|

Mi-am înșelat logodnicul și sunt foarte îngrijorată, deoarece mă tem ca el să nu afle întrucât bărbatul cu care l-am înșelat este colegul lui de serviciu și prietenul lui. Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, când colegul lui ne-a invitat pe el (iubitul meu) și pe mine la el acasă, la ziua lui așa că am decis să mergem, fiind zi de weekend... După ce am ajuns, am început să vorbim una, alta, am servit ceva alcool după care, pe la 12 noaptea iubitul meu fiind foarte amețit, a adormit pe canapeaua din camera în care ne aflam eu, iubitul meu și colegul lui. După ce iubitul meu a adormit, am continuat să vorbim eu și colegul iubitului meu, timp în care am mai consumat ceva vin roșu iar la un moment dat, băutura s-a terminat iar el mi-a spus să merg cu el afară, în garaj ca să mai ia de acolo o sticlă de vin așa că am ieșit cu el afară, iar când am ajuns în garaj, el a închis ușa și am început brusc să ne sărutăm, fiind și eu excitată și puțin amețită, iar după câteva mângâieri și sărutări, fiind foarte excitată (repet) și atrasă de el, m-am sprijinit cu palmele de perete, mi-am ridicat fustița și în acel moment, el a început să mă penetreze pe la spate, preț de 5 minute după care, el a ieșit pe ușa din față iar eu pe ce-a din spatele garajului, ca nu cumva iubitul meu să se trezească și să ne prindă. După asta, am intrat în casă, am mai băut câte un pahar de vin roșu, și am rămas peste noapte acasă la tipul respectiv iar a doua zi, duminică, eu și iubitul meu am plecat acasă.

Cu toate că ceea ce am făcut nu este un gest tocmai frumos, m-am simțit foarte bine în acele 5 minute fierbinți, alături de acest tip, cum nu m-am mai simțit de mult. Acum, tipul ăsta îmi scrie mesaje cum că vrea să ne întâlnim din nou și s-o facem iar la el în garaj, că arde de dorul meu și că i-a plăcut experiența din seara respectivă, dar eu aș vrea să încetez ca nu cumva să afle iubitul meu, deși sunt și eu atrasă mult de acest bărbat. Acum, probabil că o să ziceți că sunt o femeie fără demnitate, principii morale etc. dar vreau să precizez că și iubitul meu m-a înșelat de două ori până acum, deci am mers pe ideea că am făcut-o din răzbunare și că acum suntem chit... Acum, nu știu ce să fac căci acest tip mi-a luat mințile; îl plac la nebunie, iar în seara cu pricina m-am simțit foarte bine cu el dar nici n-aș vrea să renunț la iubitul meu, căci îl iubesc mult, deși pe plan sexual nu mă prea satisface. Oare să continui să mă întâlnesc cu colegul iubitului meu în continuare, să o luăm drept o aventură și să ținem totul secret, sau să-i dezvălui iubitului meu ceea ce am făcut, și să încep o nouă relație cu acest tip? Fetelor, voi ce ați face în situația mea?

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Merita sa-i zici mai ales cu cine ai facut-o ca sa se simta tradat pentru ca te-a inselat si sa vada cum e experienta de a insela. Apoi sa terminati

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu m-aș despărți de actualul înainte de a avea o discuție cu el despre asta. Mai ales dacă știe ca tu știi ca te-a înșelat.
Dacă-l iubești poți sa oprești aventura deoarece acele 5 minute au fost adrenalina și nevoia sa te satisfacă. Poate în 3-4 luni o sa zici la fel ca nu te mai satisface deoarece o sa începi sa-l cunoști mai bine.
Dacă nu îți mai dorești actuala relație pune-i punct fără a fugi la colegul deoarece vei avea o eticheta de purtat atât la biroul respectiv cât și în cercul de prieteni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu da pasarea din mana pe cea dupa gard... sau macar termina povestea cu actualul, nu e frumos ca dupa atata timp impreuna sa faci astfel de lucruri pe la spatele lui.
Eu nu l-as lasa pe actualul pentru o aventura de 5 minute cu un necunoscut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu mi-aș înșela niciodată partenerul.
Ar trebui să fii sinceră cu el și să îi spui tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trollwinking dar schimba fantezia ca a mai fost o datawinking imi amintesc perfectwinking
PS: ''Fetelor, voi ce ați face în situația mea?'' NOI SUNTEM CUMINTI NEBUNA MICAwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://www.fanteziierotice.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

5 minute? Atat pentru voi trebuie sa dureze un act?
Mi-e rusine...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din moment ce tu spui ca logodnicul tau nu te satisface si celalalt e mult mai bun, pentru ce mai stai cu logodnicul? Daca cu el nu te simti bine, de ce sa il inseli, doar sa fiti chit? Pui capat! Asta cu suntem chit....mai bine o lasa-i balta happy. Apropo, nu iubesti din moment ce tu spui ca celalalt ti-a luat mintile si te-a satisfacut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează