| rhadoo_3209 a întrebat:

O fata, prietena apropiata, a aflat ca imi place sa ofer oral si mi-a zis ca daca nu vreau sa mai zica tebuie sa ii fac oral oricand vrea ea, din moment ce tot imi place asa de mult, asta a zis.In ultima vreme stau si ii fac asta, iar ea sa obisnuit si ma trateaza ca pe un fel de sextoy.chiar uneori sta si vb pe mess cu prietenii iar eu stau in genunchi sub birou si ii fac oral. Ce credeti despre toata aceasta situatie?

Răspuns Câştigător
| Cedry2k1995 a răspuns:

Ba frate ****owinking dar cum draq ma sa te oblige sa ii faci astalaughingrolling on the floor nu-mi vine sa credin locul tau i-as **** o bataie daca ar incerca sa zica. i-as zice asa nu mai vreau sa iti fac oral si ia o sa zica bine o sa zic la toti ce iti place u sa faci si atunci u ii zici daca zici la cineva iti mut casa happylaughing o zi bunatongue

9 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Fata are probleme grave iar tu esti un fraier pentru ca te lasi manipulat de ea...asta in cazul in care ce ai zis este adevarat si nu e intrebare pusa la misto.

| MMadalina a răspuns:

Chiar imi este greu sa cred asa ceva insa fie...

Daca e adevarat ceea ce spui tu inseana ca tu esti un mare fraier ca te lasi manipulat de ea iar fetisoara are probleme MARI cu capulwinking

O zi bunahappy

| mario a răspuns:

laughinglaughingprea tare, ma nu stiu ce sa zic, incearca sa o convingi sa iti faca si tie si in timpul asta o filmezi, amplasezi o cemara ascunsa ceva.si apoi o sa o ai si tu la mana.baftawinking

| Cedry2k1995 a răspuns:

Ia zi si mie ai rezolvato?smug iai aratat cinei seful laughinglaughinglaughing? raspuns si u repede big grin

| allyssa a răspuns:

Fata are probleme grave...nu trebuie sa te lasi manipulat de ea.si ce daca mai spune altcuiva poti spune si tu ce comportament are si ca si ei ii place foarte mult...acum pe bune esti baiat si te lasi la mana uneia ca ea?

| whatever_3916 a răspuns:

Ca ea te foloseste si ca tu esti un fraier ca te lasi folositwinking... ea sa stea pe mess si tu sa ii faci oral...hahahaha

gaseste-ti o iubita si fa-i ei oral pana numai poti daca iti place asa multwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce parere am? Ca esti un mareee mincinooosss!

| George1995 a răspuns:

Poi frate... e nasol, adica, parerea mea e ca pentru ea nu insemni decat o jucarie din sexshop, nu stiu ce sa zic de faza cu prietena apropiata, in fine, daca nu sunteti impreuna si vezi ca titi face placere si nu va strica prietenia ...mult succes

| rhadoo_3209 explică:

Ma pozat...