Unde stai?
exista niste medicamente la farmacie pentru problema ta
Intrebarea mea era alta
nu era legata de reglarea menstruatiei
Nu se intampla nimic daca faci sex inainte sau dupa cu 2-3 zile sau in fiecare zi. Se va intampla ceva daca o faci mereu, inainte cu 2-3 zile sau dupa neprotejat... atunci da se poate intampla CEVA
. Din cate stiu metoda "calendarul" nu e tocmai recomandata mai ales in cazul tau cand ciclul nu iti vine regulat... cel mai sigur, protejativa, cumparati marimea corecte, nu prea mic ca ramane inauntru, nici prea mare sa atarne, nu o faceti cu ai vostri in casa si la mai multe nopti albe!
Sfatul meu ar fi sa te protejezi intotdeauna, folosind prezervativul. Te apara si de sarcini nedorite si de boli cu transmitere sexuala. In plus ar trebui sa mergi la un ginecolog, pentru a-ti face un consult, iar apoi, anual. Exact ca mersul la dentist. Nu are de ce sa iti fie teama, toate femeile trec prin asta. Din experienta personala, iti spun ca daca iti gasesti un doctor priceput, te vei duce de placere. Nicio investigatie nu este dureroasa, dar asa te asiguri tu ca esti sanatoasa. In plus, poti vorbi orice cu doctorul, iar toate nelamuririle tale vor avea un raspuns competent. In ceea ce priveste sexul, il poti face atunci cand amandoi va doriti, doar sa aveti unde si mai ales, sa fiti siguri ca nu sunteti intrerupti cand va e lumea mai draga. In rest, ce pot sa-ti mai zic decat sa aveti grija de voi si de dragostea care va leaga.
Pentru reglarea menstruatiei ia anticonceptionale daca esti sigura impotriva bolilor genitale...dar cea mai sigura metoda contraceptiva e lipsa sexului poti fii sigura pe calendar? prezervativ.(se poate sparge)?