine e lunga calea până a fii ok cu mine mai ales că m-am dus la jocurile astea ce îți dă direct turn off!
Practicarea unui sport mi-ar prinde bine dar eu am practicat jocurile olimpice din cazinou. E cel mai oribil lucru căruia i se poate întâmpla unui OM, nu o sa înțeleg de ce nu învățat din greșeli și tot acolo mă duc. Îți dai seama că și lumea incepe sa te disprețuiască daca joci la așa ceva mai ales daca nu lucri desi eu sunt un tip foarte cinstit și liniștit mi-am pătat imaginea alegând astfel de jocuri, daca înainte eram un exemplu pentru societate acum sunt opusul.
Îți apar reclame peste tot cu ele și sunt la orice pas e foarte greu sa scapi de așa ceva! Am nevoie de multa ambiție sa depășesc perioada asta macabra. Acum greu mai îmi revin nu știu ce să fac sa scap de starea asta morbidă curățenia am văzut că ajută efortul fizic.
Uneori și noi suntem de vina că ne dorim numai fete frumoase, ne merităm soarta și noi numai la aspectul fizic ne uităm și neglijam alte aspecte deși nici noi nu suntem așa de frumoși, trebuie sa revenim cu picioarele pe pământ și să fim mai realiști nici 20 de ani nu mai avem

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim_4396):

Din viața ta cum arată o zi normala stimate? Poate îmi dai niste idei neavând job și prieteni happy
Oare sunt atrase și de leneșii Chad? Un Chad sarac e la fel de atrăgător? Un Chad trebuie sa aibă 6 packs? Abdomen bine definit sa nu aibă burta?

| Anonim explică (pentru 4evergentleman):

Mananc santos, ma duc la munca si ma rog, studiez biblia. Desi din pacate nu prea am mai studiat in ultima vreme. Nu ma duc la cwrwe, nu bag la aparate, nu ma droghez, nu sunt betiv. Sambata dupa o saptamana de munca, beau si eu 2-3 beri.

| DracuIa a răspuns (pentru anonim_4396):

" studiez biblia" e clar.

| anonim3248 a răspuns:

Voi discutați cum să vă băgați în seamă cu niște femei normale.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Eu nu vă doresc să aveți viața la alții care vi se pare că sunt fericiți că nu sunt fericiți.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim3248):

Eu am și susținut că puțini sunt sanatosi la cap nu doar pe aici sau forumul ăla ci peste tot in toată lumea, numai că unii dintre noi avem probleme de adaptare, integrare alții care sunt foarte sociabili și par normali comit fapte antisociale grave, tragice sunt cazuri și cazuri dar oameni sănătoși complet la doaga puțini sunt, și preoții au înnebunit multi din ei puțini oameni sunt ok in ziua de azi dar par ok că sunt extrovertiti și sociabili dar de multe ori multi sunt nebuni complet! Numai că s-au născut cu abilități de comunicare.

| anonim3248 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Nu își trăiesc viața nici ăia cu bani nici ceilalți.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim3248):

Pai am zis că banii nu aduc fericirea,și unii trăiesc cu iluzia că o pot cumpăra cu lucruri materiale dar durează puțin acele clipe de bucurie apoi lucrurile revin la normal. Grav e că unii nu au depresie și sunt dezorientați,pierduți,aproape cazuri pierdute nu doar depresia distruge vieți ci și propriile alegeri,stil de viață,prieteni,anturaj toxic,mediu familiar toxic, obiceiuri toxici, tabieturi toxice mentalitate toxica și astea te baga in pâmant, viciile etc! Multi uitam că părinții e bogăția și fericirea noastră, de abia când îi pierdem ii apreciem cand e prea târziu și nu se mai poate face nimic

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim3248):

Așa se întâmplă când nu ai un scop în viață, un hobby nu îți urmărești visele trăiești în conformitate cu normele astea bolnave ale societății unde cash ul te face OM, îți dă valoare, ne-am abătut complet de la natura de la valori.
Daca citești atent nu am menționat că banii aduc fericirea, am avut și eu bani nu multi dar tot depresiv eram nu m-au ajutat deloc am.svht momente când nu am avut nimic și eram mult mai ok,probabil postul acela negru chiar ajuta pe depresie pe orice și mâncarea cauzează mai multe probleme decât să aducă beneficii, la ce mâncăm în ziua de azi nici nu e de mirare.
Da, se pare că discuții cringe nu sunt doar aici ci peste tot, am uitat sa fim oameni e trist. Poate un al treilea război mondial o resetare ne-ar face bine că văd că nu mai exista normalitate in nici un colt al lumii! Eu daca as avea mulți bani as ajuta oameni sărmani nu m-aș lăuda, cu banii nu te duci în lumea celor drepți nu ii iei cu tine.

| anonim3248 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Viața trebuie trăită din plin între 30 și 40 de ani.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim3248):

Cum ar trebui un om să își trăiască viața la 30-35 de ani? Ce stil de viață ar trebui sa adopte,ce o iceiuri ar trebui sa aiba,stil de viață?
Da,pare greu de crezut dar așa e nici unii nu își trăiesc viața,sau poște noi ăștia care stam pe forumuri,platforme avem probleme că nu toți sunt așa, e grav sa fii ancorat în mediul virtual un obicei ce greu îl mai schimbi, poate e la scara mai mare aceasta problema cu socializarea in realitate, unii dintre noi trăim în MATRIX aceeasi rutina o avem in loc sa iesim la un biliard ca băieții fotbal orice, alții se drogheaza toate ziua ce sa mai suntem pe drumul cel bunhee hee

| anonim3248 a răspuns (pentru 4evergentleman):

De exemplu viață normală cu nevastă și maxim 1 copil sau fără copil dacă ei nu vor.

| anonim3248 a răspuns (pentru 4evergentleman):

După 40 de ani începe să îmbătrânească și bărbatul și femeia dar au trăit frumos între 30 și 40 de ani.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim3248):

Cu traitul la aceste etape ale vieții îți dau dreptate 100% orgoliile strica multe prietenii și mulți alegem să trăim în solitudine că fiecare vrea sa aiba ultimul cuvânt, ultimul revers, mândria și egoismul distruge vieți și prietenii!

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim3248):

Da știu despre ce vorbești, ce nu faci la timpul potrivit nu o sa mai faci niciodată și nu o sa mai aibă același farmec.

| anonim3248 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Acum la 50 de ani cele mai frumoase amintiri le am cu nevasta între 30 și 40 de ani.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim3248):

Ai momente când dai raspunsuri bune dar și tu stai mult pe aici,poate nu ai prieteni decat pe nevasta nu e de condamnat și eu mi-aș dori sa ies sa nu stau aici dar la prieteniile toxice nu mai mă pot întoarce doar de dragul de a nu fi singuratic și de a arata societății că nu sunt lupul singuratic și că nu mă vrea nimeni,decât cu așa prieteni parca mai bime singur, de la un prieten mi se trage viciul cu aparatele, deci nu cred că mai exista prietenii in ziua de azi! Doar oameni tendențioși și machiavelici, perverși care, fiecare își urmărește cate un scop bine ascuns macabru.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pentru ca de cele mai multe ori, barbatul simplu si muncitor, e nesigur pe el si isi duce viata doar la siguranta, fara sa riste. Si femeile in general nu vor sa se duca dupa genul asta de barbat, decat daca vrea sa-l tina pe post de prieten si atat, sau sa-l fraiereasca de bani. De ce credeti ca prefera barbatii aratosi si rebeli? Pentru ca ei reprezinta partea 'distractiva' a vietii lor, si pentru ca in toate cazurile, barbatii rebeli sunt foarte siguri pe ei si pe ceea ce fac, chiar daca fac cacaturi.

Bineinteles ca vor fi si rarele cazuri in care toata treaba poate fi invers, dar noi vorbim aici strict de cazuri majoritare.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Pentru aspectul fizic este totul intr-o relatie.

| Anonim explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Acum, in 2023, da! Dar este imposibil ca toate femeile sa fie la fel, cum nici noi barbatii nu suntem la fel. Eu zic sa incerci, sa nu te dai batut. Trebuie sa fie si o fata buna, undeva acolo si pentru tine, care nu are creierul varza de la telenovele, tinder, insta. Stay strong king!

anonim_4396
| Anonim explică:

Rosalia, scumpa mea, te-am trigaruit cu trolul meu. Nu este nimic personal, ma poti trolui si tu. Nu ma asteptam sa te afecteze glumele mele de santier laughing despre chad, simplu si la obiect
https://m.youtube.com/......tps?/watch

anonim_4396
| Anonim explică:

V-am spus! Eu nu contest ca exista si femei cumsecade, sunt total de acord cu dumneavoastra. Eu vorbeam despre medie.

| 4evergentleman a răspuns:

Nu e eronat, tu degeaba ai 50 de ani că îi ai degeaba,nu se vede că ai experienta de viață,daca un bărbat are probleme psihice și sunt vizibile e marginalizat respins nu doar de femei ci și de societate,femeile întotdeauna au ales și vor alege oamenii sănatosi că cu ei intemeieaza familie,își perpetua specia cu unul cu probleme psihice nu alege sa o faca că se va gândi că și copilul ei va avea probleme psihice și se va chinui cu el. Un barbat daca are probleme de natura psihică nu e văzut ok nici de propria familie dar-mi-te de femei imediat se află că are probleme și va fi respins,dar depinde că dacă are realizări,muncește e om de succes atunci nu va avea probleme și se comporta ok,mă refer la cei care nu sunt capabili sa fie independenți care nu se integrează,adaptează in societate,într-un colectiv,care nu sunt funcționali pe ăștia numai cu bani ii acepta. Un om bolnav emite slăbiciune,vulnerabilitate,sensibilitate,că nu e descurcăreț, independent că nu e bun pentru perpetuarea speciei,că are complexe,insecurități, acum depinde, mă refer la cei cu probleme serioase psihice nu psihologice care toți le au ci psihiatrice!
Pe aici sunt numai virgini care nu au pupat o fata in viața lor, pampalai pe ăștia nu știu cine o să îi ia mai au și anxietate și probleme psihice, nici nu știu să vorbească cu o fata la categoria asta m-am referit că sunt și cu probleme psihice care sunt mașini de făcut sex la femei, care sunt sociabili și șarmanți chiar playboy!

| 4evergentleman a răspuns:

Oricum poți să fii,poți să fi sarac dar sa ai abilități sociale,daca ești tăcut sau plictisitor,timid așa o sa mori! Mai bine sa fii sărac dar sociabil,vorbăreț,extrovertit decat tăcut,plictisitor,umil,pampalau sau timid că, ca om sarac poți să evoluezi sa îți depășești condiția daca ești inteligent, dar daca ești cum am zis eu și să ai și probleme psihice ești condamnat la singurate și frumos foc de ai fii nu atragi pe nimeni decât mustele. Un barbat nu trebuie sa fie depresiv sau anxios trebuie sa fie bărbat până la capăt nu are scuze nu poate fi înțeles trebuie să facă orice să obțină resurse sa se descurce să aducă bani in casa orice să întrețină familia nu merge cu scuze că are probleme psihice gen depresie sau altele mai grave trebuie să facă pe dracu in patru sa îi aducă partenerei ce ii lipsește daca nu ii aduce aia va găsi motive și se va despărți imediat de el! Contează să fii sănătos la mansarda ai sociabil restul vine de la sine cu noroc poți să obții tot în viață. Daca ai depresie gravă poți să ai milioane de euro că ești făcut praf de boala se ferește lumea de tine ii bagi și pe ei in depresie, trebuie sa ai un vibe de învingător, sa emiti putere daca nu o sa mori singur indiferent cum ești. Lui nici o femeie nu i-ar conveni un bărbat incapabil care se plânge și se justifică mereu că are probleme îl părăsește imediat cu unul mai naspet dar descurcăreț și sănătos

| anonim3248 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Mai ieșiți și voi din case că sigur găsiți femei.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim3248):

Mă confunzi cu celălalt user care el susține că trebuie să fii Chad că sa ai succes la femei, ori ești beat ori ești scrântit la cap, eu am și zis de mii și mii de ori că nu trebuie sa fii frumos să cucerești femei neapărat ci sa ai alte calități, nici urat ca foamea dar nici Chad, ogramada de naspeti au femei drăguțe ce nu sunt Chad tocmai că au abilități și multe alte calități prin care compensează printre care și deșteptăciunea.

| 4evergentleman a răspuns:

Nu îți trebuie bani sa ai o femeie ca aia ci sa nu fii prost sau tacut sau nebun sau pampalau, daca ești sarac nu înseamnă că ești și prost sau fatalau ce nu știi să porți o conversație cu o femeie ci lipsit de noroc!
Nu am menționat de sărăcie ci de cu totul altceva dar na probabil ai stat mult în soare și se vad efectele.
Sa aveți o zi minunata dar nu mă mir de ce nu va vrea nimeni pe TPU și vi se șterg răspunsurile la foc automat și va tot pierdeti cont după cont și vă faceți altul!
Puneți prea mult patos pe o platformă de necunoscuți ar trebui sa fiți mai detașat și să nu vă strofocati prea mult cu viața virtuala mai ales că sunteți căsătorit ar trebui să afișați maturitate nu altceva dar nu se vede!
Va doresc multa sănătate.

| anonim3248 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Plec în mall mai târziu cu nevasta.

| anonim3248 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Exact cum scrieți voi de femei așa scriu alții în altă parte de case că vor cât mai multe.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim3248):

Eu nu am nici măcar o femeie, dar pe mine m-ar face fericit să scap de depresie și anxietate și apoi să mă ocup de relații. Faci o confuzie eu m-aș rezuma doar la o femeie daca as iubi o nu mi-ar trebui încă 10 pe lângă nu m-ar împlini,impresiona nu asta e fericirea și scopul meu ci sa scap de blestemata asta de depresie dar e foarte greu că fac alegeri greșite merg in locuri unde nu as avea ce căuta, și asta că m-am luat după un prieten deci mai bine singur decât cu prieteni de ăștia de carton
Fiecare cu ce îl doare, unii nu se pot mulțumi cu ce au și de aia nu sunt fericiți vor mai mult depind de lucruri materiale care alea temporar îți aduce o satisfacție te face fericit apoi din nou lucrurile și viața e la fel, nu suntem recunoscători cu ce avem karma sau Dumnezeu sau ce o fi nu o sa ne aducă liniște în viață atâta timp cât depindem mereu de lucruri materiale și nu ne bucurăm și de lucrurile mărunte, ce le deținem! Eu zic că familia e bogăția supremă fara ea ești ca o oaie rătăcită și fără Dumnezeu.

| yamilangura a răspuns:

N-ai bmw fraiere