| Andreiu68 a întrebat:

Maine ma duc la ziua unui prieten si acolo vine si fata de care imi place. Sa incep cu inceputul, am cunoscut o fata acum 3luni vorbeam zilnic,ne vedeam mai rara datorita virusului asta,dar ieseam stateam vorbeam etc. La un momentdat i-am spus ca o plac,iar ea a spus ca nu vrea nici o relatie momendat deoarece este inca suparata pe fosta relatie si se reface. Dupa nu am mai vorbit ceva timp,si aceasta fata inceput sa vorbeasca cu un prieten de al meu,eu eram gelos na, si acest prieten a venit intr-o seara cu fata asta acasa la un prieten ca dadeam o petrecere, eu nu stiam ca vine si,, Maria" am ramas uimit cand am vazut, si la un momentdat s-a imbatat Maria si s-a dus in camera si a facut *** cu prietenul meu. A doua zi i-am spus sa aleaga gen ori eu ori prietenul meu, si la ales pe prietenul meu. Sunt 3 saptamani de atunci,nu am mai vorbit sau vazut,eram suparat, sufeream, am stat m-am refacut cam 70% si maine iar o vad pe aceasta fata,daca o vad iar ma aprind pentru ea,nici nu stiu ce sa fac stiu ca a fost urat din partea fetei si din partea prietenului meu,este o bagaboanta,dar tot o plac mult,nici nu stiu ce sa fac daca vine si fata asta sa stau cuminte sa nu o bag in seama, o tratez cu indiferenta sau nu stiu. Maria nu mai este impreuna cu prietenul meu, si asta a fost urat, a spus ca nu vrea nici o relatie momentan si s-a cuplat cu prietenul meu. Ce sa fac? Am 22 de ani, fata 20

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca tu o neglijezi, ea face sex cu cine o baga in seama.

| cristimihailov a răspuns:

Ne asteptam sa supravietuiesti intalnirii...

| ShelbyGT a răspuns:

Încearcă din răsputeri sa o câștigi cumva. Vad ce se reface după fosta fosta relație când a facut sex cu prietenul tău. Măcar sex cu ea dacă faci și tu. Eu unul nu as vrea o iubita ca ea. Dar de sex merge.

| anamaria82726 a răspuns:

Nu trebuie sa o numesti in acel fel doar fiindca te-a refuzat. Din moment ce s-a cuplat cu un prieten de al tau, faptul ca ti-a zis tie ca suferea dupa fostul si ca de asta nu poate fi cu tine cel mai probabil a fost o scuza. Ca doar a dovedit ca de fapt putea avea o relatie. Si nu, nu este frumos din partea ei ca nu a fost sincera cu tine. Normal ca cel mai bine era sa iti spuna direct ca nu te place decat sa vina cu scuze de genul.
Inteleg ca o placi, dar accepta-i decizia. Pur si simplu incearca sa o uiti si sa cunosti persoane noi. Oricum deja te-a refuzat si te-a mintit. Eu zic ca nu este atat de greu de trecut peste.

| anaionush20 a răspuns:

Nu o baga in seama, pari indiferent iar daca vrea sa vorbească cu tine evit o, chiar daca e greu, fa asta deoarece doar asa poți trece peste. daca ti a făcut atâtea lucruri nu e fata potrivită.