| 20girl a întrebat:

O fata face o greseala daca plange in fata unui baiat?
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Corinne a răspuns:

Depinde de baiat...parerea mea este ca atunci cand o relatie este la inceputul unui sfarsit si fata plange dupa el sau in fata lui si mai ii si spune sa nu o paraseasca sau chestii de genu mie personal mi se pare o greseala.Acel baiat poate sa isi bata mult mai mult joc de sentimentele fetei stiind ca il iubeste si in plus poate povestii si prietenilor sau daca acel baiat o iubeste cu adevarat va fi alaturi de ea si o va convinge ca o iubeste si ca nu o va parasi.
Dar eu sincer nu as plange dupa nici un baiat din lumea asta si asta nu pentru ca nu pun suflet in relatii...ci doar pentru ca nu vreau sa le dau sadisfactie baietilor...insasmug pentru mine a plans un baiat care ma iubeste cu adevarat si nu mi s`o parut o greseala nici atunci pentru ca ne-am dat seama amandoi cat de mare e dragostea noastra.
Totul depinde de sensibilitatea fiecarei persoane, parerea mea.happy

24 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

O fata face o greseala daca nu este naturala.
Ce pana mea : daca iti vine sa plangi - plangi, daca iti vine sa injuri - injura, daca iti vine sa ii zici ca-l iubesti - spune-i.
Calculele astea strica tot farmecul.
Si uneori rostim anumite cuvinte cand e prea tarziu...

| julieta a răspuns:

Nu! e rau daca face ceea ce simte?! desi in ziua de azi fm baieti isi bat joc de cele care plang pentru ei sau in prezenta lor(exceptand cazurile grave s. a)

| Victoria a răspuns:

Depinde de cine este acel baiat. Daca este un prieten, nu face nicio greseala, are tot dreptul sa se descarce prin plans, daca asa se va simti mai bine; iar baiatul, ca un prieten bun, o va incuraja si o va calma. Daca este vorba despre iubit, care s-a purtat urat cu ea, consider ca face o mare greseala, pentru ca o fata nu are de ce sa se injoseasca in fata nimanui, iar plansul este o subtila forma de manipulare.

| MikyMi a răspuns:

Nu cred.atata timp cat plange ca nu mai poate si se descarca plangand nu este o greseala. daca se preface ca sa-l impresioneze e o mare greseala. iar daca plange de fericire nici nu intra in discutie "greseala".

| daii a răspuns:

Cea mai mare greseala!

by daiiwinking

| Aries90 a răspuns:

Nu. Niciodata sa nu iti fie rusine de ceea ce simti si arat`o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cel puţin din punctul meu de vedere, pentru că nu e bine că băiatul să îi vadă slăbiciunea ei faţă de el, asta doar dacă cei doi sunt sau au fost împreună, şi dacă ea plânge pentru ăc o doare o greşeală făcută de ea sau de el. Nu cred că fata şi-ar dori ca apoi să o tachineze, sau să o ia drept o proastă care plânge după el. Iar aici contrazic pe Anca, deoarece nu întotdeuna este bine să îţi arăţi sentimentele faţă de cineva, sau să arăţi ce simţi, nu cred că eşti prefăcut pentru că îţi ascunzi sentimenetele, sau dacă eşti uneori este bine să fii. Mai ales pentru că dacă acel băiat a iubit fata respectivă o să-l doară cumplit lacrimile ei, şi asta poate însemna că fata este egoistă oarecum. Însă fiecare privim din perspective diferite, dacă fata respectivă crede că e bine să plângă atunci să o facă dacă ea crede că nu e bine să nu o facă, părerile noastre nu pot influenţa prea mult fata.

mira
| mira a răspuns:

Totul depinde de motivul plansului. Daca va plange ca iubitul o neglijeaza, va fi o greseala, daca va lacrima la vedere unei suferinte, este ceva natural si pozitiv.Barbatii se simt mai puternici cand au impresia ca ocrotesc pe cineva.

| Artemiss a răspuns:

Depinde din ce cauza plange, cand si cat plange.Prea multe lacrimi sunt uneori enervante.

| diana_9207 a răspuns:

Intr-un fel da si intr-un fel nu.

Cel mai bine ar fi sa nu plangi in fata unui baiat, mai ales daca NU tine la tine, pentru ca atunci o sa-i dai satisfactie.

Si daca un baiat te place si tu plangi in fata lui el nu o sa stie ce sa faca...la faza asta ori poti sa-l impresionezi ori sa-l indepartezi, depinde de moment.

| DominicxD a răspuns:

Depinde de ce plange fata respectiva. Caz concret: Am plans cant tatal prietenului meu a murit(asa da nota ca ti la el si esti alaturi de el). Am plans cand l-am revazut dupa o perioada de timp(ca il iubesti). Am plans ca nu il voi mai vedea o perioada de timp(tot il iubesti). Depinde si de ce plage. Daca ea a gresit si plage in fata lui nu e asa de bine(poate doar sa ii para rau). Daca el a facut ceva sa spunem ca nu e nici o problema(poate isi da seama de ce a gresit). Bafta o seara buna!

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Depinde din ce motiv! Dar de obicei nu...mai rau e cand baiatul plange in fata unei fete...
Dar stai linistita! Nu-i nimic!

| LinNaA a răspuns:

Nu faci nici o greseala! poti prin plins sa te descarci si sa spui ceea ce simti
numai ca in ziua de azi multi baieti isi bat joc de fetele care pling

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Acel baiat e prietenul ei, iubitul ei sau un necunoscut? Cand erai mica si plangeai in fata familiei si a miilor de oameni necunoscuti dintr-o prostie nu iti era rusine, dar acum cand ai mai multe probleme de ce sa nu te descarci?

| eounik a răspuns:

Cateodata nu. Depinde... Daca s`au iubit si ea plange.atunci nu... Dar daca realtia a fost o aventura. o saptamanua, doua. dastraight face. Fiindca iii demonstrezi lui ca a castigatstraight face

| afur1sit a răspuns:

Depinde pentru ce plange... big grin

| raluka_6562 a răspuns:

Depinde daca vrei intr-o relatie sa pari dura este cam naspa sa plangi in fata lui...incearca sa iti stapanesti emotile de fata cu el happyhappy

| psihox a răspuns:

Numai sa n-o bati. Iar daca nu mai vrei prietenia cu ea, spune-i
intr-un mod civilizat, nu sa urli.

| yuitu a răspuns:

Depinde din ce cauza plange. daca plange pentru el face o greseala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vorba de suferinta unei persoane, ce atatea chestii cu orgolii, cu nebunii.ca e bine sau nu! Sa planga, sa demonstrat ca prin plans toxinele sufletesti sunt eliminate. Acuma spunea cineva pe aici ca trebuie sa ai grija cat plangi. Haha, plansul la cineva poate amplifica o stare de rau sau poate sa nu amplifice, sa calmeze. Asa ca daca-s prea multe lacrimile, a cui e vina? Si mai interesant e atunci cand multe dintre voi o sa intalniti si baieti care o sa planga cu voi... aveti grija totusi la cate lacrimi varsati, nu cumva sa avem nev de o a doua arca a lui Noe. Ciao, numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si inca ceva, intrebarea e pusa sub asa forma incat barbatul parca ar fi un rege si fata vasalulhappy
Mai bine lup singuratic decat langa oameni cu astfel de idei.
ps: plangeti fetelor, numai sa aveti batiste la voilaughing V-am pupat!

| shiningstar a răspuns:

@corry are MARE dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o fata plange in fata unui baiat nu e nici o greseala, dar depinde ce vrei sa ii arati prin asta, relatia e bazata pe sinceritate, pe incredere, sa-i daruiesti iubire, SA NU minti sau NU sa fii cu multi de odata pentru ca nu e bine, stiu multi cu inima franta din cauza asta! Aveti grija

| OdaNobunaga a răspuns (pentru Victoria):

Și dacă fata este părăsită și se descarcă unui alt băiat poate simți mai mult decât prietenie pentru acel băiat? Efectiv să își arate suferința și să plângă, am pățit recent și nu știu ce să înțeleg din asta, eu cred că o plac dar nu știu dacă este reciproc și mă tem să nu mă atașez emoțional de ea.

Întrebări similare