| ZIGZA25 a întrebat:

Nedumerire despre o fata.
Ne-am cunoscut pe internet ne-am indragostit unul de celalalt.Bun este prima mea iubita eu sunt un pic mai mult in varsta ca ea e are 17 eu 24.
Fetele tachineaza baietii ii testeaza cat sunt de fidelii, daca ii mai iubesc. Dupa cum am analizat eu ei ii place mult sa nu stea plictisita chiar mi-a zis ca relatia anterioara de asta s-a terminat intr-o luna.Noi nu ne-am vazut pana acum doar am vorbit pentru ca ca distanta eu lucru ea scoala.
Eu sunt gelos stiu ca stie asta si tot citesc toate prostiile pe internet din cauza asta.Ea mai vorbeste cu fostul iubit pe net adica mi-a trimis mesajele sa vad ca ala tot o injura apoi tot incearca sa se impace cu ea,dar are o personalitate puternica si nu ii merge.Vorbim dimineata vorbim la amiaza vorbim seara.Isi face griji pentru mine ca de exemplu sa nu racesc, intreaba daca la mama ii plac unghiile ei si tot de astea. Fetelor o parere o sugestie ce sa ma fac mai departe cum sunt la prima relatie e si normal sa am aceste stari.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

E ceva de inceput.
Nu poti sa o numesti inca relatie dar este un inceput totusi si cred ca ar fi timpul sa va intalniti daca totusi vorbiti asa amanuntit

17 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Bun. V-ați „îndrăgostit" pe net.
Nu v-ați văzut? ciudat. Acum există skype, whatsapp, viber sau măcar clasicul telefon, dacă nu vă vedeți, măcar să vă auziți.
Nici asta nu ai făcut?
Atunci - scuză-mi franceza - dar ești cam fraier. Asta NU e relație, e tot caterincă.

| ZIGZA25 explică (pentru mihai69):

Ba da am facut conferinta video pe messenger deci nu doar scris si vorbit.

| sofisis a răspuns:

Uhm, ce ai tu nu se numeste relatie. Ma scuzi dar...nu v-ati vazut deloc, nu ati stat fata in fata deci nu aveti o relatie. Aveti...o ceva nedefinit. Faptul ca inca vorbeste cu fostul nu e ok. Chiar daca tie iti arata o parte din mesaje, avand in vedere ca ala o si injura.ea de ce vorbeste inca cu el? Ce are de impartit cu el?
Si scuza-ma...tu lucrezi non stop? Adica pana acum chiar nu ati avut timp macar in weekenduri sa va vedeti? Sau seara?
La 24 de ani sa ti-o arzi virtual cu una de 17 cam nestatorica si usor plictisita, mi se pare trist.

| ZIGZA25 explică (pentru sofisis):

Dimineata cand plec la lucru la amiaza in pauza.Nu de asta dar sunt ocupat pe in perioada asta a anului am stabilit ca la inceputul lunii viitoare merg la ea. Distanta e un pic cam maricica fata de mine si de asta zic. Dragostea nu cunoaste varsta ma intelege si eu pe ea.In plus e genul funny glumeste cu mine glumeste cu altii face caterinca pe fostul il ia peste picior.

Deja vorbim de o luna si totul merge ok pana acum.

| sofisis a răspuns (pentru ZIGZA25):

O merge, nu zic nu. Dar NU poti spune ca ai o relatie cu ea. Sincer, proasta alegere ai facut pentru o prima relatie. Nu fata, situatia.
Pai normal ca e funny si pusa pe caterinca...e inca mica. Viata e roz, pe cer sunt norisori pufosi si totul e o gluma happy
"pe fostul il ia peste picior." - asta stii tu.
Ideea e ca nu ai cum sa fii nici macar 50% sigur de ceva legat de ea. Tu stii fix ce vrea ea sa stii. Iar ca idee, "relatiile" astea la distanta permanenta nu merg niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Un pic mai mult in varsta"? Mda, cu 7 ani.Foarte mica diferenta.
In mod normal ti-as zice ca e prea imatura pentru tine, dar dupa cum ai formulat intrebarea e clar ca nu esti mai bun ca ea."ne-am indragostit unul de celalt"Penibil.Aia nu e dragoste.Nici nu v-ati vazut macar.

| ZIGZA25 explică (pentru anonim_4396):

Pai o sa ne vedem curand.Sunt pierdut pentru ca sunt indragostit.Fiti siguri ca pot purta o discutie civilizata.Acum am scris repejor aici.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ZIGZA25):

Nu ma refeream la faptul ca esti sau nu capabil sa porți o dicutie civilizata. Faptul ca insisti cu dragostea asta care numai dragoste nu e, ca te tii după una cu 7 ani mai mica ca tine, ca accepti ca ea sa vorbească cu fostul denota ca nu esti nici macar putin mai matur ca ea.Probabil unul dintre motivele pentru care e prima ta "relatie", daca se poate numi asa.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

"....ca te tii după una cu 7 ani mai mica ca tine..."

7 ani e o diferenta mai mult decat rezonabila.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Holiday):

Daca ar avea si ea peste 20, da.

| ShamelessQboy a răspuns:

Hm, nici macar nu v-ați văzut si deja spui ca esti gelos?
În situația asta relatia voastră reală cred ca va dura mai putin decat relatia ei dinainte!
Eu va urez succes, dar in acelaș timp te sfătuiesc să te trezești la realitate.

| ZIGZA25 explică (pentru ShamelessQboy):

Ne vom intalni si de acum tot mai des doar luna asta e asta e mai greu. Exista exceptii in plus varsta dintre parintii vostrii cate e?

| sofisis a răspuns (pentru ZIGZA25):

E irelevanta varsta in cazul tau. Daca erai un barbat de 24 cu experienta de viata, versat si obisnuit cu femeile era prea mare diferenta dar asa...practic sunteti la un nivel. Ba chiar cred ca ea e mult mai smechera decat tine si te va manipula cum vrea ea. Simpla idee ca inca vorbeste pe fata cu fostul si cu altii e dovada faptului ca te cam incaleca, ca si personalitate.

Ei bine o sa vedem ce o sa iasa.Merge sau nu.O sa mai vorbim pana ne intalnim nu e capat de lume. Poate o sa iasa o relatie frumoasa.Va depinde de manadoi.Am sa iau la modul serios sa vad vrea sa nu asta, daca nu asta e.Multumesc.

| Mrlove2017 a răspuns:

E doar pe internet, dupa ce o sa va vedeti nu o sa mai fie asa!

| doctorulmanole a răspuns:

Eu zic sa aprofundezi abecedarul, si apoi sa dai o masturbare de-aia buna. dupa o sa stii concret ce ai de facut