|

Ma masturbez de cativa ani, uneori mai exageream, alteori doar o data pe zi si asa mai departe. Problema e ca nu mi se mai scoala in preajma unei fete sa zicem. Am incerc sa am contact sexual cu o fata si nu mi s-a sculat. Mentionez ca nu am avut vreun contact sexual cu vreo fata pana acum. Sa fie masturbarea o cauza? Dimineata nu mi se mai scoala. Ce cauza sa fie?

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Si emotiile dar si masturbarea prea multa duce la asa ceva. Dar cu timpul, vei fi tare, in fata unei fete.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt o sumedenie de oameni care se masturbeaza de mai multe ori zi si n-au nicio boala.

http://www.youtube.com/watch?v=IQFCeES8UQc

Traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:

"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."

"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."

"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate reduce depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."

http://www.healthofchildren.com/M/Masturbation.html

Autor: Ken R. Wells. Aceste puncte de vedere sunt confirmate in Jacqueline L. Longe, ed (7 iunie 2011). „Masturbation". The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence. 4 (ed. Second). Detroit, Mich.: Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3. OCLC 712621295 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). „Masturbation". Encyclopedia of Clinical Child...2004 - 2104 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Emotii probabil.
Bea o sampanie cu fata inainte de sex pentru a fi mai dezinhibat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E clar. Ii place doar mana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca are legatura si cu masturbarea, te-ai cam obisnuit asa. Dar si o teama, o timorare in tine mai ales ca nu ai facut cu nici una. Dar daca nu ti se ridica, nici nu poti incepe o relatie. Trebuie sa mai reduci masturbarile ca sa incepi sa poti si cu una.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce e prea mult strica. Încearcă sa iei o pauza. Dar sincer cred ca e de la emoții, personal nu am pariat asa ceva dar am auzit de multa lume ca a trecut prin chestii similare, cu timpul o sa fie mai bine. Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Patronu1):

Patit'

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu sunt expert, te rog sa nu iei in nume de rau dar iti dai seama ca daca te masturbezi pe modele cu silicoane si toate alea creierul tau isi ridica standardelelaughing adica unora li se scoala daca vad un cur, nu mi s-a intamplat personal. deci dao si tu mai rar gen o data pe zi max, incearca si o data la 2, si daca simti ca nu iti place da o pana iti ramane in mana laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează