Inceteaza cu disperarea asta,nu-ti aduce nimic bun.
Calmeaza-te sa poti judeca si ai rabdare.
Daca ai gresit,lasa-i timp sa ii lipsesti,sa incerce sa-ti caute scuze in mintea lui si sa depaseasca socul provocat de fapta ta.
Timpul rezolva multe,timpul,tacerea si rabdarea.
Daca plangi, esti disperata si-l zapacesti, il alungi cu siguranta, pentru ca el s-a despartit de tine la suparare, din enervare si orgoliu ranit.
Ai rabdare.
Una din doua, fie e cum zici tu, si totul este terminat, si atunci nu ai ce face decat sa-i respecti decizia si sa mergi inainte, fie e o manipulare monstruoasa din partea lui, si atunci chiar nu ar fi bine pentru tine sa mergi inapoi.
Deci, s-a mai incheiat un capitol din viata.
Asta depinde si de ce ai facut tu, cat de grav a fost.
Acorda-i timp, are nevoie de spatiu pentru a se putea gandi.
Pana la urma ce ai facut?
Pai asta a fost chiar de ziua lui ne-am certat si eu mam inervat si am servit alcoolo ai l-am facut de ris in fata prietenilor lui.nu tin minte nimic dar imi pare rau de mor si mii rusine.mi-am cerut scuze nu vrea sa ma scuze.dar il iubesc el gata sa dezisde mine nu vrea sa ma vada((
Mai asteapta si tu putin, poate ca ii trece si lui supararea. Dar tu ce zici, ai merita sa te ierte, tu in lucul lui, ce ai face?
Eu zic sa îl mai lasi un timp sa-i treaca supararea si poti sa-i propui dupa sa va impacati, iar daca te iubeste si nu e prea orgolios te va ierta. Mult noroc.
De ce ai face un nod unei relatii? In viitorul apropiat veti fi in acelasi punct.
Dacă tot a nins. În faţa blocului sau în spatele blocului său, fă în zăpadă " te iubesc, iartă-mă" şi sună-l la interfon sau dă-i mesaj pe telefon să se uite.