| Motruc_Mihaela_1994 a întrebat:

M-am despartit.Am aflat ca la inceput de relatie se vedea inca cu cineva. Cand am inceput a trai impreuna, tot mai intretineau legatura. Senzatia e stranie ca nu mai tin la el acum dupa alte despartiri.Prea toxica era relatia si mereu eram vinovata, el la propriu se declara ideal. Mi-am si pierdut personalitatea cand la inceput ma distram si faceam glume, acum cand traiam impreuna am uitat ce inseamna sa te simti libera si fara blocaje. Aiurea cand nu poti fi tu, ci esti supus anumitor norme, ca de altfel nu ii place.

12 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Vad ca nu ai pus nici o intrebare.
Doar ne-ai povestit.
In orice caz, ma bucur ca te-ai regasit si iti doresc multa fericire

| Paul754880338 a răspuns:

In cele mai multe relatii se duce inca de la inceput o "lupta" uneori mai agresiva alteori mai putin, pentru impunerea propriilor reguli. Asa s-a intamplat si in cazul tau. S-a dorit se pare o subminare a autoritatii si personalitatii tale in favoare lui. Asta ar fi facut in viitor mai usoara manipularea ta si probabil transformarea ta intr-o submisiva tacuta supusa si fara drept la replica. Nu cred ca ce s-a intamplat este o tragedie, ci mai degraba este o experienta valoroasa care ar putea fi foarte folositoare in viitor. Aceasta atitudine si incercare de impunere nu este nicidecum exclusiv masculina. Ea poate fi si feminina de asemenea. Deci fii cu bagare de seama si foloseste-ti cu grija experienta dobandita!

| pacatosulClaudiu a răspuns:

Doar prostii cred in zodii, mituri si superstitii. Daca pe asta va bazati in viata, pai atunci chiar va meritati soarta.

| Motruc_Mihaela_1994 explică (pentru pacatosulClaudiu):

Nu e cazul sa numiti prost pe cineva. Fiecare are dreptul sa creada in ce doreste

| pacatosulClaudiu a răspuns (pentru Motruc_Mihaela_1994):

Cand ajungi sa folosesti ceea ce crezi ca un mod de viata, iar deciziile tale sunt direct influentate de aceasta si crezi cu tarie ca asa functioneaza mecanica vietii, pai am tot dreptul sa fac asta. Gandeste-te ca treaba asta asta e mai mult decat o credinta. Este un mod de viata morbid si cand incerci sa le spui adevarul cu tot cu argumente si dovezi, neaga si te contrazic de parca ei ar stii totul. De foarte multe ori am fost facut prost si needucat pentru faptul ca le-am spus ca zodiile nu semnifica nimic, ele sunt doar niste povesti care au apartinut de ritualuri religioase primitive si care inca mai prind la naivi.

| Mopmop a răspuns:

Nu cred ca fidelitatea tine de zodie. Daca esti OM si ai principii sanatoase le obtii din educatie. Si aici ma refer la 7 ani de acasa pentru ca la scoala din pacate nu inveti decat informatii ce te ajuta sau poate nu in viata.

| AndreeaVanDrunen a răspuns:

Când un bărbat te iubește cu adevărat, frica de a nu te pierde e mult, mult mai mare decât tentațiile mărunte care i se ivesc în cale. Și reciproca e valabilă.
Asta e unitatea de măsură reală a iubirii dintr-o relație.

| geoconda a răspuns:

Am o intrebare, ce zodie era?

| Motruc_Mihaela_1994 explică (pentru geoconda):

Capricorn.se spune ca is fideli, nu am observat. In trecut am avut o relatie tot cu un Capricorn care avea prietena de ceva vreme

| geoconda a răspuns (pentru Motruc_Mihaela_1994):

Si tu ce ești? Gemeni?