Nu i-as da satisfactie de a ma lasa asa usor. taman asta se plictisea baiatul de fetele respective.si multi baieti sunt astfel.cand vezi ca o fata e topita dupa tine si tu inca nu simti nimic mai dezvoltat pentru ea deja s-a dus farmecul.
asa ca sfatul meu e ca oricat ar insista cateva zile, sapatamani nu-l baga in seama.lasa-i si lui senzataia aia de a nu fi sigur pe el.
Incearcarea moare nare daca as fi fata m-as combina cu el de ce nu dar ai grija daca vezi ca este doar pe interes despartate de el succes
Daca nu vei cadea in capcana lui vei creste in ochii lui pentru ca te faci remarcata prin simplul fapt ca nu ai cedezi.
Multumesc mult pentru sfaturile voastre si chiar o sa va ascult si voi lasa lucrurile sa mearga cat mai usor, iar daca directia in care se indreapta totul nu va fi una favorabila ei bine stati linistiti voi avea grija:*
Inteleg perfect ce simti...de fapt, cel mai bine din lumea asta pentru ca impartasim aproximativ aceeasi poveste.Lucrurile stau in felul urmator:tii la el, desi nu vrei sa recunosti in sinea ta, te ranesc anumite chestii pe care el le face(se da la altele etc. intelegi la ce ma refer), simti acel "ceva" atunci cand se uita la tine sau iti zambeste, iti place sa fii in compania lui. Daca el va continua sa-ti ofere toate aceste lucruri care ii plac inimii si alte dulcegarii, te asigur ca nu ii vei putea rezista.Depinde acum si de caracterul sau. Daca tu spui ca este tipul de baiat in capcana caruia cad toate fetele, nu vad de ce nu ai putea fii si tu una dintre ele... dar poate fii si altfel, poate are anumite calitati.Doar tu il cunosti bine si poti decide.
In concluzie:nu stiu ce ai reusit sa intelegi din ceea ce ti-am spus, e greu de exprimat, prin asta trec si eu. Daca vrei sa fii cu el, fa-o, dar ai grija! Din ceea ce ne-ai spus tu rezulta ca esti o fata sensibila, adica te poate rani orice gest pe care el il face chiar daca nu-si da seama de asta.Nu pot sa-ti dau un sfat anume ci doar fa ceea ce vrei tu cu adevarat, dar tine cont ca te poate face sa suferi(exact cum m-a facut pe mine uneori.crede-ma, avem aceeasi poveste). Daca veti fii impreuna, incearca la inceput sa nu te implici foarte mult sentimental si... nu stiu ce sa-ti mai zic.Ai grija sa iei cele mai bune decizii! :*
P. S: Am dreptate in ce iti spun?
Pai in primul rand ti-ai raspuns singura la intrebare. odata ce ai afirmat ca au cazut mai multe fete in capcana. tu cum crezi ca le-a adus pe acele fete langa el. ca si pe tine cu vorbe dulci.sincere.acum ramane la alegerea ta daca vrei sa fi doar un trofeu pe care o s-o noteze in carnetelul lui s-au doar sa fi accea fata destepta care nu va cadea in plasa lui>