| 86wally83 a întrebat:

Mă gândeam zilele acestea și chiar mi-am dat seama că n-am cunoscut aproape pe nimeni în viața reală (nu vorbim despre apropiați cu care am crescut) ci doar in mediul online și mai apoi ne-am cunoscut și fizic.

Deci presupun că șansele că eu să găsesc o fată serioasă, cu care sa rezonez mai mult și suficient cât să fim parteneri, sunt extrem de mici?

Funda!

Răspuns Câştigător
| MariaQuenn27 a răspuns:

Huh! E cam greu sa se întâmple.Adică, cine știe. Poate găsești o fata (online ) super drăguță, frumoasa, deșteaptă, ce sa mai! Sa aibă de toate.Dar daca ea este in alta țară...srry boy.In fine.Sunt șanse să găsești și în lume, nu doar pe rețelele de socializare. Chestia este că într-adevăr, _prieteni de pe net te asculta cel mai bine, dezinteresat_.Dar în viața reală nu ai de unde sa știi.

Revenind la întrebare .....nu, nu sunt șanse prea mari ( poate 30-35%) nu stiu ce sa zic
Succes (îți trebuie)

Răspuns Apreciat de Editori
| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Buna! Adevarul este ca majoritatea care sunt in fata calculatorului sau telefonului si socializeaza cu alte persoane inainte de a se intalni personal se dau ceea ce nu par a fi, isi scot in evidenta mai mult calitatile lasand la o parte defectele, mai baga si cateva minciuni pe deasupra, asta este adevarul, trebuie sa recunoasteti acum.Solutia ca sa iti gasesti o fata serioasa sau macar sa o cunosti mai bine inainte de a te implica emotional, este sa o cunosti in realitate, nu in modul virtual, sa fii perseverent, asta este parerea mea personala si mi-o sustin.Bafta!

6 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Asta pentru ca nu ai incercat niciodata in viata reala!
Pentru mii de ani oamenii s-au cunoscut in viata reala.
De 10-15 ani de cand internetul a luat amploare, aveti impersia ca viata voatsra este online, de aceea sunteti atat de singuri, in depresii, cu anxietati sociale, cu probleme de socializare, fiindca in mintea voastra este imposibil sa puteti face legaturi cu viata reala, asa cum ar fi normal si sanatos, ca sa va faceti prieteni, iubite, relatii si evident sa traiti o viata REALA!
Iesiti afara din casa, lasati naibii "online"ul ca ajungeti niste singuratici depresati si paranoici!
Sunt milioane de oameni pe strada, sunt fete si baieti peste tot, trebuie doar sa deschideti ochii si gura si sa invatati a fi politicosi, ca conexia sa se faca usor si rapid.

| 86wally83 explică (pentru Jassmina):

N-am zis că n-am incercat, doar n-am avut reușite în viața reală

| Jassmina a răspuns (pentru 86wally83):

Da-ti o sansa tie, dar de data asta uita de existenta vietii online si de miile de prieteni fake de pe site-urile de socilizar, traieste o viata reala, cautandu-ti prieteni vii, reali, pe care sa-i vezi si atingi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Deci, nu. Uită ce a fost. Discotecă, club, un shot de tequilla.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

În ziua de azi îmi e și greu să îmi mai imaginez o relație începând din viața reală.

| Mopmop a răspuns:

Nu neaparat. 50%50%.
Daca mai iesi din casa si pui putin tupeu pe tine ai sanse! E ca si cum vrei sa castigi la Lotto insa nu cumperi niciodata bilethappy
Asa incat pune curentul pe tine, hainele de duminica si multa incredere in tine si iesi in lume!
Iti doresc multa bafta!

| 86wally83 explică (pentru Mopmop):

Mersi! Dar dacă sunt șanse precum sunt la loto suntem pierduți laughing

| Mopmop a răspuns (pentru 86wally83):

Nu stii pana nu incercihappy
Trebuie doar sa fii tu, cat mai natural posibil. Nu te da altfel decat esti ca sunt sanse sa pierzi de la a2a intalnire. Si mai ales, nu uita ca femeile ne aleg si ele "miros" frica de esec si disperarea noastra a barbatilorhappy

| Willis a răspuns:

Subscriu la ce a scris Jassmina.
Tu alegi, viață reală sau virtuală...