| member000012 a întrebat:

Intrebarea este simpla, cum sa faci un baiat sa te placa? sa vedem care e cea mai buna idee! funda

6 răspunsuri:
| Ando1dul a răspuns:

O sa-ti raspund din punctul de vedere al unui baiat(al meu), ca doar noi stim cel mai bine.baga-te in seama cu respectivul din indiferent ce subiect iar cand stai langa el rasuceste-ti parul, uitate in oglinda sau dai de inteles ca atunci cand esti langa el vrei sa aratu frumoasa. sper ca te-am ajuta funda?

| neutrino a răspuns:

Daca un baiat nu te place, te poti si dezbraca si degeaba. Cel mult se folosestede tine, se spala si pleaca.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Fii draguta cu el, ajuta-l cand are nevoie de ceva, inveseleste-l cand e trist, incepe prin a-i fi prietena lui cea mai buna, care ii e alaturi mereu, care il incurajeaza si sustine in tot ceea ce faci, poti sa-i faci unele complimente, sa-i dai unele cadouri simbolice, sa-l feliciti la evenimente etc. Daca el iti ofera ceva, o floare sau un cadou, sau daca iti face un compliment, te ajyta cu ceva sau face un gesy frumos fata de itne arata-i ca observi si apreciezi ce a facut si multumeste-i zambindu-i dulce. Discuta cat mai mult cu el, gaseste puncte comune, fa-l sa rada si sa se simta bine in prezenta ta, fii vesela si glumeata, dar niciodata nu fa glume care sa-l faca sa se simta prost sau sa-l umileasca in fata ta si a celorlalti. Ai putea sa-l inviti la o plimbare sau la un suc si sa vorbiti mai multe si daca si el da semne ca te place poti sa-i spui tu prima ce simti pentru el(poate ca baiatulo e mai timid si nu va spune le primul, de ce sa nu o faci tu?). Nu uita sa fii mereu naturala, pentru ca daca le va fi atras de o masca si veti ajunge sa fiti impreuna, la un moment dat tu tot ii vei arata cum esti in realitate si va fi dezamagit ca te-ai prefacut a fi ce nu esti. Fii in permanenta drgauta, aranjata, parfumeaza-te, imbraca-te frumos, dar nu extravagant si ai o atitudine pozitiva. Sa fii iubita!

| Crisss22 a răspuns:

Pai ca sa faci un baiat sa te placa trebuie sa ii arati ce poti tu cel mai mult. Sa te comporti frumos cu el sa ii dai atentie sa vorbesti cu el sa ii distragi atentia prin orice miscare a ta, sa te remarci cu ceva iar lui sa ii placa acest lucru.

| Lavynya94 a răspuns:

In primul rand acea fata trebuie sa arate bine pentru ca prima si prima data conteaza aspectul fizic chiar daca nimeni nu recunoaste prima si prima data cand un baiat pe care doar il cunosti vrei sa il faci sa te placa se uita la aspectul fizic,dupa care vine partea cu nr de tel,si apoi acel baiat vede ce sta ascuns si in interior,fata care vrea sa il atraga nu trebuie doar fizic sa il cucereasca ci trebuie sa demonstreze si cat e de inteligenta ca nu o sa placa pe una care arata bine dar proasta, aici trebuie si fata respectiva sa aiba grija pe cine place ca nici fetei nu o sa ii placa baietii nesimtiti sau prosti, asa ca pe scurt fata poate cuceri baiatul mai intai fizic dupa care trebuie sa fie inteligenta nu ma refer aici numai la carte asa in general, sa aiba scoala vietii, sa stie sa vorbeasca si sa se comporte, dupa parerea mea asta este cea mai buna alternativa de a cuceri un baiat.

| ionela1233 a răspuns:

Sa vb frumos sa ai o imbracaminte frumoasa

Întrebări similare