|

La începutul unei relații totul e numai lapte și miere. Fiecare e interesat să-l descopere pe celălalt, există atracție, pasiune, îndrăgosteală, dorință, energie etc. Ca după câteva luni sau ani să intervină plictiseala, dorința de a înșela, de a divorța, de a recuceri din nou, începi să te îndrăgostești de altcineva etc.1) De ce se întâmplă asta? (Foarte puține relații durează, din păcate. Tot mai multe vedete divorțează, tot mai mulți cunoscuți, rude, vecini)2) Care e "secretul" sau ce ar trebui să facem ca să nu intervină monotonia, ca să existe mereu acea pasiune între doi oameni care formează un cuplu?

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Viata asta nu sta doar in a sta cu cineva,dupa un timp creier intra in faza de plictiseala si cauta alte lucruri noi, practic creierul nostru vrea sa aiba parte de placeri noi, iubiri noi,aventuri,sex,nu sa stam cu cineva o viata, sunt cazuri unde doua persoane au petrecut o viata uni din iubire,uni din cauza copiilor,societati,religiei, familiei, traditiei, nu e nici un secret, nu suntem toti la fel, cu toti ne facem drumul in viata prin alegerile facute, nu exista nici un drum bun in viata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Fiindcă nu există educație sexuală. Când erau bordeluri, adolescenții bărbați puneu bănuț cu bănuț și mergeau acolo la practică. Și nu mai citește nimeni Kama Sutra, cu toate că e și online.
2.Pasiunea, să fii tot timpul hot fierbinte e cam greu. Dar dacă mai pui împreună și alte laturi ( nu lături) ale vieții, rezistă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru că se însoară /mărită cu niste curwe curvari.nu mai sunt principii. Nu mai standarde standarde.Nu mai exista disciplina acum poți să faci ce vrei, sa te cuplezi cu cine vrei că societatea nu te mai face de rușine daca faci anumite chestii, ba chiar te încurajează să ți câștigi experiență cu cat mai multe persoane până ajungi la cea potrivită. Chestiile astea sunt rezultatul feminismului modern și feminizarea bărbatului modern.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Morbid):

Perfect de acord. Felicitări celor care au curajul de a înota împotriva curentului!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cei 2 nu se potrivesc. Atat de simplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Relatia se construieste in timp, cu rabdare, prin participarea in egala masura a celor doi implicati. Nu exista o relatia gata construita de la inceput si pregatita sa dureze vesnic. De aceia cei in masura sa dea sfaturi sunt cei care au deja multi ani impreuna, au trecut de mult de nivelul curiozitatii si pasiunii, au ajuns la un nivel superior numit cunoastere si respect. Relatia de lunga durata despre care intrebi, nu este doar o intelegere contractuala ( dau atat cat primesc ), ci este mai degraba o lunga calatoria a cunoasterii de sine si a partenerului, pe timpul careia cei ce reusesc, sunt cei ce ofera neincetat mai mult decat primesc. Cei ce nu inteleg asta, sunt cei mentionati de tine, care renunta, nestiind unde duce drumul, dar stiu ca e placuta curiozitatea de la inceput si vor sa mai incerce asta o data, apoi inca odata, pana cand isi dau seama ca, de fapt, nu asta cautau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ca oamenii sunt prosti. Isi fac "relatii" doar pentru ca se plac exclusiv fizic si atat. Se "cupleaza" ca sa dea bine in societate, de gura lumii, sa nu fie singurii fara.

Solutia? Fa-ti o relatie cand iubesti intr-adevar, nu cand placi. Fa-ti o relatie cand adori totul la persoana aia, nu doar aspectul exterior. Fa-ti o relatie cand esti convinsa ca e partenerul tau pentru tot restul vietii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ti-ai raspuns singur/a: din cauza monotoniei
La inceput este curiozitata, entuziasmul, cunosti o persoana si ti la ea, dupa va calmati si incepe: in fiecare zi acelasi program, va duceti la munca, veniti de la munca, va uitati la Netflix, sexul devine mecanic, devine monoton si plictisitor.
Aici trebuie efort, incercati chestii noi, calatoriti, va mai schimbati rutina, trageti de voi si dupa incepeti sa va reindragostiti ca sa zic asa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează