| ParvuMaria1997 a întrebat:

M-am îndrăgostit prea repede de un băiat, iar el nu cred ca este atat de indragostit. Are unori un comportament cam ciudat. Face uneori pe importantul, e putin plin de el.
Eu ma gandesc nonstop la el, de 100 de ori pe zi.
Simt ca e afectuos cand e cu mine si cand ne-am cunoscut imi trimitea mesaje foarte frumoase, imi arata ca il intereseaza, dar am si niste semne mari de întrebare în legătură cu comportamentul lui.
Pe termen lung relatia nu duce prea departe, sunt tentată să cred. Este posibil sa ma înșel. Suntem destul de diferiti si planurile noastre sunt diferite. Si totusi este ceva ce ma face sa nu renunt desi el este cam rece mai ales in perioada in care nu ne-am putut vedea.
Ce ati face in locul meu? Ati asculta inima sau creierul?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Creierul e destept nu inima

| anamaria82726 a răspuns:

Pana la urma este in functie de caracterul fiecarei persoane. Nu ai decis tu ca vrei sa te indragostesti atat de tare de el. Pur si simplu asa s-a intamplat. Si din moment ce il placi atat de mult, probabil este o persoana buna. Dar ca oricine, are si el defecte. Cum ai zis e plin de el, este rece si sec. Dar pe langa aceste defecte, are si calitati. Cele care te-au facut sa te indragostesti de el.
Acum tu decizi daca iti este usor sa ii accepti aceste defecte. Pana la urma trebuie sa iubim persoanele din jurul nostru cu tot cu ele. Dar daca sunt atat de grave incat sa nu le poti accepta in relatie, puteti macar sa ramaneti prieteni. Sau sa vorbiti deschis despre asta.

| Ofiintă a răspuns:

Sfânta rațiune.