| GyaaNH a întrebat:

Nedumerirea mea este legata de relatii. Am inceput sa petrec mult timp cu un baiat din clasa mea si ne intelegeam foarte bine, iar el dădea semne EVIDENTE ca are o simpatie pentru mine: mereu cauta subiecte de vorba, ma intreba daca vreau sa mergem in locul x sa ne luam ceva de mancat, la inceput am avut o problema cu locurile si ma certam cu altii unde sa stam si el propunea sa stau in banca cea mai apropiata de a lui, mai sunt detalii gen isi mai punea o mana pe umarul meu si chestii din astea.
Am incercat sa-i intru in joc pentru ca nu imi displacea, dar nu intr-un mod agresiv si intr-o zis, BRUSC, a inceput sa ma evite, sa fie foarte rece si distant.
Acum frustrarea mea mai mare este DE CE s-a indepartat, nu faptul ca s-a indepartathappy astept idei si pareri.
Tin sa mentionez ca poate am mai vorbim despre alti baieti si el sa ma fi auzit si asa poate sa creada ca plac pe altcineva, dar asta nu pare un motiv sa ma ignore asa.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Lai băgat în freindzone și acum te plângi ca numai este cățelușul ala prost, bravo, tu vorbeai și cu alți, tu ii iubeai pe toți, cam asa sunteți toate nu se merita sa va iubim

| GyaaNH explică (pentru RAY):

Mă amuza mesajul tău, dar în același timp mă dezgustă. Mai bine ai învăța să scrii corect decât să lași comentarii aiurea

| RAY a răspuns (pentru GyaaNH):

Adevărul doare

| CopilThembel a răspuns:

Poate se gândește ca nu îl placi.

| Apokales a răspuns:

Mai incearca sa-l bagi in seama inca o data, daca nu vorbeste si nu vine cu subiecte noi in discutie, atunci renunta. Ma gandesc ca s-a distantat ca sa vada daca faci si tu o miscare catre el. Sa vada daca si tu simti ceva, sa te testeze. Este o ipoteza, nu stiu.

| GyaaNH explică (pentru Apokales):

Am mai incercat si uneori chiar imi raspunde urat, gen "cine te-a intrebat" sau uneori nici nu se uita la mine. O sa mai incerc sa vad cum mai reactioneaza, mersii mult

| decastelica1244 a răspuns:

S-ar putea ca asta să fie motivul, ca vb despre alți băieți (acum depinde in ce fel ai vorbit despre ei) Cred ca s-a săturat să tot de-a atenție și să încerce fără rezultate...Acum întrebare este, ție îți place de el? Si mie îmi plăcea in a-8 a de o fata, i-am arătat asta, ea părea să-mi dea atenție, si dupa se apuca să vorbească despre băieți, cu băieți, destul de ''ciudat"! Părea că voia atenție de la toți, asa ca nu i am mai dat atenție, e enervat (asa a fost pentru mine atunci, asa poate e si pentru el)

| GyaaNH explică (pentru decastelica1244):

Mersii, o sa iau in calcul asta